iyiyim tatlım.bir taraftan çalışıyorum bir taraftan laf yetiştiriyorum kaydirigubbakcemile3 haliyle her iki iş de biraz aksıyor ama idare ediyorum iki tarafı dayerimseniben
Ayselcim ekledim canım seni face'de... Ayy çok şekersin yaaa... eşinle çok yakışıyorsunuz... Rabbim o resimdeki gibi güldürsün hep yüzünüzü inşallah.
Ayy şimdi sana cimcime diyesim geldiiii...
ayselim ben 4 sene oldu evleneli 10 ay önce bebeğimin kalp atışını dutyamadık kürtaj olmak zorunda kaldım şimdide boşvermeye karar verdim çok üstüne gidince adet zamanlarım bile şaştı pisikolojim bozuldu şimdi bende bahçivanlar diyarında bahçe ekip biçiyom server 1 deyim oynayanlar varsa alışveriş yapalım . acayip stres attırıyo oyun o oyunu oynayalı bebeği düşünmüyorum
ayselim ben 4 sene oldu evleneli 10 ay önce bebeğimin kalp atışını dutyamadık kürtaj olmak zorunda kaldım şimdide boşvermeye karar verdim çok üstüne gidince adet zamanlarım bile şaştı pisikolojim bozuldu şimdi bende bahçivanlar diyarında bahçe ekip biçiyom server 1 deyim oynayanlar varsa alışveriş yapalım . acayip stres attırıyo oyun o oyunu oynayalı bebeği düşünmüyorum
Sebiiiinnn kuzucuğum hadi seni de face'e bekliyoruz...zemuszemus
AYYYY canım acayip çikolata istiyor.çikolatamdan yedim bir parça ama kesmedi.daha fazla da yiyemem Çok üzgünüm çoook
niye yiyemiyorsun canim?
Vallah ben sabahdan beri kurabiyeleri götürüyorum kaydirigubbakcemile3
Sebincim tut kendini canım biraz sonra diyabet coşmasın...Allah korusun
Kızlar ben çıkıyorum eczaneye gideceğim.ilaçlarımı alayım... Bugün başlayayım hatta. Öpüyorum hepiniziiii...
Sebincim tut kendini canım biraz sonra diyabet coşmasın...Allah korusun
Kızlar ben çıkıyorum eczaneye gideceğim.ilaçlarımı alayım... Bugün başlayayım hatta. Öpüyorum hepiniziiii...