- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan suyu içiyordum canım. Geçen ay adet oldum bu ay olmadı halaEn hayırlısı ve güzeli olsun inşallah dua ediyorum. Hiç bitkisel bir şeyler ya da kür denedin mi?
Bozuk testler denk geldi ve bu ay çift çizgi gördüm. Dünyalar benim oldu tabi. Hafta sonuydu. Dedim hassas testlerden alıp deneyim dedim. Onda da çok ince çizgi çıktı. Oh dedim. Kan verdim sonuç 0 maalesef. Erken gebelik testindeki o ince çizgi bir an umut oldu bana. Çünkü ilişki üzerinden 5-6 gün geçse bile kesin sonuç yazıyor. Belki geç döllenme oldu diyorum. Kanda negatif ama bilemedim. Haftaya tekrar kan verecem. Kür olarak da soğan suyunu yaptım. Geçen ay oldum adet. Bu ay gelmedi halaMrb kızlar. Pkolu ve bebek isteyen biri olarak bende geldim.Tedaviye başladık bakalım. Geçen ay çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Bu ayda klomen kullandım bakalım ne olacak. Sizler nasıl tedavi yöntemleri denediniz. Hamile kalanınız var mı?
Bozuk testler denk geldi ve bu ay çift çizgi gördüm. Dünyalar benim oldu tabi. Hafta sonuydu. Dedim hassas testlerden alıp deneyim dedim. Onda da çok ince çizgi çıktı. Oh dedim. Kan verdim sonuç 0 maalesef. Erken gebelik testindeki o ince çizgi bir an umut oldu bana. Çünkü ilişki üzerinden 5-6 gün geçse bile kesin sonuç yazıyor. Belki geç döllenme oldu diyorum. Kanda negatif ama bilemedim. Haftaya tekrar kan verecem. Kür olarak da soğan suyunu yaptım. Geçen ay oldum adet. Bu ay gelmedi hala
Inşallah tutar canım benim. Kendini sıcak tut üşütmeEwt tekrrala testi bencede adet olmazsa. İnş hamilesindir canım.Bende klomen kullandım. Yumurtalarım oluşmuş feci kasık ve bel ağrım var.
Inşallah tutar canım benim. Kendini sıcak tut üşütme
Ben çok üşüttüm. Belki ondan tutmadı ya da gecikti :)İnş. canım. Havalar bugünlerde çok soğuk daha da soğuyacakmış. Sıkı sıkı giyinelim![]()
Bende çok ümitliydim senden inşallah geç döllenme olmuştur canım inşallah hepimiz en kısa sürede hamile kalırız hayırlısylaSonuç negatif çıktı
Hoşgeldin canım ben hamilelik istiyorum ama doktor önce adetimi düzene sokacakmış duphaston diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum hamileliğin bütün belirtileri var ama bu belirtiler ilacın belirtileriyle aynıymış meğerse o yüzden bu aydan umudum yokMrb kızlar. Pkolu ve bebek isteyen biri olarak bende geldim.Tedaviye başladık bakalım. Geçen ay çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Bu ayda klomen kullandım bakalım ne olacak. Sizler nasıl tedavi yöntemleri denediniz. Hamile kalanınız var mı?
Nasıl hayal kırıklığı oldu anlatamam. Bir ihtimal olabilir geç döllenme. Haftaya yapacam tekrar kan testi ama umudum yok açıkçası artık :)Bende çok ümitliydim senden inşallah geç döllenme olmuştur canım inşallah hepimiz en kısa sürede hamile kalırız hayırlısyla
Hoşgeldin canım ben hamilelik istiyorum ama doktor önce adetimi düzene sokacakmış duphaston diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum hamileliğin bütün belirtileri var ama bu belirtiler ilacın belirtileriyle aynıymış meğerse o yüzden bu aydan umudum yok
İnşallah geç döllenmedir canım hayırlı haberlerini bekliyoruzNasıl hayal kırıklığı oldu anlatamam. Bir ihtimal olabilir geç döllenme. Haftaya yapacam tekrar kan testi ama umudum yok açıkçası artık :)
Amin canım inşallahh olursa sürpriz olurHoşbulduk canım. Hiç belli olmaz Rabbim nasip ederse neden olmasın. Güzel haberlerle gel .
Amin canım inşallahh olursa sürpriz olur
Ne kadardır deniyorsun canım? İlacını da bırakma bence. Doktora gidince söyle yan etki yaptı diyeİnşallah geç döllenmedir canım hayırlı haberlerini bekliyoruzbeni de bu ilaç mahvetti 4 gün kaldı bitmesine diye bırakmakta istemiyorum ama aşırı karın kas ağrısı bel ağrısı ve baş ağrısı yaptı bende bütün yan etkilerini gördüm her an hasta olacam halbuki bu ay çok istiyodum hamileliği
![]()
Söylicem canım ilk defa bu ay deniyoruz canım 6 aylık evliyim ilk 2 Aydan fazla doğal yollarla korunduk sonra birden istemeye karar verdim derken korunmayı bıraktık ama ben o 2 ay hasta olamadım doktora gittim ilaç verdi onunla adet oldum hasta olamamışım diye o ay yaptığımız birliktelikler boşa gitmiş işte yeni bu ay hastalığım bittikten sonra başladıkNe kadardır deniyorsun canım? İlacını da bırakma bence. Doktora gidince söyle yan etki yaptı diye
Ben de 6 aylık evliyim canım. Pico olduğu için hiç korunmadım. Adetim de hep soğan suyuyla olurdu. Bu ay da olmadı maalesefSöylicem canım ilk defa bu ay deniyoruz canım 6 aylık evliyim ilk 2 Aydan fazla doğal yollarla korunduk sonra birden istemeye karar verdim derken korunmayı bıraktık ama ben o 2 ay hasta olamadım doktora gittim ilaç verdi onunla adet oldum hasta olamamışım diye o ay yaptığımız birliktelikler boşa gitmiş işte yeni bu ay hastalığım bittikten sonra başladık
Benimde bi tarafımda pco varmış ve o yumurtalarım çok az çalışıyomuş canım inşallah en kısa sürede hayırlı haberler veririz birbirimize umut oluruzBen de 6 aylık evliyim canım. Pico olduğu için hiç korunmadım. Adetim de hep soğan suyuyla olurdu. Bu ay da olmadı maalesef
Inşallah canım benim :) bende sarımsı kremsi gibi bir akıntı geliyor ara ara ya. Enfeksiyon varsa adeti geciktirir mi kiBenimde bi tarafımda pco varmış ve o yumurtalarım çok az çalışıyomuş canım inşallah en kısa sürede hayırlı haberler veririz birbirimize umut oluruz
Bildiğim kadarıyla geciktiriyor canım ama inşallah seninki geç döllenmedirInşallah canım benim :) bende sarımsı kremsi gibi bir akıntı geliyor ara ara ya. Enfeksiyon varsa adeti geciktirir mi ki