Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Üzülme canim. Allah hakkımızda hayırlısını versin. O biliyor ne zaman kavusacagimizi bebeklerimize. Ama biz elimizden geleni yapalım önemli olan o.
Adetlerim düzensiz ne zaman olacağım belli olmuyor. Değerin artma ihtimali var mı ki. Genelde hep 0 çıkardı

Kızlar bende de pko yok pko görünümü var. Bende 2 aydır bebiş için uğraşıyorum.Klomen kullandım bu ay.Bakalım ne olacak. Sizler kaç aydır uğraşıyorsunuz. KAçıncı ayda hamile kaldınız neler yaptınız?

Şuan reglinin kaçıncı günü ki? Geç döllenme diye bişey var öyle olma ihtimali olabilir. 1 haftaya regl olmazsan bence bidaha test yaptir.
19 Aralıkta oldum. Ama 1kac ay olmadığı zamanlar da oluyor. Adet söktürücü bitkilere yöneldim artık. Hep 0lı çıkardı değerim şimdi 2 cıkmış

merhabalar.

bende pko hastasıyım ve yaklaşık 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz.
klomenle tedavi gördm fakat snç yok. iğne tedavisi gördm büyüdü birçok yumurtm çtladı yine hüsrann.
sanırım aşılamaya geçicem şubat ayında...

Merhaba kızlar bişey soracam lütfen bilen sölesin infertilife bölüme eşinde gitmesi şart mı yoksa bakmazlar mı gerimi gönderiyolar

Back