- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- 83
Tamam canım teşekkür ederimAç karna mide bulantısı yapabilir kahvaltıyla öğle arasında içebilirsin öğleyle de akşam arası ne aç ne tok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederimAç karna mide bulantısı yapabilir kahvaltıyla öğle arasında içebilirsin öğleyle de akşam arası ne aç ne tok
Evet 13 14 15 ilişki olması gerekirdi. Ve eğer yumurtan çatladiysa senin bat bence 27 28 ocak olmuş canim.Selam arkadaşlar bende pcoluyum 12 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum Dr yumurtlama gününden 1hafta önce vurdurdu 19mm yumurtam olmuş benim sorum şu iğneyi vurulduktan 36 da sonra catliyorsa ve yumurta 24sa yaşıyorsa normal yumurtlama günümde yumurtlama olmuyor mu yani ilişkiye girme gerekiyor mu.yani 12sinde iğne oldum 13 14 15 ilişki sonrası onemlimi
Ya bilmiyorumki canım iğneyi vurulduktan 5 gün sonra Dr gittim bakalım yumurta catlamismi diye bakmadı 12 13 14 15 17 18 19 20 hergun ilişki vardı bıktım artık bacaklarimi dikip yatmaktan şimdi ben 29 unda adetim gectimi diye hesap edicem yaniEvet 13 14 15 ilişki olması gerekirdi. Ve eğer yumurtan çatladiysa senin bat bence 27 28 ocak olmuş canim.
Neden hergün giriyorsunki iliskiye iki güne bir girmen yeterli.. yani eger zoraki bi sekilde oluyosa diye söylüyorum bıktım dedin ya öyle olunca zaten istesekde olmuyo stressdenYa bilmiyorumki canım iğneyi vurulduktan 5 gün sonra Dr gittim bakalım yumurta catlamismi diye bakmadı 12 13 14 15 17 18 19 20 hergun ilişki vardı bıktım artık bacaklarimi dikip yatmaktan şimdi ben 29 unda adetim gectimi diye hesap edicem yani
İlişkiye isteksiz girmiyorum da canım her seferinde bacakları dik bekle falan kurban olduğum rabbim bizede aratmadan verse inşallahNeden hergün giriyorsunki iliskiye iki güne bir girmen yeterli.. yani eger zoraki bi sekilde oluyosa diye söylüyorum bıktım dedin ya öyle olunca zaten istesekde olmuyo stressden
İnşallah rabbim gönlündeki ni versin hayırlısıylaBen bugün regl oldum malesef. Önümüzdeki aya umutluyum..
Rail seni etiketlediğim yerlerede bunu kopyala cnm oralardanda yorum gelsin fikirleri vardır belkiKislaaaaaarrrrr dunden beri yumurtaliklarimda garip bir agri var bazen birisi sıkıyor gibi bazen batiyor gibi hareket edince kasiliyor birseyler batiyor icinden surekli hafif bir agri var ve iki kasigimin tam ortasi surekli sizliyor. Bazende sanki icinde yara var gibi cok rahatsiz etmeyen ama hep hissettiren bir agri oluyor. Goguslerim aciyor. Adet olucam saniyorum ama adetime 10 gun vardi dun. 10 gun onveden sadece goguslerim acidigi olmustur. Ya bu ne acaba hamilelik olavilir.i baska nedeni olabilirmi bilemiyorum. Internetten bakiyorum hep hamilelik cikiyor ama umitlenmek istemiyorumkislar bir fikre ihtiyacim var
Amin insallah cnmİlişkiye isteksiz girmiyorum da canım her seferinde bacakları dik bekle falan kurban olduğum rabbim bizede aratmadan verse inşallah
Kizlar dün bat gunumdu adet olmadım sabah test yaptım ama maalesef tek çizgibende ümitler şubata kaldı...[/QUOTE
Hayirlisi olsun kardeşim hepbirlikte dua ediyoruz inşallah en kisa zamanda çift çizgi yi gorucez
Kalbini düz tut dikkat et hızlı hareket etme ağır kaldırma ayaklarını dik yat Allah yardımcın olsun inşallah gebeliktirKislaaaaaarrrrr dunden beri yumurtaliklarimda garip bir agri var bazen birisi sıkıyor gibi bazen batiyor gibi hareket edince kasiliyor birseyler batiyor icinden surekli hafif bir agri var ve iki kasigimin tam ortasi surekli sizliyor. Bazende sanki icinde yara var gibi cok rahatsiz etmeyen ama hep hissettiren bir agri oluyor. Goguslerim aciyor. Adet olucam saniyorum ama adetime 10 gun vardi dun. 10 gun onveden sadece goguslerim acidigi olmustur. Ya bu ne acaba hamilelik olavilir.i baska nedeni olabilirmi bilemiyorum. Internetten bakiyorum hep hamilelik cikiyor ama umitlenmek istemiyorumkislar bir fikre ihtiyacim var
Insaallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin.Kalbini düz tut dikkat et hızlı hareket etme ağır kaldırma ayaklarını dik yat Allah yardımcın olsun inşallah gebeliktir
1---ESİLA 4 ŞUBAT
2---@srplmtmtk 20 Ocak
3---Buecriy 24 Ocak
4---@White_angel38 1 ŞUBAT
5---@AsyaaAyazz
6---@heycanlikiz 20 ocak 20 subat
7---@ftmclk 3 ocak 3 Şubat
8---
9--
İnşallah gebelikten dir bu belirtiler eğer pko luysan çatlamayan yumurta belirtisidir benziyor bu anlatdiklarin ama inşallah senin gebeliktendirKalbini düz tut dikkat et hızlı hareket etme ağır kaldırma ayaklarını dik yat Allah yardımcın olsun inşallah gebeliktir
Canim ben hep pkoluydun 14 yasimdan beri. Inan hic vole olmamisti. Hep catlar yumurtalarim. Ama bana bu ay oyun yaptiysa valla menemen yaparim o yumurtlardanİnşallah gebelikten dir bu belirtiler eğer pko luysan çatlamayan yumurta belirtisidir benziyor bu anlatdiklarin ama inşallah senin gebeliktendir