- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Sanmıyorum ama. Küçük de olsa umut var :)Bildiğim kadarıyla geciktiriyor canım ama inşallah seninki geç döllenmedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum ama. Küçük de olsa umut var :)Bildiğim kadarıyla geciktiriyor canım ama inşallah seninki geç döllenmedir
Çok şükür umutlarımız var yoksa napardık bilmiyorumSanmıyorum ama. Küçük de olsa umut var :)
Aynen. Yoksa hayat zindan olurdu :) 23 yaşındayımÇok şükür umutlarımız var yoksa napardık bilmiyorumbu arada kaç yaşındasın canım
Bende 4.ayımda soğan suyunu kullandım 1 ay adet olmamıştım diye sonra 1 ay daha adet olamayınca doktora gittim ultrasonda baktığında rahim duvarın kalınlaşmış bayağı ya gebesindir yada kan birikmiştir demişti ilaçla söküldüm sonra kan birikmişti ve ben öyle rahim duvarımın kalınlaşmasını soğan suyuna bağlıyorum o etkiledi yani ama adetim sökülememişti ilaçla sökülebildi anca o yüzden daha kullanmadım soğan suyunu hayıt suyunu çok duydum aldım onu ama hala kullanmaya başlamadım kararsızımAynen. Yoksa hayat zindan olurdu :) 23 yaşındayım
Bana da geçen ay bayağı kalınlaşmış demişti gebelik yoktu. Soğan suyu içtim adet oldum sonra. Testere dişli aslan pençesini dene canım. Bende şüphe olmasa onu yapacaktım.Bende 4.ayımda soğan suyunu kullandım 1 ay adet olmamıştım diye sonra 1 ay daha adet olamayınca doktora gittim ultrasonda baktığında rahim duvarın kalınlaşmış bayağı ya gebesindir yada kan birikmiştir demişti ilaçla söküldüm sonra kan birikmişti ve ben öyle rahim duvarımın kalınlaşmasını soğan suyuna bağlıyorum o etkiledi yani ama adetim sökülememişti ilaçla sökülebildi anca o yüzden daha kullanmadım soğan suyunu hayıt suyunu çok duydum aldım onu ama hala kullanmaya başlamadım kararsızım
Ewet canım onuda duymuştum olmadı önümüzdeki ki ay onu alıp yapayımBana da geçen ay bayağı kalınlaşmış demişti gebelik yoktu. Soğan suyu içtim adet oldum sonra. Testere dişli aslan pençesini dene canım. Bende şüphe olmasa onu yapacaktım.
Ben bir bayana yaptırdım içine ne koyuyor bilmiyorum zaten söylemiyor inanan mazsan diyor testi önce ve sonra test yapsın esin artışı gör güven dik ve yaptırdım canım benNe gibi mesela yardımcı olurmusun şansımız artar bizimde fazla sperm göz çıkarmaz sonuçta demimacundan bahseder misin aktarami yaptirdin
hoş geldin iyiki geldin inşallah Rabbim mujdelendirsin seni evlatlaMerhaba,
Ben de uzun süredir sessiz takip ediyordum. Ve ismini bilmediğim bir sürü kişi için yani sizler için dualar ediyorum. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim tez vakitte
Bir buçuk yıllık evliyim bende önce myom ameliyatı oldum sonrasında kronik apandisit. 1 yıldır korunmuyoruz ama her ay sonuç negatif. Yumurtalıklar pcos görünümlü demişti doktor ama hormon tahlilleri vs çok normal. Bazı doktorlar pcos var diyor bazıları her şey normal diyor Ameliyatlar sonrası adetlerim düzensizdi bir macuna denk geldim onu kullandım 3 kavanoz ve ben iyi geldiğine inanıyorum. Kullanıp hamile kalan bir sürü kişide var. Adet görmeyip adet olanlar vs vs. En sonunda bu ayda soğan kürü denedim bu ay inşallah tutar ama umutlanmakta istemiyorum
bu ay yumurtlama kanamasını hissettim hem de çok yoğun şekilde doktorda yumurta çatlamış çok güzel dedi sabırsızlıkla 28 Ocak’ı bekliyorum ama zaman geçmiyor
![]()
Hoşgeldin canım bende yeniyim batımız aynı inşallah hepimiz görürüz güzel günleri bende iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum Dr 3 ay deniycez dedi olmadı rahim filmi inşallah gerek kalmazSelam kızlar başlık o kadar güzel ki ben de aranıza geldimmmm ayyy inşallah başlıktaki gerçek olur hepimiz görürüz bu ay çift çizgileri. Gerçi ben pko muyum değil miyim bilmiyorum ultroson görüntüsü pko dedi bir dr diğeri de pko olsan bu kdr düzenli adet vs hiç belirtisiz ol olmaz pko dedi o yzdn bilmiyorum neyim ben. Geçen ay klomen kullandım günde bir tane yumurtalar büyüdü çatladı ama birşey olmadı. Bu ay da günde bir klomen kullandım ama ümidim yok bat 30 ocak bu ay adet olursam önümüzdeki ay rahim filmi çekilcem. Aranızda benim gibi olan var mı ultrosonda pko ama başka belirtisi olmayan
İnşallah gerek kalmaz canım benim Dr bana bırakıyor tercihi klomen yada hsg diye iki ay denedim bence bu ay da olmazsa ben cekilcem bellki çekilip kalanlardan olurum. senin ultroson dısında ne belirtin var pko olduğuna dairHoşgeldin canım bende yeniyim batımız aynı inşallah hepimiz görürüz güzel günleri bende iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum Dr 3 ay deniycez dedi olmadı rahim filmi inşallah gerek kalmaz
