sebinim bende 2010 un ilk perşembesine talibim adet tarihimi bilmemekle beraber yılın ilk haftası 5 ile 10 arası olmam gerektiğine inanıyorum yok yani 7 ocak listesinde bende varım
bu cok guzel bır tabır oldu hadı hayırlısı bakalım :CüvCüv : :CüvCüv: :CüvCüv:
24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LİSTEMİZ
*bafo
*clarita
*captaninkarisi
*sevgi0535
*mugmug1 (malesef kırmızıları gördü.ama olsun yeni pıtırcığı oluşuyor)
?ceydan(katılmak istersen haber ver)sabredememiş zilli yapmış negatiftabi şimdilik :))))
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)
Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.
kızlar beni istemiyonuzmu kimse yazmıyo bizim bahçede kendiliğinden çıkıyo semiz otu kociş sevmediği için bende yiyemiyorum
kaydirigubbakcemile5 ben de kendimi o listeye koyucam inş. ulkufuk da o liste de olacak.Kıızzzz ulkufuk yoksam kalan 2 hamiş ekakal ile ben miyim?
bende 31 indeki perşembeyi istiyorum
o zaman sen topla bize gönder biz bayılırızzzzz cokacimcoookkızlar beni istemiyonuzmu kimse yazmıyo bizim bahçede kendiliğinden çıkıyo semiz otu kociş sevmediği için bende yiyemiyorum
Kızlaaarrr facede ben dahil 5 kişiyiz yaaa... başka imsenin face'i yok muuuuu???? ekleyin yaww benii
kaydirigubbakcemile5 ben de kendimi o listeye koyucam inş. ulkufuk da o liste de olacak.Kıızzzz ulkufuk yoksam kalan 2 hamiş ekakal ile ben miyim?
aynen bende o lısteye dahıl olacagım sanırım 5 ocak tarıhım ama erken yapmak ıstemıyorum test sınır bozuucu oluyor
o zaman sen topla bize gönder biz bayılırızzzzz cokacimcoook
Semiz otu ne işe yarıyor kızlar
var mı bir gelişme?
Geçmişi okursam yakalayamam sizi
sohbet koyulaşmış walla
benim var ama çok giremiyorum nasıl eklicemi tam bilmiyorum ama denerim yada sen ekle
yaw sebin dayanamadım ben bu haftakinede mi katılsam ya kızlar test yapmak insanda alışkanlık haline gelir mi:)) eşim dalga geçiyor ben test alınca uyuşturucu krizi gibi test krizin tutuyor diyor. öylesine test yapıyorum yaa kafayı sıyırdım ben