eşim diyorki: sen o kadasr dayan bwen adımı değiştireceğim....
bir yandan herkese söyleyesim var
bir yandan da sır gibi saklayasım
eşim diyorki: sen o kadasr dayan bwen adımı değiştireceğim....
bir yandan herkese söyleyesim var
bir yandan da sır gibi saklayasım
:roflol::roflol: dayan kız hatta komik bir isim bul eşine adın bu olsun de
işte bana o zaman dün ya da bu sabah çatlamış demişti.ne zamandır deniyorsunuz belki biraz daha deneyin der.bilemiyorum ki dr.a bağlı.
ben de normalde duramam arkadaslarıma vs mutlaka soylerım aynı yanı ıcım ıcımı yer ama aıleme soylemem gıbı gelıyo ...
bakalım o heyecanı tadınca daha farklı davranabılırız belkı hormonlar neler yaptırrı bıze bellı olmaz delikafadulden
Kızlar bu arada ben geldim eczaneden... hava berbat.bide sistemler yine kötüymüş baya bi bekledim orda. Bu arada dayanamadım folic plus aldım kaydirigubbakcemile3 ... Eskisi gibi balık falan yemiyorum eşim pek sevmiyor diye bari dedim vücut hazırlansın hamişliğe. Sebincim sen nasıl alıyorsun folic asiti? günde 1 kapsül mü?
cnm ben geçen sene düşük nedeniyle kürtaj oldum 7 aydır deniyoruz ama sorarsada ben 1 sene derim 5 ay daha beklemek istemiyorum yaa
Kızlar bu arada ben geldim eczaneden... hava berbat.bide sistemler yine kötüymüş baya bi bekledim orda. Bu arada dayanamadım folic plus aldım kaydirigubbakcemile3 ... Eskisi gibi balık falan yemiyorum eşim pek sevmiyor diye bari dedim vücut hazırlansın hamişliğe. Sebincim sen nasıl alıyorsun folic asiti? günde 1 kapsül mü?
kurnaz seni.iyi fikir kızkaydirigubbakcemile5
herkesi öpüyorum iyi akşamlaaaaar
napiiim cnm 5 ay azmııı yaakaydirigubbakcemile3
folbiol kullanıyorum ben.günde bir adet.gebelik öncesi bu yeterli dedi dr.gebe kalınca folic plusa geçebiliriz dedi.farkları folic plus da ek vitaminler varmış
folbiol kullanıyorum ben.günde bir adet.gebelik öncesi bu yeterli dedi dr.gebe kalınca folic plusa geçebiliriz dedi.farkları folic plus da ek vitaminler varmış
Folic plus'ın içinde yemeklerle birlikte günde 3 tablet diyor... ama bende hamile olmadığım için günde 1 tablet almayı düşünüyorum... folik asite ek olarak kalsiyum ve d vitamini var folic plusta.