Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

anaaam foruma bakayım derken yemegımın dıbı tutuyordu :1shok:
yetistim neyse ki...
menunuzde ne var bu aksm
bızde etsulu sehrıye corbası
bıde ıspanak ve salata var cokacimcoook

Ayy bende bilmiyorum sebin yaaa
ne yapsam ıspanak yanına :))) yardım edin
hatta paket yapıp gönderin:))))))))))))))))

Bende tavuk alayım bari fırında mı yapsam sulu yemek mi yapsam
ayy mesai biter evde nutfak mesaisi başlar
sonra benim spor mesaim başlar
sonra eşimle mesaimiz başlar:)))))))))))

bende spor yapmak istiyorum yaaa..
kendimi yuvarlak top gibi hissediyorum. senelerce 36-38 beden olunca 5 yıldır 42 ye çıktım hala alısamadım.. bebişim dünyaya gelsin inşallah. manken gibi olucam yeniden ahdım var...

Bende tavuk alayım bari fırında mı yapsam sulu yemek mi yapsam
ayy mesai biter evde nutfak mesaisi başlar
sonra benim spor mesaim başlar
sonra eşimle mesaimiz başlar:)))))))))))

eee kadın olmak zor zanaat opuyorumnanaktan
ama calısan kadın olmak daha zordur emınım tebrı edıyorum sızı valla :lepi:

slm canlarımmm cuma 10.30a randevu aldım nasıl aldım hala inanamıyorum busefer gidicem gözümü kararttım iyi kötü nevarsa çıksın ortaya korkunun ecele faydası yokkaydirigubbakcemile3 birde ben yarın yumurtlamaya başlıyorum hani şu ovalasyın hesaplamalarına göre doktor yumurtlayıp yumurtlamadığımı söylermi yada banada çatlatma iğnesini hemen yaparmı

yumurtalar için adetin 2.gunu cagırır cnm:ecrin_bebek:

yaw kızlar ne hamaratsınız...kendimi kötü hissettim vallahi kafamçokkarıştı

bende spor yapmak istiyorum yaaa..
Kendimi yuvarlak top gibi hissediyorum. Senelerce 36-38 beden olunca 5 yıldır 42 ye çıktım hala alısamadım.. Bebişim dünyaya gelsin inşallah. Manken gibi olucam yeniden ahdım var...

canım bende 1 yılda çok kilo aldım d.kontrol haplarından dolayı.
O rahatsız ediyor beni bedenim aynı ama kilom arttı

Ben geldim herkes kacmis bile coktan:KK43: Benim icin daha yeni basliyor gun,haksizlik bu..
Dun 2 arkadasimin da hamile oldugunu ogrendim, acayip sevincli bir gundur. Yarin sabah adetimin gelmesi gerekiyor ve acikcasi gelecek gibi hissediyorum, ondan canim cokk sIkkkinnn.. Ben de guzel haber vermek isterdim ama kismet degil galiba bu aya.. Her dakka tuvalete gidiyorum,, geldi mi diye:KK43:(
Bu arada o 2 hamile arkadasim da ovulasyon kit i kullanmis, ben de bir daha ki aya onu deneyecegim, ne dersiniz? hic denediniz mi?

X