- 25 Aralık 2012
- 893
- 261
- 323
Benimde geceleri sancım oluyorDun geceden beri karın ağrısı var regl olacak gibi sanki ya da midemi usutmusum gibi normal mi acaba yaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde geceleri sancım oluyorDun geceden beri karın ağrısı var regl olacak gibi sanki ya da midemi usutmusum gibi normal mi acaba yaşayan var mı
yerlesme lekesidir muhtemelen canim icini rahat tutKizlar cok acil bilen bana dönüş yapabilir mi
Bugün trabsferimin 10.gunu ve kahverengimsi akıntı gelmiş vaginal Protestan kalıntısı ile birlikte sizce ne ki
rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda pozitifi gormeyi nasip etsin canim emeklerini bosa cikarmasin yaradanKan testim de negatif çıktı. Bekleyen herkese pozitif diliyorum
Selam tebrikleeryerlesme lekesidir muhtemelen canim icini rahat tut
rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda pozitifi gormeyi nasip etsin canim emeklerini bosa cikarmasin yaradan
Evet 3 güne 1 progestan igneProgestan iğnesi kullanırken regli kullanırken regli olumadıgını okumustum.
Dogrulugundan emin değilim
İğne yapıyor musunuz?
Benimde bel agrım kesildi.
Benimde saçma bi şekilde yanaklarimda minik minik sivilceler çıktı, normalde adet döneminde bile sivilce olmaz yüzümde sebebini bilmiyorum belkide kullandığımız ilaçların etkisi olabilir hormonalİyi geceler kızlar. Bu iki gündür fark ettim alnımda boynumda ve göğüslerimde böyle küçücük ufak ufak sivilceler kabarcıklar çıkmış. İçinizde böyle olan sebebini bilen var mı.
bendede oldu hatta az once baktim aynaya cildim puturlu gibi olmus sivilcede cikmis.bide cok fena olmus.cildimİyi geceler kızlar. Bu iki gündür fark ettim alnımda boynumda ve göğüslerimde böyle küçücük ufak ufak sivilceler kabarcıklar çıkmış. İçinizde böyle olan sebebini bilen var mı.
insallah yarinki kan sonucundan sonra icim rahatlayacak eger 2kat artarsa olmussa bendeki belirti sol kasigimda.agri ve goguslerde sislik hassaslik olduSelam tebrikleer
Sizin belirtiniz oldu mu hiiiç?
Bnm 8.günde kan verdim 1. 20 çıktı tutmadı herhalde benim canım sıkıldıbence idrar testi yapıp hiç moralini bozma çünkü daha çok küçük olduğu için çıkma ihtimali çok düşük. sen yine moralini bozma beslenmeme çok dikkat et. Hayırlısıyla herşey güzel olucak inşallah. Doktorun koronayla ilgili bi ilaç verdimi sana. nerde yaptırdın tedaviyi. Bide nasıl geçti günler ağrın sızın oldumu hiç
8.gun daha canim acele davranmissin bekle 12.gun tekrar yaptir aonucta 1de olsa deger degerdir belki 2ser kat yukselir 12.gune kadarBnm 8.günde kan verdim 1. 20 çıktı tutmadı herhalde benim canım sıkıldı
İnşallah o kadar güzel bir içtenlikle söyledin ki umudum oldu inşallah bebeğim tutunur8.gun daha canim acele davranmissin bekle 12.gun tekrar yaptir aonucta 1de olsa deger degerdir belki 2ser kat yukselir 12.gune kadar
rabbim emeklerimizi bosa cevirmesin insallahİnşallah o kadar güzel bir içtenlikle söyledin ki umudum oldu inşallah bebeğim tutunur
İlla ki iki katı artacak diye bir şey yok yüzde altmışı geçti mi yeterli diye biliyorum. Endişelenmeyin bencekizlar 8.gun kan tahlilim 101 di 10.gun bugun 187 2kat yukselmemis sizce deger iyimi kafam karisti
Bence sekizinci gün erkendi test için bi daha yapın belki yükselmiştirBnm 8.günde kan verdim 1. 20 çıktı tutmadı herhalde benim canım sıkıldı
insallah oyledir merkeze ilettim dr un aramasini bekliyorunİlla ki iki katı artacak diye bir şey yok yüzde altmışı geçti mi yeterli diye biliyorum. Endişelenmeyin bence
Bugün 9.gün dün akşam verdim kan testini bakalım hayırlısı inşallahBence sekizinci gün erkendi test için bi daha yapın belki yükselmiştir
Hayırlısı olsun inşAllah biz elimizden geleni her şeyi yapıyoruz gerisi nasibimizle alâkalı Rabb'im hayırlısını nasip etsin inşallahBugün 9.gün dün akşam verdim kan testini bakalım hayırlısı inşallah
Aradıkların da bize de söyler misininsallah oyledir merkeze ilettim dr un aramasini bekliyorun
Evet bn çabamı gösteriyorum inşallahHayırlısı olsun inşAllah biz elimizden geleni her şeyi yapıyoruz gerisi nasibimizle alâkalı Rabb'im hayırlısını nasip etsin inşallah
aradilar canim tekrar test istediler yapmasam.olmazmi.diyince genelde sabah aksam test yapmak isterler hastalar siz istemezseni yapmayin haftaya ultrasona gidersiniz dedi oyle kizlar ilaclara devam gunluk yasantiya devam bakalim haftaya ins. iyiseyler gorurumAradıkların da bize de söyler misin
Bence iki gün sonra yine tekrarlayın. Haftaya da ultrasona gidersiniz. Kese görünür demi. Hayırlı olsun tekrardanaradilar canim tekrar test istediler yapmasam.olmazmi.diyince genelde sabah aksam test yapmak isterler hastalar siz istemezseni yapmayin haftaya ultrasona gidersiniz dedi oyle kizlar ilaclara devam gunluk yasantiya devam bakalim haftaya ins. iyiseyler gorurum