bende geçen kızımla beraber eşime süpriz yapalım dedik bahçesini süsledik keşke süslemez olaydık resmen olay çıkardı paralarımı bitirmişsiniz diyekaydirigubbakcemile3
pişman olduk valla bende kızıma ve bana ayrı hesap aldım üçümüzünde bahçesi var isteyen istediği gibi ekip biçiokaydirigubbakcemile3
ayselim
hayır biz başka topik açmadık o nerden çıktı
gayecim resimlerin varmi senin facebookda ?
ayselim biz yeni topik açmadık bizim geyik topiğimiz var bir süre sohbetimize orda devam etme kararı aldık o topik yeni diil orası geyik topiğimiz bizim.
bende geçen kızımla beraber eşime süpriz yapalım dedik bahçesini süsledik keşke süslemez olaydık resmen olay çıkardı paralarımı bitirmişsiniz diyekaydirigubbakcemile3
pişman olduk valla bende kızıma ve bana ayrı hesap aldım üçümüzünde bahçesi var isteyen istediği gibi ekip biçiokaydirigubbakcemile3
var şekerim resimlerim
listeyede ben uzun bi süre girmicem yoksa pisikolojim bozuluyo ara vermeye karar verdim onun için kk ya bile girmiyorum fazla arada bakıp çıkıyorum
sebincim merhaba
bana yazmışsın yeni gördüm kusura bakma
iyiyim ben işten fırsat buldukca girebiliyorum sizler nasılsınız
Neyse gaye beni eklesene face de:)
eda ve şekerkız da kayıtlıyım
listeyede ben uzun bi süre girmicem yoksa pisikolojim bozuluyo ara vermeye karar verdim onun için kk ya bile girmiyorum fazla arada bakıp çıkıyorum