- 19 Aralık 2017
- 68
- 27
- 38
- 35
Tebrikler canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebisine bizim içinde dua et
Hamileyim canim bugun baktim darisi hepinize insllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebisine bizim içinde dua et
Hamileyim canim bugun baktim darisi hepinize insllah
Çıkabilir canim.. hadi hayırlısı inşallah vardır bebiş. Bizi haberdar etKızlar adetime bir hafta var 12sinde iğne oldum çatlatma.bugun 14.gun iğneden sonra kan versemmi bugün
Verebilirsin cnmKızlar adetime bir hafta var 12sinde iğne oldum çatlatma.bugun 14.gun iğneden sonra kan versemmi bugün
3 aydır istiyorum canım ama 2 ay adet olamadım anca ilaçla sökülebildim bu ay yeni başladık çalışmalara ama doktor önce adetini düşene sokacaz dedi duphaston diye bi ilaç verdi bütün hastalık belirtilerim bu ay umudum çok yokAmiiin canım benim biliyorum bizler de anne olacak bazen sabredemiyoruz sadece maalesef..sen ne zamandır istiyorsun canım
Ayy çok sevindim canım teşekkür ederim valla sabah geçmiş ama başım uyanınca nasıl üzüldüm icmeseydim dedimHayır canım hiç üzülme ben hamilelikte farkında olmadan antibiyotik iğne vuruluyodum doktor um bi sorun olmaz üzülme dedi
Biz ıyiyiz canım sen ne yaptın asıl kan verdin miSelam arkadaşlar kimse yazismamis nasılsınız
Yok canım köye gittik hafta sonu esim izne çıktı az önce geldikBiz ıyiyiz canım sen ne yaptın asıl kan verdin mi
Canım sıkma canını belki kanda çıkar daha adetin varmış çünküYok canım köye gittik hafta sonu esim izne çıktı az önce geldik
Yarın vercem kan az önce idrarda baktım negatif ya adetime 3 gün var
Benimde ağrıyor belim 3 gün var canım ya pembe akıntım var bide 3 gündürYa benim çok bel ağrım ve kasık ağrım regl ye 6 gün var kanda çıkar mı sizce yaptıran var mı
Hadi inşallah güzel haber alalımKan verdim bakalım 3te çıkacak sonuç dua edin benim için
Üzülme canim. Allah hakkımızda hayırlısını versin. O biliyor ne zaman kavusacagimizi bebeklerimize. Ama biz elimizden geleni yapalım önemli olan o.Dün kan verdim 2 çıkmış![]()