İnşallah gebeliktendir beklemeCanim ben hep pkoluydun 14 yasimdan beri. Inan hic vole olmamisti. Hep catlar yumurtalarim. Ama bana bu ay oyun yaptiysa valla menemen yaparim o yumurtlardan![]()
ümitlen me direk kan testi yap günün gectiyse eğer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gebeliktendir beklemeCanim ben hep pkoluydun 14 yasimdan beri. Inan hic vole olmamisti. Hep catlar yumurtalarim. Ama bana bu ay oyun yaptiysa valla menemen yaparim o yumurtlardan![]()
Gunume daha var. Ama garip olan da bu gunume 10 gun var.İnşallah gebeliktendir bekleme
ümitlen me direk kan testi yap günün gectiyse eğer
Yanlış yönlendirmek istemem ama incede olsa çizgi varsa hamile olabilirsin.Bende hiç ince bile çıkmadı çünkü o kadar test yaptım negatifti.İnşallah hamişsindir canım:)Kızlar merhaba gecikmenin 4. günü bugün. Dün gece erken gebelik testlerinden yaptım. Çok ince silik bir çizgi çıktı. Acaba yanlış olabilir mi? Sonuçta bunlar hassas oluyor koyu mu çıkması lazımdı
Canım geç döllenme olmuş olabilir belki umitlendirmek istemem ama arkadaşın dediği gibi olmasa çıkmazdı hiç cizgiKızlar merhaba gecikmenin 4. günü bugün. Dün gece erken gebelik testlerinden yaptım. Çok ince silik bir çizgi çıktı. Acaba yanlış olabilir mi? Sonuçta bunlar hassas oluyor koyu mu çıkması lazımdı
Şimdi aldım sonucu 0Canım geç döllenme olmuş olabilir belki umitlendirmek istemem ama arkadaşın dediği gibi olmasa çıkmazdı hiç cizgi
Sonuç negatif çıktıYanlış yönlendirmek istemem ama incede olsa çizgi varsa hamile olabilirsin.Bende hiç ince bile çıkmadı çünkü o kadar test yaptım negatifti.İnşallah hamişsindir canım:)
Geçen ay benimde 3 gecikmesine rağmen 0 çıkmıştı rabbim yuzumuzu güldürür inşallah BirgünŞimdi aldım sonucu 0
Inşallah canım benim. Ilk defa bu kadar heyecan yaptımGeçen ay benimde 3 gecikmesine rağmen 0 çıkmıştı rabbim yuzumuzu güldürür inşallah Birgün
Bende beklemedeyim bakalım 12 sinde iğne oldum ne zaman test yapsam cikarkiInşallah canım benim. Ilk defa bu kadar heyecan yaptım
5 gün daha bekle öyle yap canım :)Bende beklemedeyim bakalım 12 sinde iğne oldum ne zaman test yapsam cikarki
Hangi ilaç canımMerhaba,
Malesef bende de pko var. İlaç kullanıyorum. Bakalım ne olacak.
Hangi ilaç canım
Hangi ilaç canım
Hayırlısı bakalım inşallah tutar. Allah gönlüne göre versinKlomen.
Klomen kullandım canım. Bugün kontrole gittim. Yumurtalarım oluşmuş büyümesini bekliyorum. 3 gün sonra tekrar gidicem
Hayırlısı bakalım inşallah tutar. Allah gönlüne göre versin
Hayırlısı olsun canım benim de 0 çıkacak muhtemelen çarşamba doktora gideceğim o zaman kan veririm biraz üzülüyor insan ama herşey Allah dan umitlerimiz bitmesin inşallahŞimdi aldım sonucu 0
Pico olmasa neyse de. Pico olunca korku da oluyor ya olmazda diyeHayırlısı olsun canım benim de 0 çıkacak muhtemelen çarşamba doktora gideceğim o zaman kan veririm biraz üzülüyor insan ama herşey Allah dan umitlerimiz bitmesin inşallah![]()
Aaaaaaa yaa çok ümitliydim çizgi gördün diyeSonuç negatif çıktı