Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Ya birsey sorucam doktora gidiyorsunuz çoğunuz tek siz mi tedavi oluyorsunuz yoksa eşiniz de tedavi oluyor mu destekleyici vitamin ama.bitkisel değil doktorun vermiş olduğu ilaç ve onu desteklemek içinde bitkisel kür
Ben bu arada eşime özel bir karışım yaptırdım Sperm testi 60milyon spermden 5milyonu canlıyı ve diğer ismin hatirlamadiklarim da sıkıntılıydi bu bitkisel kürü kullandıktan sonra 100 milyon Sperm de 68 milyon canlı Sperm elde ettik demem o ki sadece siz ilaçla kullanıp durmayın Sperm kalitesi iyi olsada destekleyici mutlaka vitamin alın ;)

Merhaba,
Ben de uzun süredir sessiz takip ediyordum. Ve ismini bilmediğim bir sürü kişi için yani sizler için dualar ediyorum. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim tez vakitte :anneadayı:
Bir buçuk yıllık evliyim bende önce myom ameliyatı oldum sonrasında kronik apandisit. 1 yıldır korunmuyoruz ama her ay sonuç negatif. Yumurtalıklar pcos görünümlü demişti doktor ama hormon tahlilleri vs çok normal. Bazı doktorlar pcos var diyor bazıları her şey normal diyor ‍♀️ Ameliyatlar sonrası adetlerim düzensizdi bir macuna denk geldim onu kullandım 3 kavanoz ve ben iyi geldiğine inanıyorum. Kullanıp hamile kalan bir sürü kişide var. Adet görmeyip adet olanlar vs vs. En sonunda bu ayda soğan kürü denedim bu ay inşallah tutar ama umutlanmakta istemiyorum :KK51: bu ay yumurtlama kanamasını hissettim hem de çok yoğun şekilde doktorda yumurta çatlamış çok güzel dedi sabırsızlıkla 28 Ocak’ı bekliyorum ama zaman geçmiyor :işsiz:

Merhaba,
Ben de uzun süredir sessiz takip ediyordum. Ve ismini bilmediğim bir sürü kişi için yani sizler için dualar ediyorum. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim tez vakitte :anneadayı:
Bir buçuk yıllık evliyim bende önce myom ameliyatı oldum sonrasında kronik apandisit. 1 yıldır korunmuyoruz ama her ay sonuç negatif. Yumurtalıklar pcos görünümlü demişti doktor ama hormon tahlilleri vs çok normal. Bazı doktorlar pcos var diyor bazıları her şey normal diyor ‍♀️ Ameliyatlar sonrası adetlerim düzensizdi bir macuna denk geldim onu kullandım 3 kavanoz ve ben iyi geldiğine inanıyorum. Kullanıp hamile kalan bir sürü kişide var. Adet görmeyip adet olanlar vs vs. En sonunda bu ayda soğan kürü denedim bu ay inşallah tutar ama umutlanmakta istemiyorum :KK51: bu ay yumurtlama kanamasını hissettim hem de çok yoğun şekilde doktorda yumurta çatlamış çok güzel dedi sabırsızlıkla 28 Ocak’ı bekliyorum ama zaman geçmiyor :işsiz:
Hakkında hayırlısı inşallah

Ya birsey sorucam doktora gidiyorsunuz çoğunuz tek siz mi tedavi oluyorsunuz yoksa eşiniz de tedavi oluyor mu destekleyici vitamin ama.bitkisel değil doktorun vermiş olduğu ilaç ve onu desteklemek içinde bitkisel kür
Ben bu arada eşime özel bir karışım yaptırdım Sperm testi 60milyon spermden 5milyonu canlıyı ve diğer ismin hatirlamadiklarim da sıkıntılıydi bu bitkisel kürü kullandıktan sonra 100 milyon Sperm de 68 milyon canlı Sperm elde ettik demem o ki sadece siz ilaçla kullanıp durmayın Sperm kalitesi iyi olsada destekleyici mutlaka vitamin alın :KK66:
Ne gibi mesela yardımcı olurmusun şansımız artar bizimde fazla sperm göz çıkarmaz sonuçta demi :KK55:macundan bahseder misin aktarami yaptirdin

https://www.instagram.com/clifeballibitkiselmacun

Ben buradaki macundan kullanmıştım yengem tavsiye etmişti adet görmüyordu adet görmeye başladı ve hamile kaldı
İlk kavanozu çok düzensiz kullandım suyu bol içmek gerekiyormuş kullanırken
Bakmak isterseniz fikriniz olsun
Değerlerimin normal çıkmasında etkili olduğuna eminim

Bunu senmi kullandın eşin mi

Bunu ben kullandım doktor yumurtalıklar pcos görünümlü dediği için
Eşim şu an başkan bi macun kullanıyor ama etki etmiş mi etmemiş mi henüz bilmediğim için o konuda bir şey demiyorum biraz zaman geçsin iyi gelirse onuda yazarım

Umudunu kaybetme canım ol der Rabbim hayırlı zamanda
Aynen öyle. Ya erken gebelik testinde ince silik çizgi var. ilişkiden 4-5 gün sonrasında bile kesin sonuc yaziyordu. Belki gec catladi yumurta o yuzden kanda cikmadi. Olabilir mi boyle bir şey :(

Aynen öyle. Ya erken gebelik testinde ince silik çizgi var. ilişkiden 4-5 gün sonrasında bile kesin sonuc yaziyordu. Belki gec catladi yumurta o yuzden kanda cikmadi. Olabilir mi boyle bir şey :KK43:

Ben birkaç yerde okumuştum testler hep negatif çıkmış doktor söktürücü bile vermiş kullanmamış geç döllenmeden dolayı pozitif sonradan çıkmış heves edip çıkmaması üzücü oluyor ama bir süre daha bekleyin isterseniz

Ben birkaç yerde okumuştum testler hep negatif çıkmış doktor söktürücü bile vermiş kullanmamış geç döllenmeden dolayı pozitif sonradan çıkmış heves edip çıkmaması üzücü oluyor ama bir süre daha bekleyin isterseniz
Haftaya tekrar test yaptıracam canım. Yine negatif çıkarsa yapacak bir şey yok. Doktora gidecem artık

Back