Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlııo olsunn Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar kan testim 48 cikti
Allah razı olsunHayırlııo olsunn Allah tamamına erdirsin inşallah
su anki ruh halim tekrarlama diyor :)Bence iki gün sonra yine tekrarlayın. Haftaya da ultrasona gidersiniz. Kese görünür demi. Hayırlı olsun tekrardan
sahane hadi bakalim.2gun sonra ins. 2kat artarKızlar kan testim 48 cikti
ilk muayene kese gormek icin alttan kontrol ediliyor canimKese görmeye giden ya da daha gitmiş olan kızlarr muayene alttan mı yapılıyor hiç o aşamaya gelememiştim de merak ettim
Hayırlı olsun inşAllah. Kaçıncı gün sizinKızlar kan testim 48 cikti
Görürsün görürsün inşallah..hiç dert etme. İlaçlara devam demisu anki ruh halim tekrarlama diyor :)
dr la gorustum haftaya carsamba son adet donemine gore 5haftalikken gel kese icin dedi bakalim haftaya carsambaya gorurum ins
10.gunHayırlı olsun inşAllah. Kaçıncı gün sizin
Merhabalar neye göre değişiyor acaba. Dondurulmuş 5.gün embriyosu için doktor 10 gün sonraya kan testi dedi. Evde erken gebelik testinde ne zaman çıkarEmbriyonun kaçıncı gün embriyosu olduğuna taze mi değil mi hatta ovitrelle iğne vurulan ile vurulmayana göre de değişiyor canım
Benimde 10.gun 48 cikti canım bende merak icindeyimSlm kizlar benim sonucun 55cikti 11.gun dusukmu sizce
merkezle gorustum.8.haftaya kadar estrofem ve fitile devam edecekmisim canimGörürsün görürsün inşallah..hiç dert etme. İlaçlara devam demi
13.gunde yaptir 2kat artiyorsa sorun yok canimSlm kizlar benim sonucun 55cikti 11.gun dusukmu sizce
Benimde 10.gun 48 cikti canım bende merak icindeyim
degerleriniz iyi kizlar onemli olan 2kat artmasi
Maşallah canım senin çok iyi çıkmışIyi akşamlar arkadaşlar bugün 11.gun kan sonucu 266.8 çıktı
Henüz doktorla İletişime geçemedim
İnşallah iyidir kızlar boş ya da dış gebelik olmasından korkuyorum İnşallah sağlıklı olurMaşallah canım senin çok iyi çıkmış
MaşallahIyi akşamlar arkadaşlar bugün 11.gun kan sonucu 266.8 çıktı
Henüz doktorla İletişime geçemedim
Teşekkür ederim bi yanım hala korkuyor yaMaşallah
Bende yarın test yapacağım. StresliyimTeşekkür ederim bi yanım hala korkuyor ya
İnşallah çok güzel çıkar duayı ihmal etmeyin haberdar edin bizleri deBende yarın test yapacağım. Stresliyim
Ayy inşallah. Sizde dua edinİnşallah çok güzel çıkar duayı ihmal etmeyin haberdar edin bizleri de