Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

24 ARALIK 2009 UĞURLU PERŞEMBE LİSTEMİZ
*bafo
*clarita
*captaninkarisi

*mugmug1 (malesef kırmızıları gördü.ama olsun yeni pıtırcığı oluşuyor)
?ceydan(katılmak istersen haber ver)sabredememiş zilli yapmış negatif tabi şimdilik :))))
?bade_34(katılmak istersen haber ver)
?bayconoz(katılmak istersen haber ver)

Listemizdeki tüm kızlara mutlu sonla biten bir perşembe dileriz.

ulufuk sen bizim için tepsileri gör ki bizde kurtulalım artık bu test manyaklığından
sebincim ben 31 aralık perşembesinde yapayım ya. 1 ocak tarihim

yerınki sonuçlarımızı alalım.yerın 31 için liste yaparız.şimdilik aysellim,sen ve kvck var 31 için

Lorkee kızım ne güzelsin öyle yawww... tütütütü maaşallah :)) Rabbim sana inşallah senin gibi kaşı gözü güzel hayırlı bir prenses nasip eder.

Lorkee kızım ne güzelsin öyle yawww... tütütütü maaşallah :)) Rabbim sana inşallah senin gibi kaşı gözü güzel hayırlı bir prenses nasip eder.

sagolasın canım benım :kedi: sende cok guzelsın masallah hepsıne baktım fotoların...
Allah hepımıze cok guzel bebeler verır ınsallah :Saruboceq:

Kızlarrr sanırım ben çıkıp balık alıcam akşam için :)) belki hamsi belki tekir bakalım balıkçıda bir göz gezdiricem... 3-2-1 pişir de balık yapıyolar ya canım çekti :))

canım aynı boğazımda ağrı var pastil kullanıyorum şimdi
birazda sesim değişti sanırım

sesın de degıstıyse pastıl rahatlatır ınsallah ..
ıcebılıyorsan azıcık zeytınyagı ıcersen ses tellerınde mıkrobık bısey varsa ondan agrıu ve ses degısıklıgı yapıyosa ıyı gelır....
ben doktora gıttım kızılay da yaslı doktorlar oluyo ya genelde amca yanı doktor bana yag damlattı bogazıma anında sesım acıldı sooook oldum :1shok: :uhm:
baska doktora gıtsen yemıstıun sımdı antıbıyotıklerı demıstı hattaa

canım aynı boğazımda ağrı var pastil kullanıyorum şimdi
birazda sesim değişti sanırım

canım bende geçen hafta çok kötü griptim viks varsa eşin sana viksle güzel bi masaj yapsın bol ıhlamur ve taze meyve suyu iç ben öyle iyileştim

Kızlarrr sanırım ben çıkıp balık alıcam akşam için :)) belki hamsi belki tekir bakalım balıkçıda bir göz gezdiricem... 3-2-1 pişir de balık yapıyolar ya canım çekti :))

yanına da bol limonlu marul-soğan salatası yap.offfffff. geçen günkü menüydü bizim.

aysellim merhaba.. ben yeni katıldım. aralıgın 29-30u gıbı cıft cızgıyı gormek ısteyenler arasına katılmak ıstıyorummmmmm

öğleden sonra görüşürüz kızlar benim ufaklık yemeğe gelcek okuldan bişeyler hazırlıyım

yanına da bol limonlu marul-soğan salatası yap.offfffff. geçen günkü menüydü bizim.

ya bende acıktım ama 1.5 ta arkadaslarla bulusucaz o yuzden yemeden sabretmem lazım Çok üzgünüm çoook

zaten cok yıyorum bu aralar bıde evde otur otur nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…