Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende geçen kızımla beraber eşime süpriz yapalım dedik bahçesini süsledik keşke süslemez olaydık resmen olay çıkardı paralarımı bitirmişsiniz diyekaydirigubbakcemile3
pişman olduk valla bende kızıma ve bana ayrı hesap aldım üçümüzünde bahçesi var isteyen istediği gibi ekip biçiokaydirigubbakcemile3

sebincim merhaba
bana yazmışsın yeni gördüm kusura bakma
iyiyim ben işten fırsat buldukca girebiliyorum sizler nasılsınız

şekerim beni ekleseneeeee komşu olalım... dur özelden msj atayım sana

ayselim
hayır biz başka topik açmadık o nerden çıktı

CANIM SEN BUMUYANİ YAZMIŞTIN
BENDE MAİL ATACAKTIM HANİ GELİP YTANIDIK GÖREMEDEN GİDEN ARKADAŞLAR VAR. BEN YARDIM AMAÇLI BİRLİK OLALIM DİYE GİRDİM ORADA YAZIYORDU

neyse nur1111; sen tarihini verecektin ekleyelim senide

ayselim biz yeni topik açmadık bizim geyik topiğimiz var bir süre sohbetimize orda devam etme kararı aldık o topik yeni diil orası geyik topiğimiz bizim.

listeyede ben uzun bi süre girmicem yoksa pisikolojim bozuluyo ara vermeye karar verdim onun için kk ya bile girmiyorum fazla arada bakıp çıkıyorum

ayselim biz yeni topik açmadık bizim geyik topiğimiz var bir süre sohbetimize orda devam etme kararı aldık o topik yeni diil orası geyik topiğimiz bizim.

anlaşıldı canım benim açımdan sorun değil. ben sizde olup gelen arkadaşlar var bakıyorlar tanıdık yok gidiyorlar o açıdan söyledim. herkes paylaşmak için geliyor malum. beraber paylaşımda buluşalımmm

:roflol::roflol: erkek milletine yaranılmaz

sebincim merhaba
bana yazmışsın yeni gördüm kusura bakma
iyiyim ben işten fırsat buldukca girebiliyorum sizler nasılsınız

iyiyim tatlım.bir taraftan çalışıyorum bir taraftan laf yetiştiriyorum kaydirigubbakcemile3 haliyle her iki iş de biraz aksıyor ama idare ediyorum iki tarafı dayerimseniben

Neyse gaye beni eklesene face de:)
eda ve şekerkız da kayıtlıyım

Ayselcim ekledim canım seni face'de... Ayy çok şekersin yaaa... eşinle çok yakışıyorsunuz... Rabbim o resimdeki gibi güldürsün hep yüzünüzü inşallah.
Ayy şimdi sana cimcime diyesim geldiiii...

listeyede ben uzun bi süre girmicem yoksa pisikolojim bozuluyo ara vermeye karar verdim onun için kk ya bile girmiyorum fazla arada bakıp çıkıyorum

eğer kendini çok kaptırıyorsan bence de öyle yap.yoksa insan şarlıyor kendini sonra daha zor geliyor.ama inş.bu iki topiğin birlikteliği uğur getirecek.belkim de ilk senin halayını çekeriz bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…