Ben de dün transfer oldum.3.gun embriyolari 2 tane .taze transfer.8 ve 9 hücreli.embriyolog ve doktorum çok iyi kalitedeler taze transfer yapalim dediler.benim de 2.deneme.yas 43.amh düşük. Insallah 24 ünde kan verecem.hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Yaşınız çok gençmiş bazen yaşa bağlı yumurtalar yorgun oluyor döllenmiyor onu okumuştum ama yaşınızda genç anlam veremedim açıkçası bende . Amh değeriniz ne durumda birde kaç yumurta toplanıyor opu da
Yaşınız çok gençmiş bazen yaşa bağlı yumurtalar yorgun oluyor döllenmiyor onu okumuştum ama yaşınızda genç anlam veremedim açıkçası bende . Amh değeriniz ne durumda birde kaç yumurta toplanıyor opu da
Yumurta sayınızda çok iyi bu arada Allah Allah bende şaşırdım . Bu kadar yumurta çıkamayan o kadar kişi var ki . En azından bi genetik test yaptırmakta fayda var sizede eşinizede . Translokasyona falan bakılabilir.
Yumurta sayınızda çok iyi bu arada Allah Allah bende şaşırdım . Bu kadar yumurta çıkamayan o kadar kişi var ki . En azından bi genetik test yaptırmakta fayda var sizede eşinizede . Translokasyona falan bakılabilir.
Gen testimizde temiz. Bizde anlamadık bir ümit başka bir durumda olan varmı yada hiç döllenme olmayıp sonradan döllenip hamile kalabilen varmı umut olur diye buraya yazmak istedim:/