Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

lorkem benim bu durumumdan annemin bile haberi yok. ama sizinle herşeyi paylaşabiliyorum ve desteğinizi de hemn hissettiriyorsunuz insan kendine geliyor ya.

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LİSTEMİZ
*bafo
*mugmug1 (malesef kırmızıları gördü)
*captaninkarisi
*sevgi0535
?ceydan(katılmak istersen haber ver)sabredememiş zilli yapmış negatif tabi şimdilik :))))
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)

Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

kızlar ya bişi sorucam dışarı çıkıcam görüşemeyiz her kıpırdadığımda akıyorum ben napıy-cam bu akıntıyı

EKAKAL, gyshnky+, kvrck+, lorkee, mervam, samsak, sebin, ulkufuk

gunaydın kıslar nasılsınızz

kızlar ya bişi sorucam dışarı çıkıcam görüşemeyiz her kıpırdadığımda akıyorum ben napıy-cam bu akıntıyı

canım şeffaf uzyan akıntıysa yumurtluyosundur iyi bişe yani çalışmaları ihmal etmeyin yok renkli özellikle sarı kokulu bi akıntıysa dr a git bende dört gözle bu ay uzayan akıntı bekliyorum bakalım ne zaman olacak yani umarım olur....

nasıl bir akıntı ki?senin günün geçmiş miydi?umut vermek gibi olmasın ama hamilelikte de akıbtı oluyor.tabi bu akıntının şekline bağlı

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LİSTEMİZ
*bafo
*mugmug1 (malesef kırmızıları gördü.ama olsun yeni pıtırcığı oluşuyor)
*captaninkarisi
*sevgi0535
?ceydan(katılmak istersen haber ver)sabredememiş zilli yapmış negatif tabi şimdilik :))))
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)

Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

Ayy asıl akşama ne yapıcaz yaaa :bbo: ben bişey bulamadım... ne yapsam kiii:uhm:
üfff hergün bunu düşünmek sinir ediyoooo

fıkır olur belkı bende dunden var onu yıcez sehrıyelı tavuk suyu corba yanındada etlı barbunya var
sımdı de acıktım bı corba ıceyım barı cokacimcoook

sevgicim yapcak bişi yok günlük ped kullanacaksın

ya bende kullanıom ama onlar da kasıntı yapıo yada sıkıyo valla bı sure sonra ama dısarı cıkacaksan yapacak bırsey yok kafamçokkarıştı

günaydın kızlar

bende rüyamda 3 tane gümüş tepsi gördüm..rüya tabirlerine bakıyordum..Gümüş rüyası gören bekarsa iyi bir evlilik, evliyse bir çocuğa yorumlanırmış..çocuga yoralım çocuk olsun

3 tane gördüm üçüz mü olucak ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…