Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur canım zaten burda herşey doğal acaba hep doğal şeyler yediğim içinmi hamile kalamıyorum
ben gidimde tekrar uyuyayım..gyshnky,ayselim,sebin,aclarita,kvrck,lorke,ekakal,samsak içinde birer tepsi göreyimde gelim :)
yaw sebin dayanamadım ben bu haftakinede mi katılsam ya kızlar test yapmak insanda alışkanlık haline gelir mi:)) eşim dalga geçiyor ben test alınca uyuşturucu krizi gibi test krizin tutuyor diyor. öylesine test yapıyorum yaa kafayı sıyırdım ben
inş..birini ben aldım 2 ini paylaşın aranızda verdim gitti :)
aynen bende ilk test yaptırdıgımda 5 ten fazla yaptım..eşim yasak koydu..kafayı yiceksin die..adetin 10 gun gecsin ondan sonra yaparsın dio..bende dayanamam ki..gizli gizli yaparım artık :)
ben gidimde tekrar uyuyayım..gyshnky,ayselim,sebin,aclarita,kvrck,lorke,ekakal,samsak içinde birer tepsi göreyimde gelim :)
ayy kızlar hormon deyince geçende pazardan aldığımız muzlar büyüdü durup dururkene kabukları yarıldı büyümekten attık hemen şok oldum ya..... akannehir
olur mu kız doğal şeylerin yararı olur da zararı olmaz.asıl biz hormonluları yiye yiye böyle oluyoruz belki de.ne şanslısın işte
ayy kızlar hormon deyince geçende pazardan aldığımız muzlar büyüdü durup dururkene kabukları yarıldı büyümekten attık hemen şok oldum ya..... akannehir
bende bimden domates almıştım..aynı şey başıma geldi.oyuzden bimden hiç sebze meyve almam
bende bimden domates almıştım..aynı şey başıma geldi.oyuzden bimden hiç sebze meyve almam
Allah razı olsun kaydirigubbakcemile3 var mı başka tepsi siparişi olan?
valla oyle ortaya bıraktım deyıp kacmak yok sonra kavga cıkmasın benım olacak dıye kaydirigubbakcemile
neyse herkes bırbırı ıcın ıstıyo valla hayırlısı en yakın kımeyse ona olsun opuyorumnanaktan ?
kız on gunde az degıl abartmıs kocan da lülülülülülü ben sabırlı bılırım kendımı ama ben bıle dayanamam yanı 10 gune
:sm_cool:
kız anlatıyodu babamın arkadası bazen antalyadan yukluyolarmıs muzları kucucuk ıstanbula gelene kadar buyuyorlarmıs falan :roflol:
dıkkatlı beslenmek lazım hele bızım durumumuzda daha da dıkkat etmek gerek