Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Canım 2 gün sonra tekrar yaptir.yükselmiş olursa (ki inşallah) hamilelik vardır. Ama iğnenin etkisi de geçmemiş olabilir azcık sabırlı ol canim boş yere stres yapma hem bebis varsa ona da zarar bu stres unutma :KK66:
Doğru söylüyorsun kuzucumda stres te yapılmayacak gibi değil yaa herşey yine belirsiz offff yıldım walla

Yok canım kan verdim bugün 0.5 çıktı.iyi yarın başlayın bari ben
Başla hemen 15 gün aksatmadan yap. Adet olunca da testere dişli aslan pençesini yap. Folik asit olarak inofolic combi kullan picolulara iyiymiş ben aldım. Bir de elma yağını tampon olarak yapıyormuşsun iltihap enfeksiyon falan varsa temizliyormuş onu da deneyecem

Başla hemen 15 gün aksatmadan yap. Adet olunca da testere dişli aslan pençesini yap. Folik asit olarak inofolic combi kullan picolulara iyiymiş ben aldım. Bir de elma yağını tampon olarak yapıyormuşsun iltihap enfeksiyon falan varsa temizliyormuş onu da deneyecem
Kız sen ciddi misin bı zararı olmasın hepsi birden inofolic combi Dr yazmadan nasıl kullanam bı sıkıntı olurmu elma yağını nasıl kullancam peki vajinaya mi tampon yapcaz bı anlat hele

Kız sen ciddi misin bı zararı olmasın hepsi birden inofolic combi Dr yazmadan nasıl kullanam bı sıkıntı olurmu elma yağını nasıl kullancam peki vajinaya mi tampon yapcaz bı anlat hele
Zaten ibrahim saracoğlu diyor. Adet oluyoruz ya 1 ay aslan pençesi içip 15 gün soğan suyu yapacakmışız. Adet olamayanlar hemen başlasın soğana diyor. Soğanla adet olup adetin ilk günü aslan pençesine başlayacam. İnofolic combi zaten folik asit canım. Vitamin yani zararlı bir şey değil. Doktor yazmadan da alınıyor. Içerisinde bir madde var o picoslara çok iyi geliyormuş. Prospektüsünde de yazıyor. Elma yağını da vajinaya katıyorsun akşam. Tampona döküp. Ertesi gün çıkarıyormuşsun. Onu hiç denemedim ben de. Anca haftaya alabilirim

Buda bu sabah arkadaşlar bunda var mı yada diğerine göre daha koyu olması gerek miyor muydu kafam da deli sorular

Flaş la çektim

Eklentiler

• Screenshot_20180206-075324.png
    Screenshot_20180206-075324.png
    73,8 KB · Görüntüleme: 42
Cok

. Silikte olsa bir çizgi var gibi şuan da bekledikce daha net bir çizgi olmasi lazım insan dediğin gibi kan değerleri güzel çıksın
Bekleyince böyle oldu canim

Eklentiler

• Screenshot_20180206-122214.png
    Screenshot_20180206-122214.png
    84,2 KB · Görüntüleme: 36
Hamilelik var teste göre her hangi bir lekelenme var mı
hiç zaman kaybetme kan testi yaptır
Ve Doktorunla görüş sonra
Yok lekelenme sadece sarı akıntim var o da okula gidip geliyorum ayaklarım çok üsüyor ondan galiba okul çıkışı gideceğiz inşallah canım dua edin iyi çıksın degerim:KK200:

Tarlusal söktürücü değil mi? O zaman hamilesin ne güzel:KK76:
Evet gelmedi söktürücü iğne kullanacaktım içime sinmedi acile gittim 3.36 çıktı şüpheli dediler bugün 4 gün oldu kan vereli testlerde çıkıyor 3. Testim bu 2-3 haftalık varsa tahminim yeni geçiyor kana ve idrara galiba

Kızlar 5.24 çıktı ya artmış ama 10 üzeri bi değer bekliyordum ben:110:

Back