Benimde ultrasonda bakarak dedi Dr benim adetim çok düzensiz ve kanama olmuyor yumurtam geç oluştuğu ve buyumedigi için olmuyor sanırsam o yüzden tedaviye başladım oğlum 7 yaşında doğumdan sonra hiç korunmadik ama nasip isteİnşallah gerek kalmaz canım benim Dr bana bırakıyor tercihi klomen yada hsg diye iki ay denedim bence bu ay da olmazsa ben cekilcem bellki çekilip kalanlardan olurum. senin ultroson dısında ne belirtin var pko olduğuna dair
Hoşgeldin öncelikle aramizaa :)Selam kızlar başlık o kadar güzel ki ben de aranıza geldimmmm ayyy inşallah başlıktaki gerçek olur hepimiz görürüz bu ay çift çizgileri. Gerçi ben pko muyum değil miyim bilmiyorum ultroson görüntüsü pko dedi bir dr diğeri de pko olsan bu kdr düzenli adet vs hiç belirtisiz ol olmaz pko dedi o yzdn bilmiyorum neyim ben. Geçen ay klomen kullandım günde bir tane yumurtalar büyüdü çatladı ama birşey olmadı. Bu ay da günde bir klomen kullandım ama ümidim yok bat 30 ocak bu ay adet olursam önümüzdeki ay rahim filmi çekilcem. Aranızda benim gibi olan var mı ultrosonda pko ama başka belirtisi olmayan
Canim bak bizler bu gruba buyuzden varız biliyoruz inanıyoruz ki hersey nasip bundan ötesi yok Rabbim nasip etmeden naparsak yapalım olmuyor bu durumu ben çok yaşadım hamile bayan görünce eşim görsün istemezdim hayal etmesine bile tahammül um.yoktu napıyım olmadı bir türlü kendimi durduramiyor dum ama inan sende bir gün burda başkalarına umut olacaksın bende yaşamıştım diyceksin ama Rabbimin istediği vakitte inşallah o vakit en kisa zamanda olur üzülme ağlama dua et isyana girme ol dersen olur Yarabbim ol emrini ver Yarabbim Hayırlı evladı hakkım da.hayirlisiyla mübarek kıl alınan inşallahKızlar ben bugün adet oldum o kadar üzgünüm ki..kendimi tutamıyorum ağlıyorum sürekli.bu ay da iğne tedavisi gördüm ve olmadı tabiki rabbimin takdiri ama içim acıyor artık eşime çok üzülüyorum benim yüzümden baba olamıyor kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum..başka kadınların yanında ezik ve yetersiz hissediyorum kendimi offf Allahım sen ben ve benim gibilere yardım et
Çok teşekkür ederim canım yazdıklarını okuyunca kendimi daha iyi hissettim..çoğu zaman güçlüyüm aslında ama bazen gerçekten çok ağır geliyor bu yük yine de rabbimin gücüne gitmesin derdine şükür inşallah derminini da verir inan en çok eşim için istiyorum inşallah hepimiz hamileyim diye hikayemiz yazicaz buraya bir gün çok sağol inan çok iyi geldi :) Allah gönlünün muradini versin insallahCanim bak bizler bu gruba buyuzden varız biliyoruz inanıyoruz ki hersey nasip bundan ötesi yok Rabbim nasip etmeden naparsak yapalım olmuyor bu durumu ben çok yaşadım hamile bayan görünce eşim görsün istemezdim hayal etmesine bile tahammül um.yoktu napıyım olmadı bir türlü kendimi durduramiyor dum ama inan sende bir gün burda başkalarına umut olacaksın bende yaşamıştım diyceksin ama Rabbimin istediği vakitte inşallah o vakit en kisa zamanda olur üzülme ağlama dua et isyana girme ol dersen olur Yarabbim ol emrini ver Yarabbim Hayırlı evladı hakkım da.hayirlisiyla mübarek kıl alınan inşallah
Bak çok içten ve samimi olarak yazdım bunu inan ve kendini rahat bırak ilaçlarını düzenli iç doktor verince ama içerken Rabbim şifa si senden Yarabbim de mutlaka ve ilişkiye girmeden mutlaka Besmele çekin Rabbim kolaylik verirsin ve bütün kapılar açılır inşallah evlat kapısında açsın inşallahÇok teşekkür ederim canım yazdıklarını okuyunca kendimi daha iyi hissettim..çoğu zaman güçlüyüm aslında ama bazen gerçekten çok ağır geliyor bu yük yine de rabbimin gücüne gitmesin derdine şükür inşallah derminini da verir inan en çok eşim için istiyorum inşallah hepimiz hamileyim diye hikayemiz yazicaz buraya bir gün çok sağol inan çok iyi geldi :) Allah gönlünün muradini versin insallah
hoş geldin iyiki geldin inşallah Rabbim mujdelendirsin seni evlatla
Amin inşallahHoşbuldık amin inşallah hepimizi müjdelendirsin Rabbim bekleyişlerimiz mucizeye gebe olsun inşallah
Hoşbulduk canımmmm evladını Allah size bağışlasın insallah kardeşi de tez zemanda gelir. Şimdi ilaç kullanıyor musunHoşgeldin öncelikle aramizaa :)
Tabiki bu gruptaki bir çok arkadaşımız bu yoldan geçti bende geçtim rahim filmi aşılama ve sonrasında Klomen le hamile kaldım ve cok şükür bir tane evladım var tabi bu bu kadar kolay olmadı 5 sene bekledim düşük ler vs vs şimdi ikincisi istiyorum Rabbimin izniyle inşallah temenni bu ay sağlık lı gebelik elde etmek olmazsa en.kisa zamanda kavuşmak![]()