- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Adetlerim düzensiz ne zaman olacağım belli olmuyor. Değerin artma ihtimali var mı ki. Genelde hep 0 çıkardıÜzülme canim. Allah hakkımızda hayırlısını versin. O biliyor ne zaman kavusacagimizi bebeklerimize. Ama biz elimizden geleni yapalım önemli olan o.
Adetlerim düzensiz ne zaman olacağım belli olmuyor. Değerin artma ihtimali var mı ki. Genelde hep 0 çıkardı
Hakkımızda hayırlısı olsun canımDün kan verdim 2 çıkmış
19 Aralıkta oldum. Ama 1kac ay olmadığı zamanlar da oluyor. Adet söktürücü bitkilere yöneldim artık. Hep 0lı çıkardı değerim şimdi 2 cıkmışŞuan reglinin kaçıncı günü ki? Geç döllenme diye bişey var öyle olma ihtimali olabilir. 1 haftaya regl olmazsan bence bidaha test yaptir.
Keşke yükselseHakkımızda hayırlısı olsun canım
yok cnm malesef ama şüphen varsa 1 hafta sonra tekrar yaptır. umut inş. vardr canım.KIZLAR <0.5 çıktı sonucum yok demekmi bu çok düşük demi regle 3 gün var
Yok demek canim üzme kendini ama sağlık olsun..KIZLAR <0.5 çıktı sonucum yok demekmi bu çok düşük demi regle 3 gün var
Bilgim yok canımMerhaba kızlar bişey soracam lütfen bilen sölesin infertilife bölüme eşinde gitmesi şart mı yoksa bakmazlar mı gerimi gönderiyolar
Gidebilirsin tek başına canim ama eşinden de sperm testi isterler sonrasında.Merhaba kızlar bişey soracam lütfen bilen sölesin infertilife bölüme eşinde gitmesi şart mı yoksa bakmazlar mı gerimi gönderiyolar
Canım çok teşekkür cevap verdigini için ilk gün eşimi ismezler yaniGidebilirsin tek başına canim ama eşinden de sperm testi isterler sonrasında.
Canım çok teşekkür cevap verdigini için ilk gün eşimi ismezler yani
Ben deKızlar ben hala adet olamadim
Senin kacgun geçti canimBen de
Çooooookkkk. 2 haftaSenin kacgun geçti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?