Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben de normalde duramam arkadaslarıma vs mutlaka soylerım aynı yanı ıcım ıcımı yer ama aıleme soylemem gıbı gelıyo ...
bakalım o heyecanı tadınca daha farklı davranabılırız belkı hormonlar neler yaptırrı bıze bellı olmaz delikafadulden

az once de annemle konustum msn de battanıye oruyormus kolay gelsın dedım
o da guluyo bı taraftan arkadası da annem yelek orerken demıs kıymet hanım cıplak yok ortada kıme gıydırcen dıye naniknanik

elın agar bu aralar anca orersın sen basla dedım bende :hulya:

işte bana o zaman dün ya da bu sabah çatlamış demişti.ne zamandır deniyorsunuz belki biraz daha deneyin der.bilemiyorum ki dr.a bağlı.

cnm ben geçen sene düşük nedeniyle kürtaj oldum 7 aydır deniyoruz ama sorarsada ben 1 sene derim 5 ay daha beklemek istemiyorum yaa

ben de normalde duramam arkadaslarıma vs mutlaka soylerım aynı yanı ıcım ıcımı yer ama aıleme soylemem gıbı gelıyo ...
bakalım o heyecanı tadınca daha farklı davranabılırız belkı hormonlar neler yaptırrı bıze bellı olmaz delikafadulden

bende valla kımseye soylemeyecegım kese ve kap atısına kadar
anneler babalar daha hassas oluyorlar
fazla ılgıyı zaten sevmıyorum cok
bırsey olursa esımle ben uzuluruz
coklu uzuntu allah korusun ıstemedıgımden.. sositososito

Kızlar bu arada ben geldim eczaneden... hava berbat.bide sistemler yine kötüymüş baya bi bekledim orda. Bu arada dayanamadım folic plus aldım kaydirigubbakcemile3 ... Eskisi gibi balık falan yemiyorum eşim pek sevmiyor diye bari dedim vücut hazırlansın hamişliğe. Sebincim sen nasıl alıyorsun folic asiti? günde 1 kapsül mü?

Kızlar bu arada ben geldim eczaneden... hava berbat.bide sistemler yine kötüymüş baya bi bekledim orda. Bu arada dayanamadım folic plus aldım kaydirigubbakcemile3 ... Eskisi gibi balık falan yemiyorum eşim pek sevmiyor diye bari dedim vücut hazırlansın hamişliğe. Sebincim sen nasıl alıyorsun folic asiti? günde 1 kapsül mü?

ıyı yapmıssın canım
ben de alıyorum gunde 1 taneee

folbiol kullanıyorum ben.günde bir adet.gebelik öncesi bu yeterli dedi dr.gebe kalınca folic plusa geçebiliriz dedi.farkları folic plus da ek vitaminler varmış

folbiol kullanıyorum ben.günde bir adet.gebelik öncesi bu yeterli dedi dr.gebe kalınca folic plusa geçebiliriz dedi.farkları folic plus da ek vitaminler varmış

Folic plus'ın içinde yemeklerle birlikte günde 3 tablet diyor... ama bende hamile olmadığım için günde 1 tablet almayı düşünüyorum... folik asite ek olarak kalsiyum ve d vitamini var folic plusta.

kızlar selaam
ancak okudum. bırakamadım kaynatmışsınız..
gaye çok sevindim .bak işler yolundaymış bundan sonra stres etme nolur...
efsanur çook tebrikler canım benim. benim sat 5 ekim . seninki kaçtı?
ayselcim işte geldimmm

sebinim sanada bir not : hamile oldugum ay her türlü şekilde yumurtlama , döllenme yerleşme hep ara ara değişik kasıkta batma oldu. çok kısa kesik bir sancı.. hatta bir ara idrar enf. olurmu diye konusmustuk... insallah seninde sebep bebiştir..

bana da folbıol yazdı dr o da laf olsun dıye yazıyorum ıcın rahatlasın normalde genc anne adaylarında cok gerek yok aslında haftada 3 tane ıcsen yeter demıstı

Folic plus'ın içinde yemeklerle birlikte günde 3 tablet diyor... ama bende hamile olmadığım için günde 1 tablet almayı düşünüyorum... folik asite ek olarak kalsiyum ve d vitamini var folic plusta.

bence önerilen miktarda alman daha uygun.kaç mg'lık?

X