Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

1 senen daha dolmadiysa acele etme zaten benim 1.5 yılı geçti düşüneli
Zaten senen dolmadan yapmıyorlar sanırım. Ben 7 aylık evliyim. Kendimi çocuk diye çok yıprattım picodan dolayı. Artık oluruna bırakacam birkaç ay

Zaten senen dolmadan yapmıyorlar sanırım. Ben 7 aylık evliyim. Kendimi çocuk diye çok yıprattım picodan dolayı. Artık oluruna bırakacam birkaç ay
Bırak canım rahat ol bazen öyle oluyor bende 7-8 ay rahat bıraktım bende olmadı bu ay da gecikince artık rahim filmi nden başka bişey kalmadı yapılacak o da yapılsın da ona göre tedaviye başlayacagim

Bırak canım rahat ol bazen öyle oluyor bende 7-8 ay rahat bıraktım bende olmadı bu ay da gecikince artık rahim filmi nden başka bişey kalmadı yapılacak o da yapılsın da ona göre tedaviye başlayacagim
Inşallah bir sorun çıkmaz canım. Allah gönlüne göre versin :)

Kızlar benim bir hafta sonucum 1.2 yken şuan 3.6 çıktı negatif ama şüpheli dedi doktor benim hep 0 çıkardı Allak bullak oldu kafam

Bende 26 sindan beri pembe akıntı vardı sokulemedim. Bi türlü ya soğan kurunu başlama günü varmı ya
Kız yerleşme kanaması olmasın o. Test yaptın mı? Düzenli adet görenler adet bittikten 3 gün sonra başlıyorlar. Bizim gibilerin günü yok. Hemen başlayabiliriz :D

Arkadaşlar çok sayfa var yetişemedim :KK43: Çift çizgi gören var mı Ocak ayında? Tabiki göremedim ben. Hatta adetim gecikti bu ay :KK43: Şu an 32. günümdeyim hala gelmedi. İşin kötü tarafı düne kadar belirti de yoktu, göğüslerim yeni şişmeye başladı. Beklesem gelmez biliyorum, doktoru arayıp söktürücü falan alayım diyorum. Gebe olmadığımı biliyorum çünkü 26. günde doktora gitmiştim ve gebelik yoktu. İki tarafımda yumurta vardı biri 8 milim, biri 13 milim. Onlar anca mı çatladı da geç adet oluyorum bilmiyorum... Çok sıkıldım artık!!

Kızlar merhaba
Bnim adete 6 gün var. Bugün kan testi yaptırdım 7.50 çıktı. İdrar testimde çok silik çıktı. Çatlatma iğnesi vurunmuştum bu ay etkisinden dolayı mı böyle çıkmış olabilir

Kızlar merhaba
Bnim adete 6 gün var. Bugün kan testi yaptırdım 7.50 çıktı. İdrar testimde çok silik çıktı. Çatlatma iğnesi vurunmuştum bu ay etkisinden dolayı mı böyle çıkmış olabilir
Canım 2 gün sonra tekrar yaptir.yükselmiş olursa (ki inşallah) hamilelik vardır. Ama iğnenin etkisi de geçmemiş olabilir azcık sabırlı ol canim boş yere stres yapma hem bebis varsa ona da zarar bu stres unutma ;)

Back