Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bi hafta sonrası için de perşembe listesi yapın yılın son perşembe listesi

samsakcım biz her perşmebe yapıyoruz zaten.günü yaklaşanlar, geçenler ya da sırf listedekilere destek olsun diye erken yapan arkadaşlarımız var.her perşembe testler yapılıyor sonra sonuçlar açıklanıyor.

günaydın kızlar

bende rüyamda 3 tane gümüş tepsi gördüm..rüya tabirlerine bakıyordum..Gümüş rüyası gören bekarsa iyi bir evlilik, evliyse bir çocuğa yorumlanırmış..çocuga yoralım çocuk olsun :emir_bebek:

3 tane gördüm üçüz mü olucak ne :)

üçüz istiyorsa üçüz olsun yok bir tane yeter diyosan o zaman senle beraber iki hamile haber daha alalım. o demek olsun

çok güzelmiş bu ya öbür hafta ben de katılacağım bu perşembe listesine. çocuk gibiyim ha değişik bi şey olacak ya hemen heyecanlandım

samsakcım biz her perşmebe yapıyoruz zaten.günü yaklaşanlar, geçenler ya da sırf listedekilere destek olsun diye erken yapan arkadaşlarımız var.her perşembe testler yapılıyor sonra sonuçlar açıklanıyor.

bende yarın yapçam daha erken ama belki hamişlerin uğuruna çıkar

bide bu testlerin hangisi daha iyi sonuç verir bizim burda bi pembe kutuda var bide beyaz hangisi iyidir

testlerin çoğu birbirinden farklı değil. ben 18 aydır her ay en az iki test yapıyorum her testi kullandım hep duğru sonuç verdi. şüpheye bile yer bırakmayacak kadar negatifti sonuçlar

sebinim bende 2010 un ilk perşembesine talibim adet tarihimi bilmemekle beraber yılın ilk haftası 5 ile 10 arası olmam gerektiğine inanıyorum yok yani 7 ocak listesinde bende varım

sebinim bende 2010 un ilk perşembesine talibim adet tarihimi bilmemekle beraber yılın ilk haftası 5 ile 10 arası olmam gerektiğine inanıyorum yok yani 7 ocak listesinde bende varım

kaydirigubbakcemile5 ben de kendimi o listeye koyucam inş. ulkufuk da o liste de olacak.Kıızzzz ulkufuk yoksam kalan 2 hamiş ekakal ile ben miyim?

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LİSTEMİZ
*bafo
*clarita
*captaninkarisi
*sevgi0535
*mugmug1 (malesef kırmızıları gördü.ama olsun yeni pıtırcığı oluşuyor)
?ceydan(katılmak istersen haber ver)sabredememiş zilli yapmış negatif :KK43: tabi şimdilik :))))
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)

Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

X