Ben geldim herkes kacmis bile coktanBenim icin daha yeni basliyor gun,haksizlik bu..
Dun 2 arkadasimin da hamile oldugunu ogrendim, acayip sevincli bir gundur. Yarin sabah adetimin gelmesi gerekiyor ve acikcasi gelecek gibi hissediyorum, ondan canim cokk sIkkkinnn.. Ben de guzel haber vermek isterdim ama kismet degil galiba bu aya.. Her dakka tuvalete gidiyorum,, geldi mi diye(
Bu arada o 2 hamile arkadasim da ovulasyon kit i kullanmis, ben de bir daha ki aya onu deneyecegim, ne dersiniz? hic denediniz mi?
ben geldim kızlar tam hazırlandım kuaföre gidicem gelmez gelmez bugün misafir geldi binadan 2 kişi tanışmak için onlarla oyalandık iyide oldu kafam dagıldı biraz
ya ben hamişlere bişi sorcam bugün benim ateşim çok yükseldi sabahları ateş ölçüyorum da kasıklarıma arada sancı giriyor bu yumoşla sperm birleşirken böyle agrı yapar mı yoksa öylesine bi sancı mı
gayecim bu arada sen naptın geçmişi okuyum dedim ama seni görünce senden alayım cevabı ne dedi doktor umarım kötü bişi yoktur
döllenmeden 10-12 sonra belli oluyomuş adet gününden öncede belli oluyomuş tabi geç yumurtlama değilse......
sagol canım ya fena kasıklarımda sanki sancı giriyo arada bugünde tam ovulasyon günüm ateş ölçmem öyle diyor dün de mantar için fitil koymuştum acaba ondan mı kaynaklanıyor anlamadım geçen ay böyle bişi olmamıştıkvrck ;
yumurtllama da ates yukselıyor ve sancı oluyor ama dollenme esnasında olur mu bılmem ama bence mumkun....
herkes kocasıyla oturuyo herlade...kımsecıkler yok kvrck ..
benım esım arkadaslarıyla gorusmeye gıttı bu aksm bende bakayım dedım topıc ne alemde...
kan testını saglık ocakları yapıyomu kızlar...
ya ben hamişlere bişi sorcam bugün benim ateşim çok yükseldi sabahları ateş ölçüyorum da kasıklarıma arada sancı giriyor bu yumoşla sperm birleşirken böyle agrı yapar mı yoksa öylesine bi sancı mı
ya dün baya bi limoniydi aramız ben aglaya aglaya uyuyakalmışım eşimde bana kızgın uyumuş sabah biraz gönlünü alayım dedim haksızlık ettim ona sonrası geldi tabi sabahın köründe :kedi: hani uzun zamandırda beraber olmuyoduk dün akşam da fitil koymuştum 8 gibi falan bugünde ateşim yükselince bide akşama dogru sancılar başladı otururken kalkarken arada igne batıyo sanki kasıklarıma bütün gün hiçbirşey yemedim dedim ki fitilden mi birliktelikten mi yoksa hakkaten bu sefer birleşme mi olduda sancıyo hiç böyle bişi yaşamamıştım hatta ne kadar baglantılı bilmiyorum ama bacaklarımın üzerinde bi yük var sanki fena agrıyolarvalla ben ne ovulasyon testi ne de ateş ölçme yapmadım ... ama bence ufak kesik sancı yaptı bende birleşme ve yerlşeme sırasında... :CüvCüv:
ya dün baya bi limoniydi aramız ben aglaya aglaya uyuyakalmışım eşimde bana kızgın uyumuş sabah biraz gönlünü alayım dedim haksızlık ettim ona sonrası geldi tabi sabahın köründe :kedi: hani uzun zamandırda beraber olmuyoduk dün akşam da fitil koymuştum 8 gibi falan bugünde ateşim yükselince bide akşama dogru sancılar başladı otururken kalkarken arada igne batıyo sanki kasıklarıma bütün gün hiçbirşey yemedim dedim ki fitilden mi birliktelikten mi yoksa hakkaten bu sefer birleşme mi olduda sancıyo hiç böyle bişi yaşamamıştım hatta ne kadar baglantılı bilmiyorum ama bacaklarımın üzerinde bi yük var sanki fena agrıyolar