Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

umarım senden de bır mujde gelır bıze yarın :)

ben kullanmadım ama benımde ocakda niyetim var:kedi:

Insallah gelir mujde ama pek umudum kalmadi bu aya, adet belirtim var gibi, sabah kahverengi geldi sonra kesildi ama acikcasi kesilmesi moral bozuklugundan olabilir, uzulunce boyle kesilmistir belki., Bu aksama belli olur ama
Eger hasta olursam hemen alacagim ovulasyon kiti ama ogrenmem lazim nasil kullanilir vs.. Olmadi beraber ogreniriz olur mu:)

ben geldim kızlar tam hazırlandım kuaföre gidicem gelmez gelmez bugün misafir geldi binadan 2 kişi tanışmak için onlarla oyalandık iyide oldu kafam dagıldı biraz

ya ben hamişlere bişi sorcam bugün benim ateşim çok yükseldi sabahları ateş ölçüyorum da kasıklarıma arada sancı giriyor bu yumoşla sperm birleşirken böyle agrı yapar mı yoksa öylesine bi sancı mı

gayecim bu arada sen naptın geçmişi okuyum dedim ama seni görünce senden alayım cevabı ne dedi doktor umarım kötü bişi yoktur

Canım pek kötü değil... hamilelik yok ama kistte yok.. yumurtalıklar polikistik over görüntüsü dışında gayet iyi dedi... şimdi progestan verdi (adet söktürücü duphaston gibi) onu kullanıp adet olmayı bekleyeceğim ve klomen verdi adet olduktan 5 gün sonra klomene başliicam onu da 5 gün kullanıcam... ve doktor bana randevu verecek... sanırım randevudda yumoşa bakacak büyümüşse çatlatma vuracak...
Bunun dışında doktorum gereksiz dedi ama ben gittim folic asid aldım... onu kullanacağım... iyice hazırlansın bünyem bebişe...
Bu ay gebelik oluşmazsa progestana sürekli devam edicem... hamile kalırsan düşüğü engeller kalmazsan da düzenli adet görmeni sağlar dedi doktor.

canlarım selamlar kızlar ben cok berbatım bütün gün yatıyorum midem felaket o yüzdende hiç giremiyorum kusuruma bakmayın artık yani elimden gelse eşimle bile yatmayacagım o kadar midem bulanıyor ee siz neler yapıyorsunuz topic taşınmış hayırlısı olsun bu arada hamişlerimizde cogalmış cok sevindim Allah isteyen herkese versin inşallah ben bu arada ilk dr kontrolüme gittim iyigecti inşallah diğerleride iyi gecer sizleri öpüyorum canlarımmm

ya ben hamişlere bişi sorcam bugün benim ateşim çok yükseldi sabahları ateş ölçüyorum da kasıklarıma arada sancı giriyor bu yumoşla sperm birleşirken böyle agrı yapar mı yoksa öylesine bi sancı mı

kvrck ;
yumurtllama da ates yukselıyor ve sancı oluyor ama dollenme esnasında olur mu bılmem ama bence mumkun....
herkes kocasıyla oturuyo herlade...kımsecıkler yok kvrck ..
benım esım arkadaslarıyla gorusmeye gıttı bu aksm bende bakayım dedım topıc ne alemde...

selam kızlar benimkide yok arkadaşına gitti bende burda facede takılıyom....

döllenmeden 10-12 sonra belli oluyomuş adet gününden öncede belli oluyomuş tabi geç yumurtlama değilse......

döllenmeden 10-12 sonra belli oluyomuş adet gününden öncede belli oluyomuş tabi geç yumurtlama değilse......

tteşekkür ederim ekakalcım.
ya benim 11 aralık ovulasyon ben 14 pazartesi an testi yaptırdım 0.30 çıktı adetim de 24 aralık. çok düzenli çalıştım inşallah hgelir bebişlerimizzzkaydirigubbakcemile5

sagol canım ya fena kasıklarımda sanki sancı giriyo arada bugünde tam ovulasyon günüm ateş ölçmem öyle diyor dün de mantar için fitil koymuştum acaba ondan mı kaynaklanıyor anlamadım geçen ay böyle bişi olmamıştı

valla ben ne ovulasyon testi ne de ateş ölçme yapmadım ... ama bence ufak kesik sancı yaptı bende birleşme ve yerlşeme sırasında... :CüvCüv:

oh be sonunda gelebildiniz çok şükür çabuk birsürü birsürü konuşun bakiim ceza size çok bekletttiniz beni lmaz:

ama benim internet burda iyi değil düşüp duruyorum.. yetişirim ben size genede ..
yaprak dökümü kasaba zap yapa yapa seyrediyorum bi taraftan..

valla ben ne ovulasyon testi ne de ateş ölçme yapmadım ... ama bence ufak kesik sancı yaptı bende birleşme ve yerlşeme sırasında... :CüvCüv:
ya dün baya bi limoniydi aramız ben aglaya aglaya uyuyakalmışım eşimde bana kızgın uyumuş sabah biraz gönlünü alayım dedim haksızlık ettim ona sonrası geldi tabi sabahın köründe :kedi: hani uzun zamandırda beraber olmuyoduk dün akşam da fitil koymuştum 8 gibi falan bugünde ateşim yükselince bide akşama dogru sancılar başladı otururken kalkarken arada igne batıyo sanki kasıklarıma bütün gün hiçbirşey yemedim dedim ki fitilden mi birliktelikten mi yoksa hakkaten bu sefer birleşme mi olduda sancıyo hiç böyle bişi yaşamamıştım hatta ne kadar baglantılı bilmiyorum ama bacaklarımın üzerinde bi yük var sanki fena agrıyolar

büyük aşklar hep böyle başlar... inşallah her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsun da bebiş gelsin :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…