düşünüyorum ama sadece düşünce yapmam bende istemiyrm çünkü olumsuz bişey görmekValla hiç aklıma getirmiyorum sanki yaparsam negatif gorecekmisim gibi korkuyorum sen yapmayı düşünüyor musun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ocak ayı transfer olup sonuç bekleyenler
- Konu Sahibi bgnsngnm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben çalışmıyorum çıkmıştım işten bu tedavimiz için. bendede ara ara kasık ağrısı oldu. ama inşallah hepimizinki pozitif olur ya inşallah güler yüzümüz hayırlısıylaAslında teste kadar her şey güzeldi moralim iyiydi. Ara sıra kasik sanciları ve bel ağrısı dışında bir sorun da yok. İlaçlar yapıyormuş zaten. Medical Park florya da tedavim. 3 gün hafif istirahat sonrası bugün ise gittim . Senin nasıl her şey yolunda mi
Bekleyeceğiz artık bir yanım çok korkuyor bir yanım çok umutlu anlamadım valla hayirlisidüşünüyorum ama sadece düşünce yapmam bende istemiyrm çünkü olumsuz bişey görmek
vallahi bende öyleyim yaBekleyeceğiz artık bir yanım çok korkuyor bir yanım çok umutlu anlamadım valla hayirlisi
- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
Inşallah öyle olur test için çok erkendir değil mi daha kana gecmemistirben çalışmıyorum çıkmıştım işten bu tedavimiz için. bendede ara ara kasık ağrısı oldu. ama inşallah hepimizinki pozitif olur ya inşallah güler yüzümüz hayırlısıyla
6. günden sonra yükselmeye başlıyomuş galiba yanlış hatırlamıyorsm ama sen yinede gününü bekle keyfini çıkar bişeylerle oyalanInşallah öyle olur test için çok erkendir değil mi daha kana gecmemistir
- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
Öyle yapınca da Sonuç negatif gelince çok üzülüyor insan çünkü çok umitleniyorsun.bende ama olsun güzel düşün güzel olsun biraz zor biliyorum ama. biyerde okumuştum sanki ordaymış karnınızı sevin konuşun yazıyodu
- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
Öyle düşünme canm insan ister istemez merak ediyor ama erken daha boşuna moralini bozma yaptın ama sonuç negatif geleceği belliydi sen sadece öylesine yaptın öyle düşünEvet erken ama aptallık iste
her türlü negatif geldiğinde yıkılıyoruz zaten bari tadını çıkaralımÖyle yapınca da Sonuç negatif gelince çok üzülüyor insan çünkü çok umitleniyorsun.
- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
Ay çok tatlisin duymak istediğim her şeyi dedin :) inşallah pozitifi göreceğizÖyle düşünme canm insan ister istemez merak ediyor ama erken daha boşuna moralini bozma yaptın ama sonuç negatif geleceği belliydi sen sadece öylesine yaptın öyle düşün
Merhaba kızlar bende 27 Ocakta transfer oldum 6. Gün dondurulmuş embriyo test günüm İnşallah 7 şubat bende de kasık agrısı var adet olacak gibi belim agrıyor arada karnımın içi gurul gurul şişkinlik var transferin 4. Gününde de kahverengi bi lekelenmem oldu ilk denememiz ve zorlu bir süreçmiş Rabbim hepimize hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
Ay çok tatlisin duymak istediğim her şeyi dedin :) inşallah po
Canm benim inşallah göreceğizAy çok tatlisin duymak istediğim her şeyi dedin :) inşallah pozitifi göreceğiz
- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
Aaa yerleşme kanaması mi acaba bnde olmadı hicMerhaba kızlar bende 27 Ocakta transfer oldum 6. Gün dondurulmuş embriyo test günüm İnşallah 7 şubat bende de kasık agrısı var adet olacak gibi belim agrıyor arada karnımın içi gurul gurul şişkinlik var transferin 4. Gününde de kahverengi bi lekelenmem oldu ilk denememiz ve zorlu bir süreçmiş Rabbim hepimize hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
O da dogruher türlü negatif geldiğinde yıkılıyoruz zaten bari tadını çıkaralım
vallahi ümitlendirmiyim ama bende yerleşme kanaması diye biliyrm. inşallah öyledirMerhaba kızlar bende 27 Ocakta transfer oldum 6. Gün dondurulmuş embriyo test günüm İnşallah 7 şubat bende de kasık agrısı var adet olacak gibi belim agrıyor arada karnımın içi gurul gurul şişkinlik var transferin 4. Gününde de kahverengi bi lekelenmem oldu ilk denememiz ve zorlu bir süreçmiş Rabbim hepimize hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Herkes de olmayabilir buna takılmayın ilaçlardan da olma durumu olabilirmiş biyerde okudum o yüzden çok umutlanmak istemiyorumAaa yerleşme kanaması mi acaba bnde olmadı
İnşallah öyledir teşekkür ederimvallahi ümitlendirmiyim ama bende yerleşme kanaması diye biliyrm. inşallah öyledir
Aa benim olmadı valla , hayırlısı olur inşallah 8 subat test günüm pozitif görürüz insallahMerhaba kızlar bende 27 Ocakta transfer oldum 6. Gün dondurulmuş embriyo test günüm İnşallah 7 şubat bende de kasık agrısı var adet olacak gibi belim agrıyor arada karnımın içi gurul gurul şişkinlik var transferin 4. Gününde de kahverengi bi lekelenmem oldu ilk denememiz ve zorlu bir süreçmiş Rabbim hepimize hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
inşallah herkezin bünyesi farklı herkezde olmuyo zaten. benimdr bi önceki pozitifti ama olmamıştı öyle bişeAa benim olmadı valla , hayırlısı olur inşallah 8 subat test günüm pozitif görürüz insallah
İnanılmaz heyecanlıyım ya inşallah tutunmustur bebeklerimizinşallah herkezin bünyesi farklı herkezde olmuyo zaten. benimdr bi önceki pozitifti ama olmamıştı öyle bişe