Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Canim ben hep pkoluydun 14 yasimdan beri. Inan hic vole olmamisti. Hep catlar yumurtalarim. Ama bana bu ay oyun yaptiysa valla menemen yaparim o yumurtlardan :KK62:
İnşallah gebeliktendir bekleme
ümitlen me direk kan testi yap günün gectiyse eğer

Kızlar gördüğünüz gibi gecikmenin 3. Testim negatif çarşamba doktora gideceğim inşallah kötü bişey çıkmaz:110:

Eklentiler

• IMAG0310.jpg
    IMAG0310.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 139
Kızlar merhaba gecikmenin 4. günü bugün. Dün gece erken gebelik testlerinden yaptım. Çok ince silik bir çizgi çıktı. Acaba yanlış olabilir mi? Sonuçta bunlar hassas oluyor koyu mu çıkması lazımdı

Kızlar merhaba gecikmenin 4. günü bugün. Dün gece erken gebelik testlerinden yaptım. Çok ince silik bir çizgi çıktı. Acaba yanlış olabilir mi? Sonuçta bunlar hassas oluyor koyu mu çıkması lazımdı
Yanlış yönlendirmek istemem ama incede olsa çizgi varsa hamile olabilirsin.Bende hiç ince bile çıkmadı çünkü o kadar test yaptım negatifti.İnşallah hamişsindir canım:)

Canım geç döllenme olmuş olabilir belki umitlendirmek istemem ama arkadaşın dediği gibi olmasa çıkmazdı hiç cizgi

Yanlış yönlendirmek istemem ama incede olsa çizgi varsa hamile olabilirsin.Bende hiç ince bile çıkmadı çünkü o kadar test yaptım negatifti.İnşallah hamişsindir canım:)
Sonuç negatif çıktı

Merhaba,

Malesef bende de pko var. İlaç kullanıyorum. Bakalım ne olacak.

Klomen.

Klomen kullandım canım. Bugün kontrole gittim. Yumurtalarım oluşmuş büyümesini bekliyorum. 3 gün sonra tekrar gidicem
Hayırlısı bakalım inşallah tutar. Allah gönlüne göre versin

Hayırlısı olsun canım benim de 0 çıkacak muhtemelen çarşamba doktora gideceğim o zaman kan veririm biraz üzülüyor insan ama herşey Allah dan umitlerimiz bitmesin inşallah:anne::dua::KK200:
Pico olmasa neyse de. Pico olunca korku da oluyor ya olmazda diye

Back