Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 HADI GOZUN AYDIN ARTIK KARAMSAR GORMIYIM SENI yerimseniben

slm canlarımmm cuma 10.30a randevu aldım nasıl aldım hala inanamıyorum busefer gidicem gözümü kararttım iyi kötü nevarsa çıksın ortaya korkunun ecele faydası yokkaydirigubbakcemile3 birde ben yarın yumurtlamaya başlıyorum hani şu ovalasyın hesaplamalarına göre doktor yumurtlayıp yumurtlamadığımı söylermi yada banada çatlatma iğnesini hemen yaparmı

Ben geldimmmmmm
kızlar benım adetime bir hafta var.
su ovulasyon testınden yaptım 2.cı cızgı sılık cıktı
Hayırdır ınsallah?
ya bu ggidiyordan gelen testler ne kadar dandık..kagıt gıbı..keske kasetlı alsaydım
cok pısmanımmmmm

gayeciiim bebiş yok diye üzüldüm ama enazından bi sorun yokmuş diyede sevindim.

rabbim neylerse güzel eyler.
bende kan verdim ama sonucu almadım daha.bakalım bi alsamda bende yürekten inansam kendime.

canım silik çıkması geçersiz oluyor
benim evde de var testlerden ama bu ay kullanmıyorum
eşimde kullanmamı istemedi
çalışmalara rahat rahat devam ediyoruz

yarın perşembe sen cuma gidicen:uhm: eğer yumurtlarsan ve çatlarsa ultrasonda görür.ama çatlatma iğnesi ilk defa dr.a gideceğin için yapmaz diye düşünüyorum.ben ilk denememizden önce bebek yapmaya karar verdiğimizde gitmiştim dr.tam da yumurladığım dönemde gitmişim ki o zaman bilmiyordum ne zaman yumurtlarsın ne zaman ne olur.dr.um dün ya da bugün sabah yumurtan çatlamış demişti.tabi biz bir sonraki ay ilk denememizi yapıcaz diye karar aldığımızdan hazır çatlamış yumurtayı kaçırdık.hay aklıma ....kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar...
hayırlı olsun bı hamılemız daha olmus...
Allah tamamına erdırsın efsanur darısı basımıza alkisalkisalkis

bizde eşimle izledık aksam ...
ben gecen ay aynı bu sekılde agladıgımda esım de cok benzer cumleeler kurmustu senınle cocuk ıcın evlenmedım tabıkı vs ve kızmıstı uzuldum dıye ..
aksamda murselın konusmasından sonra sıkıca sarıldı yıne bana yaa bak goruyormusun dedı

canım nasıl bir duygu hamiş olmak anlatsana bize:))))

ben hala tam analmıyla inanamadığım için sadece şaşkınlık hissediyorum.havada duyguklarım.bi dr muayene olsam herşey yerine oturacak gibi.
birkaç gündür kasıklarımda batma vardı.ayağa kalkınca esner gerinirken acayip batıyodu.hala var.midem yanıyor bide.

eğer kan testi pozitif çıkarsa ailemden ve çevremden nasıl saklayacağım diye düşünüyorum.

kalp atışlarını duyup kese ve bebek görene kadar sçylemek istemiyorum.ne olur ne olmaz.

işte böyle yani.:asigim:

ben de acıkcası kese kalp atısı vs emın oluncaya kadar soylemek ıstemem aıleme :umursamaz: ...
cunku onlar daha meraklı ve heveslı olup strese sokabılıyorlar bazen ve yolunda gıden seylere bıle etkı edebılıyor yanı

nasip işte cnm yaa bende kızıma nasıl hamile kaldım hala inanamıyorum şimdi denemediğm yol kalmadı olmayınca olmuyo
cnm ben kasıtlı yumurtlama zamanımı seçtim doktora gitmek için bide eğer yumurtlamış olursam nezmaan çatlıcağını söyleyebilirmi o yüzden sordum direkt çatlatma iğnesi yaparmı diye off şimdiden heycanlandım

eşim diyorki: sen o kadasr dayan bwen adımı değiştireceğim....
bir yandan herkese söyleyesim var
bir yandan da sır gibi saklayasım

işte bana o zaman dün ya da bu sabah çatlamış demişti.ne zamandır deniyorsunuz belki biraz daha deneyin der.bilemiyorum ki dr.a bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…