Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben gidimde tekrar uyuyayım..gyshnky,ayselim,sebin,aclarita,kvrck,lorke,ekakal,samsak içinde birer tepsi göreyimde gelim :)

aynen bende ilk test yaptırdıgımda 5 ten fazla yaptım..eşim yasak koydu..kafayı yiceksin die..adetin 10 gun gecsin ondan sonra yaparsın dio..bende dayanamam ki..gizli gizli yaparım artık :)

kızlar ben ilk kızımda16 gün sonra öğrenmiştim hamileliğimi ozamanki yumurtlama tarihimi bilmiyorum ama 29 ocakta çalışma olmuştu 15 şubatta testle çıkmıştı azamanki son adet tarihimde 22 ocaktı yani 6 gün önce belli olmuş işl. bu seferde böyle olur

ayy kızlar hormon deyince geçende pazardan aldığımız muzlar büyüdü durup dururkene kabukları yarıldı büyümekten attık hemen şok oldum ya..... akannehir

inş..birini ben aldım 2 ini paylaşın aranızda verdim gitti :)

valla oyle ortaya bıraktım deyıp kacmak yok sonra kavga cıkmasın benım olacak dıye kaydirigubbakcemile
neyse herkes bırbırı ıcın ıstıyo valla hayırlısı en yakın kımeyse ona olsun opuyorumnanaktan

aynen bende ilk test yaptırdıgımda 5 ten fazla yaptım..eşim yasak koydu..kafayı yiceksin die..adetin 10 gun gecsin ondan sonra yaparsın dio..bende dayanamam ki..gizli gizli yaparım artık :)

kız on gunde az degıl abartmıs kocan da lülülülülülü ben sabırlı bılırım kendımı ama ben bıle dayanamam yanı 10 gune
:sm_cool:

ulufuk sen bizim için tepsileri gör ki bizde kurtulalım artık bu test manyaklığından
sebincim ben 31 aralık perşembesinde yapayım ya. 1 ocak tarihim

ayy kızlar hormon deyince geçende pazardan aldığımız muzlar büyüdü durup dururkene kabukları yarıldı büyümekten attık hemen şok oldum ya..... akannehir

kız anlatıyodu babamın arkadası bazen antalyadan yukluyolarmıs muzları kucucuk ıstanbula gelene kadar buyuyorlarmıs falan :roflol:
dıkkatlı beslenmek lazım hele bızım durumumuzda daha da dıkkat etmek gerek

bende bimden domates almıştım..aynı şey başıma geldi.oyuzden bimden hiç sebze meyve almam

valla içinde ne olduğunu bilmeden yiyoruz herşeyi zaten sağolsun sağlık bakanı sadece ölümlerle ilgileniyor halkın genel sağlığından kime ne ki...

bende bimden domates almıştım..aynı şey başıma geldi.oyuzden bimden hiç sebze meyve almam

kızlar zaten bu mevsimde domates almayın alırsanız bile baş parmağınızla basstırın eğer parmak iziniz çıkmıyosa almayın burdaki seracılar bize ayrı yerden veriyolar bide hormonsuz domatesler pahalı olur ordan anlayabilirsiniz

Allah razı olsun kaydirigubbakcemile3 var mı başka tepsi siparişi olan?

aminn.hertürlü tepsi siparişi alınır :)

yok yok kavga cıkmaz..paylaşımcı insanlarız biz topicçe vereliniortak

kız on gunde az degıl abartmıs kocan da lülülülülülü ben sabırlı bılırım kendımı ama ben bıle dayanamam yanı 10 gune
:sm_cool:

bende dayanamam..aslında oda dayanamazda çıktı agzından bir kere

kız anlatıyodu babamın arkadası bazen antalyadan yukluyolarmıs muzları kucucuk ıstanbula gelene kadar buyuyorlarmıs falan :roflol:
dıkkatlı beslenmek lazım hele bızım durumumuzda daha da dıkkat etmek gerek

evet canımaynen öyle oluyo bizim burda o kadar çok çiftçi tanıdığımız varki hepsi öyle yapıyo

kızlar ya bak ben çıkacağım ben gelene kadar çok sayfa ilerlemeyin takip edemiyorum. bi yemek yiyip gelcem.1,5 saat falan sürer ama olsun siz yine de ben yokken fazla kaynatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…