Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insulin direncin var mı d vitaminin ve hormonların nasıl önce bunlara baktır. Çok önemli. Soğan kürü ya da testere dişli aslan pençesi kürü yap. Bir de eczaneden inofolic combi al ona başla canım. O kürler adetini düzenlerSa arkadaşlar bende hamile kalmak isteyenlerdenim Oldu olası adetim düzensizdi benim hep evleneli 6 ay oldu ilk aylar hamileliği düşünmüyoduk doğal yollardan korunduk sonra birden istemeye karar verdim 3 ay adet olmadım doktora gittim tarlusal verdi kullan hastalığın bitince gel deri gittim bi tarafında pco var dedi yumurtalıklarım az çalışıyomuş ben hamilelik istiyorum dedim daha erken önce adetini düzene sokacaz dedi femamed verdi kullanıyorum bide duphaston 2 ay süreyle kullanılacakmışım ama ben bebek istiyorum erken olduğunu düşünmüyorum ki ne yapsam bilemedim biraz uzun oldu hakkınızı helal edin düşüncelerinizi merak ediyorum
Canım ben de adetime 1 gün kala yaptım çıkmadı. 2 gün geçti. Yani bugün 2. Günüm test yaptım. 2. Çizgi oluşacak yerde dağınık pembelik oldu kaldı öyle. Resmini de attım burayaKizlar dün bat gunumdu adet olmadım sabah test yaptım ama maalesef tek çizgibende ümitler şubata kaldı...
Canım ben de adetime 1 gün kala yaptım çıkmadı. 2 gün geçti. Yani bugün 2. Günüm test yaptım. 2. Çizgi oluşacak yerde dağınık pembelik oldu kaldı öyle. Resmini de attım buraya
Sabah tekrar yapacam belki test bozuktur diye. Yine öyle olursa kan vericem :)Anladım canım bir kan testi yap istersen inşallah bebis vardır. Ben de bekleyeyim bakalım oğlumda da geç döllenme olmuştu :)
Duphastonun ne olduğunu bilmiyorum canım. Doktorun daha iyi bilir tabi. Sen bence hormon insülin ve d vitaminine bir baktır adetin 3. Günü. Ben dahiliyede yaptırdımDuphaston kullanmayı bırakayım mı peki? A AsyaaAyazz
Adet düzenlemek için kullanılıyormuş video eğer hamilelik olursa düşük tehlikesini önleyip bebeğin tutunmasını sağlıyormuş netten okudum içeriğiniDuphastonun ne olduğunu bilmiyorum canım. Doktorun daha iyi bilir tabi. Sen bence hormon insülin ve d vitaminine bir baktır adetin 3. Günü. Ben dahiliyede yaptırdım
İnşallah hamilesindir Allah’ın izniyle canımEki Görüntüle 2097545 böyle oldu
Iyiymis o zaman kullan canım sen. Doktorunu dinle tabiAdet düzenlemek için kullanılıyormuş video eğer hamilelik olursa düşük tehlikesini önleyip bebeğin tutunmasını sağlıyormuş netten okudum içeriğini
Inşallah canım benim. Tez zamanda sana da nasip etsin Allah inşallahİnşallah hamilesindir Allah’ın izniyle canım
Amin canım amin inşallah acaba hayıt suyu alıp içsem miInşallah canım benim. Tez zamanda sana da nasip etsin Allah inşallah
Canım hayıt suyunu ne zaman içmeye başladın bide günde kaç defa içiyodunKizlar merhaba ben de pkoluyum çok şükür inofolic ovulasyon testi ve hayıt suyunu bir arada kullanarak hamile kaldım tabi rabbim ol dedi önce bunlar da vesile oldu tavsiye ederimrabbim herkese nasip etsin ben de daha kalp atışını duymadım bana da siz dua edin inşallah duyarim
![]()
Ona da çok iyi diyorlar ama ben hiç denemedim. Istersen onu da yapabilirsinAmin canım amin inşallah acaba hayıt suyu alıp içsem mi
Tamam canım haberlerini bekliyorum inşallah iyi haberler verirsin bizede umut olursunOna da çok iyi diyorlar ama ben hiç denemedim. Istersen onu da yapabilirsin
Adetken başladım çok fazla düzenli içmedim günde 2 çay bardağı içiyordum yumurtlama döneminde içtim ozellikleCanım hayıt suyunu ne zaman içmeye başladın bide günde kaç defa içiyodun
Tamam canım aldım bende hayıt suyunu yarın içmeye başlıcam bakalım aç karnına mı içmem gerekiyoAdetken başladım çok fazla düzenli içmedim günde 2 çay bardağı içiyordum yumurtlama döneminde içtim ozellikle
Aç karna mide bulantısı yapabilir kahvaltıyla öğle arasında içebilirsin öğleyle de akşam arası ne aç ne tokTamam canım aldım bende hayıt suyunu yarın içmeye başlıcam bakalım aç karnına mı içmem gerekiyo