Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy tebrik ederim canimm gözün aydınKizlar cift cizgi cikti sukurlerolsun allahim hepinize nasip eder insallah hamileyimmmmmmmmm
Tesekkur ederim canim insallah ❤Ayyyy tebrik ederim canimm gözün aydınsağlıkla gelsin inşallah minik kuş
![]()
Ben 28 yaşındayım bir yıla yakın oldu evleneli. Ben de sırf çocuk sahibi olmak için evlendim nerdeyse olmayınca cok büyük hayal kırıklığı oldu ama nasip işte kendimizi paralasak da vermeyen Allah vermiyorO kadar guzel yazmışsın ki canım yerden göğe kadar haklısın :) sen kaç yaşındasın ne zamandır istiyorsunuz çocuk :) ben 25 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim ve bu süreç içerisinde hep bebek istedim bakalım ne vakit nasip olcak :)
Aynen öyle canım sen de daha yeni evliymissin :) ben yarın yine doktordayim muhtemelen aşılama diyecek artikBen 28 yaşındayım bir yıla yakın oldu evleneli. Ben de sırf çocuk sahibi olmak için evlendim nerdeyse olmayınca cok büyük hayal kırıklığı oldu ama nasip işte kendimizi paralasak da vermeyen Allah vermiyor
9 ay bitti işte.. Ben de yarın gidip progesteron testi yaptırmak zorundayım. Asılma nasıl oluyorAynen öyle canım sen de daha yeni evliymissin :) ben yarın yine doktordayim muhtemelen aşılama diyecek artik
Canım benim her nasip vaktine esirdir demek ki henüz vakti var sabredip beklemeliyiz biliyorum gerçekten zor rabbim en kısa sürede sanada banada buradaki tüm isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahKızlar ben bugün adet oldum o kadar üzgünüm ki..kendimi tutamıyorum ağlıyorum sürekli.bu ay da iğne tedavisi gördüm ve olmadı tabiki rabbimin takdiri ama içim acıyor artık eşime çok üzülüyorum benim yüzümden baba olamıyor kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum..başka kadınların yanında ezik ve yetersiz hissediyorum kendimi offf Allahım sen ben ve benim gibilere yardım et
Canım yumurta büyütülür iğne veya hapla.yeterli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyor ve erkekten sperm alınıp rahme enjekte ediliyor aşılamada9 ay bitti işte.. Ben de yarın gidip progesteron testi yaptırmak zorundayım. Asılma nasıl oluyor
Amiiin canım benim biliyorum bizler de anne olacak bazen sabredemiyoruz sadece maalesef..sen ne zamandır istiyorsun canımCanım benim her nasip vaktine esirdir demek ki henüz vakti var sabredip beklemeliyiz biliyorum gerçekten zor rabbim en kısa sürede sanada banada buradaki tüm isteyenlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Hoş geldin :) inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder evladına kavuşur sunKızlar bende çok istiyorum inşallah Allahım hayırlısını nasıp eder
Ayy çok sevindim hadi gözün aydın darısı biz isteyenlere inşallahKizlar cift cizgi cikti sukurlerolsun allahim hepinize nasip eder insallah hamileyimmmmmmmmm
Ben de iki ay klomen kullandım olmadı ama çatlatma iğnesi yapılmadı şimdi hsg çekilir bu ay bakalım nasipCanım yumurta büyütülür iğne veya hapla.yeterli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyor ve erkekten sperm alınıp rahme enjekte ediliyor aşılamada
Canım hsg yi anestezi ile cektirmeni öneririm ben pişman oldum o kadar acı cektigimeBen de iki ay klomen kullandım olmadı ama çatlatma iğnesi yapılmadı şimdi hsg çekilir bu ay bakalım nasip
Canım ne zamandır istiyorsun kiUykularım kaçıyor artık. Anne olamayacam korkusu sardı beni. Haftaya doktor randevum var ve çok korkuyorum![]()
7 ayCanım ne zamandır istiyorsun ki
Zaten gebelik testi yaptığımız gün regl oluruzBenim ocak ayımda fos cikti regl oldum
Yeni bat 24 subat![]()
İnşallahİnşallah yakında hepimizin bebişleri gelcek ben inanıyorum buna bu sefer de bebiş başlıklarında konuscaz