Ocak Ayı Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım dün verdim transfer gününü saymazsak 12. Gün beta hgc 514 çıktı cuma artışa bakmak için doktor birdaha kan vericem
çook sevindim canım benim tebrik ederim çok güzel değer yaa maşallah sağlıkla gelsin

Şuan 3ay kullanmam gerekli olan dhea 25 mg q10 verildi birde polen içiyordum hep erkek kaynaklı bir sıkıntımız yokmuş bende de olmadğını söylüyolar ama döllenme hiç olmuyor zaten doktorda değiştirdik 3 ay sonra başlıycaz tedaviye tekrardan

Dediğiniz takviyeleri de bi arsştırıym çok sağolun

Benim ilk transfer tuttu ama ilerleme di onda kaşık ağrım vardı il günden beri bunda his yok korkuyorum
Aynı durumdayız bende de öyle sadece korku hissediyorum rabbim bize sağlıkla pozitif sonuçlar nasip etsin . Sizin günleriniz nasıl geçiyor

Aynı durumdayız bende de öyle sadece korku hissediyorum rabbim bize sağlıkla pozitif sonuçlar nasip etsin . Sizin günleriniz nasıl geçiyor
Canım güya annem bana bakmaya geldi annem geldi diye babam akşam yemeğine geliyor çok yormasamda masa hazırlıyorum salata yapıyorum küçük işler bende işe gitmiyorum evdeyim

Osman develiye mi başladınız bursada

Canım güya annem bana bakmaya geldi annem geldi diye babam akşam yemeğine geliyor çok yormasamda masa hazırlıyorum salata yapıyorum küçük işler bende işe gitmiyorum evdeyim
Benimde annem yanımda ufak ufak iş yapıyorum duramıyorum yatmaktan belim ağrıdı

Diğerinde ayaklarım ısınmıyordu regl olacakmış gibi sürekli sancım vardı. Bunda neredeyse unuttum transferi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…