Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biran önce bebişlerimize kavuşuruz. Ben 2,5 yıldır istiyorum. Geçen yıl bu zamanlar aşılama ile hamile olduğumu ogrenmistim ama beta hcg değerim düzgün artmiyordu ve 8 haftalikken düştü. sonra başka Dr. Rahim t şeklinde dedi ve histereskopi oldum. Şimdi bu Dr. Femara verdi işte. Bakalim kısmet artık...
Amin inşallah hayırlı si olsun herkes için Rabbim isteyen herkesi mujdelendirsin

Kızlarrr bana akıl verinnnnn geçen ay pko için soğan suyu kürünü yaptım ... bu ay 2. Kürü yapıcam ama regliye son 10 gün kala yapılıyor bana biraz tehlikeli geliyor aranızda uygulayan YADA uygulayanı duyan var mı ? Siz yerimde olsanız yapar mıydınız 2.ayın kürünü ?
Ben adet e 10kala kürü birakmamiz gerektiğini okumuştum yanılmıyorsam aksi takdirde söktürücü etkisi olduğu için düşük yaptıran bilir bu benim fikrim ben bir kere yaptım oda geçen aydi

Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz :KK57:
Banada göz kerim yanlış gormediyse bir hayalet çizgi var inşallah vardı sabırsızlıkla bekliyorum ilk bebis müjdesi kimden gelecek

Kizlar bugun yumurtlamadan sonra 9.günüm hcg testi negatif lh testide silik galiba bu ayda olmadi yani hcg cikmasada lh koyu olmasi gerekirdi sanirim..

Bu arada benin bat 24 ocak E esila_tr

Ve kizlar sogan suyu her ay yapilmaz 6 ayda bi sadece 15 gün yapılır yoksa rahim inceliyormus haberiniz olsun

Merhaba arkadaşlar son adet tarihlerininizi yada tahmini adet tarihlerini yazın liste yapalım
Bu ay negatif sonuç gören ve
Çift çizgi görenler kimler
Maşallah sayımız çoğalmaş buyüzden kişileri ve olayları kaçırıyorum
kim neydi napmisti vs :KK54:
Canım benim bat 20 Ocak test negatif çıktı dün

Kizlar bugun yumurtlamadan sonra 9.günüm hcg testi negatif lh testide silik galiba bu ayda olmadi yani hcg cikmasada lh koyu olmasi gerekirdi sanirim..

Bu arada benin bat 24 ocak E esila_tr

Ve kizlar sogan suyu her ay yapilmaz 6 ayda bi sadece 15 gün yapılır yoksa rahim inceliyormus haberiniz olsun
Çok erken yapmışsın canım testi. Olsa da çıkmaz hemen

Merhaba arkadaşlar son adet tarihlerininizi yada tahmini adet tarihlerini yazın liste yapalım
Bu ay negatif sonuç gören ve
Çift çizgi görenler kimler
Maşallah sayımız çoğalmaş buyüzden kişileri ve olayları kaçırıyorum
kim neydi napmisti vs :KK54:
Bat bugün hala gelmedi :)

Ben adet e 10kala kürü birakmamiz gerektiğini okumuştum yanılmıyorsam aksi takdirde söktürücü etkisi olduğu için düşük yaptıran bilir bu benim fikrim ben bir kere yaptım oda geçen aydi
Bende senin gibi düşünüyorum ama saraçoğlunun videoları var direk söylüyor ilk ay regliden sonraki bi hafta içinde başlayıp 15 gün yapın bi sonraki ay regliye 10 gün kala 5-7 gün yapın diye kafam karman çorban

Bende senin gibi düşünüyorum ama saraçoğlunun videoları var direk söylüyor ilk ay regliden sonraki bi hafta içinde başlayıp 15 gün yapın bi sonraki ay regliye 10 gün kala 5-7 gün yapın diye kafam karman çorban
Canım eğer içtiğin ilk ay tam zamanında adet olmadiysan diğer ay yap bence ama olduysan gerek yok bence

Back