Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Kızlar ne güzel seviniyordum düzenli adet oluyorum diye dünden beri lavaboya gidince peceteye çok hafif gelen kahverengi akintim var bekarligimdan beri bu akintiyi görmemiştim bu ay yumurtlama dim da sökulemiyorum mu diye acaba diye düşünüyorum bi fikri olan var mı acaba:110:

Kızlar ne güzel seviniyordum düzenli adet oluyorum diye dünden beri lavaboya gidince peceteye çok hafif gelen kahverengi akintim var bekarligimdan beri bu akintiyi görmemiştim bu ay yumurtlama dim da sökulemiyorum mu diye acaba diye düşünüyorum bi fikri olan var mı acaba:110:
Adet gününe varsa daha yerleşme kanaması olabilir

Adet gününe varsa daha yerleşme kanaması olabilir
Yarın canım adet günüm dün böyle olmaya başladı hatta kaşığıma şiddetli bi batma girdi biraz ağrı oldu ayıptır söylemesi bende adet geliyor diye ped koydum ama çıkardım bugün yok bakalım olacak mıyım ama bu ay bi tuhafdim önceki aylar gibi şuan hiç bişey yok ya çok merak ediyorum

Bugün kan verecektim veremedim. Benim BAT 20 ocak alalım E esila_tr ama umutsuzum çünkü çarşamba idrar testi negatif ti.
Benimde aynı canım bat imizda aynı çarşamba bende test yaptım negatifti bende beklemiyorum hamilelik ama dört gözle adeti bekliyorum

Yarın canım adet günüm dün böyle olmaya başladı hatta kaşığıma şiddetli bi batma girdi biraz ağrı oldu ayıptır söylemesi bende adet geliyor diye ped koydum ama çıkardım bugün yok bakalım olacak mıyım ama bu ay bi tuhafdim önceki aylar gibi şuan hiç bişey yok ya çok merak ediyorum
Ay inşallah bebiş vardır

Ay inşallah bebiş vardır
Canım valla bebiş var gibi de gelmiyor farklı olduğu için de hiç yaşamadım gebeliği acaba olabilir mi demeden de kendimi alamıyorum ama gebelikte pembe renkte akıntı gelmez mi bende kahve rengi dünden beri

Canım valla bebiş var gibi de gelmiyor farklı olduğu için de hiç yaşamadım gebeliği acaba olabilir mi demeden de kendimi alamıyorum ama gebelikte pembe renkte akıntı gelmez mi bende kahve rengi dünden beri
Pembe ve kahve ikisi de yerleşme kanaması oluyor :)

Benimde aynı canım bat imizda aynı çarşamba bende test yaptım negatifti bende beklemiyorum hamilelik ama dört gözle adeti bekliyorum
Ben de adet olmayı bekliyorum önümüzdeki aya bakmak için. Femara kullanacagim 3. Gün başlayacağım. Aslında biz stres yaptıkça hormonların dengesi bozuluyor da işte keşke elimizde olsa da düşünmesek.

Ben de adet olmayı bekliyorum önümüzdeki aya bakmak için. Femara kullanacagim 3. Gün başlayacağım. Aslında biz stres yaptıkça hormonların dengesi bozuluyor da işte keşke elimizde olsa da düşünmesek.
Aynen ya denge bozuldu galiba bu ay bende olsam doktora gideceğim

Yaaa kahveyi bilmiyorum da internet te iltihap dan ve adetten bazen 2 gün önce böyle gelebilir iyi huylu poliplerde sebep olabilir diyor ya çok umitlenmek istemiyorum
Hayırlısı olsun bakalım :)

İnofolic şase içtim 1bucuk sene. Adet görmüyordum ilaçsız onun için gluchopage kullandim 6 ay. Bal çörekotu tarçın karısımi yapıp yedim. Etkileri oldu mu bilmiyorum :)
Rabbim en hayırlı zamanda size de bana da nasip etsin inşallah :)
Ilk bebeğine çörekotu bal tarçın kürüyle mi hamile kaldın??
Bende yiyorum bu kürü 7.günümdeyim ama tadı artık bıkkınlık vermeye başladı..
Inşallah sonu pozitif olur ;)

Ilk bebeğine çörekotu bal tarçın kürüyle mi hamile kaldın??
Bende yiyorum bu kürü 7.günümdeyim ama tadı artık bıkkınlık vermeye başladı..
Inşallah sonu pozitif olur :KK66:

Valla ise yaradı mı bilmiyorum ama en son onu yapmıştım. İnşallah sana da nasip olur canim

20180120_095933.jpg
böyle oldu

Back