Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

iyiyim tatlım.bir taraftan çalışıyorum bir taraftan laf yetiştiriyorum kaydirigubbakcemile3 haliyle her iki iş de biraz aksıyor ama idare ediyorum iki tarafı dayerimseniben

Sebiiiinnn kuzucuğum hadi seni de face'e bekliyoruz...zemuszemus

ayselim ben 4 sene oldu evleneli 10 ay önce bebeğimin kalp atışını dutyamadık kürtaj olmak zorunda kaldım şimdide boşvermeye karar verdim çok üstüne gidince adet zamanlarım bile şaştı pisikolojim bozuldu şimdi bende bahçivanlar diyarında bahçe ekip biçiyom server 1 deyim oynayanlar varsa alışveriş yapalım . acayip stres attırıyo oyun o oyunu oynayalı bebeği düşünmüyorum

canım bebişin için geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda bebişin gelir canım benim.
düşünmüyorum derken korunmuyorsun oluruna bırakıyorsun deil mi?
yoksa tamamen mi düşünmüyorsun?
ayy bahçe işini ben yapamıyorum
sınavlarım var smmm olmak için onlara çalışmaya çalışıyorum

AYYY canım benim.bu acı olay hayatındaki son acın olsun.Allah uzun ömürlü hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda inş.nerde nasıl mutlu oluyor ve kafanı dağıtıyorsan öyle yap

ben orda da oynuyordum ama bıraktım ordaki tarlamı server 3 deydim ben. orada sebzelerin süreleri çok uzun... ben artık face'de oynuyorum :))

oluruna bıraktım yani Rabbim büyük o ne zaman isterse o zaman olur iyi akşamlar size kıslar

AYYYY canım acayip çikolata istiyor.çikolatamdan yedim bir parça ama kesmedi.daha fazla da yiyemem Çok üzgünüm çoook

Sebincim tut kendini canım biraz sonra diyabet coşmasın...Allah korusun
Kızlar ben çıkıyorum eczaneye gideceğim.ilaçlarımı alayım... Bugün başlayayım hatta. Öpüyorum hepiniziiii...

Kızlar ben çıkıyorum eczaneye gideceğim.ilaçlarımı alayım... Bugün başlayayım hatta. Öpüyorum hepiniziiii...

ben de o yüzden sabrediyorum.düzenim bozulursa bebek işini yasaklar dr.um.şşimdi sıkı takip ediyoruz.bir problem yok çok şükür.izin veriyor bebk yapmaya.onun için bile dr.umdan izin alıyorum.

ben de o yüzden sabrediyorum.düzenim bozulursa bebek işini yasaklar dr.um.şşimdi sıkı takip ediyoruz.bir problem yok çok şükür.izin veriyor bebk yapmaya.onun için bile dr.umdan izin alıyorum.o benden sabırsız.her kontrolde soruyor bebek var mı diye.çok şeker adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…