Bence ilaçlardan olabilir bende transfer gününü sayarsam 4. Günde boyle bi akıntı yaşadım ama cuma günü dayanamayıp gece test yaptım negatif cıktı ama sizin pozitif cıkmıştı sanırım kafanıza takmayın nasipten ötesi yok nasıl olsaKizlar cok acil bilen bana dönüş yapabilir mi
Bugün trabsferimin 10.gunu ve kahverengimsi akıntı gelmiş vaginal Protestan kalıntısı ile birlikte sizce ne ki
ay cok az kalmis bence kanda da cikacak merak etmeyin.2 gün sonra benim kan test günüm 8 şubatta istediler ben eşimin gazına gelip 6 şubat yani bugün yaptım
Çatlatma ignesinden dolayı pozitif çıkabilir demişsiniz ya bende catlatma iğnesi olmuştum 22 ocak gecesi yaptım 24 ocakta yumurta toplandı 27 ocakta transfer olduay cok az kalmis bence kanda da cikacak merak etmeyin.
Merhaba sizin kacinci gününüz, ne zaman negatif aldınızBence ilaçlardan olabilir bende transfer gününü sayarsam 4. Günde boyle bi akıntı yaşadım ama cuma günü dayanamayıp gece test yaptım negatif cıktı ama sizin pozitif cıkmıştı sanırım kafanıza takmayın nasipten ötesi yok nasıl olsa
Benimde taze transfer.Çatlatma ignesinden dolayı pozitif çıkabilir demişsiniz ya bende catlatma iğnesi olmuştum 22 ocak gecesi yaptım 24 ocakta yumurta toplandı 27 ocakta transfer oldu
Benmde 6.ve 11.gün birer defa kahve leke geldi bırdaha olmadı yerleşme kanamasıymıs .korkma daha snra fıtılle içerde kalan cok cok az geldi 1-2gun geçtiKizlar cok acil bilen bana dönüş yapabilir mi
Bugün trabsferimin 10.gunu ve kahverengimsi akıntı gelmiş vaginal Protestan kalıntısı ile birlikte sizce ne ki
Yaa , bilgim yoktu vallaBenimde taze transfer.
Bende çatlatma iğnesi oldum.
Etkisi 12 günde geciyor diye biliyorum.
26 ocak gecesi ovitrelle oldum
28inde opu
2 Şubat Transfer
Merhaba sizin yaşadıklarınızın aynısı bende de oldu kalp çarpması dışında kasık agrımda var benimde doktorum günde iki bucuk litre su iç dedi bende o şekilde su içiyorum testi dayanamayıp gece yapmak saçmaydı sürekli vc gidip geldiğim için sabah yapmak daha doğru olurdu moralim bozuldu negatif cıkınca veya öyle inanıyorum bilmiyorum olsa her şekilde silikde olsa cıkardı bence 27 ocakda transfer oldum o gün de sayılır mı bilmiyorum sayarsam 9. Günde test olmuş oluyor negatifti yarın kan testi verecegim kesin sonuç yarın artıkBilemiyorum ya
1. Gün ayaklarım aşırı usuyordu
2,gün normaldi hiçbir his bisey yoktu
3ve 4. Gün sıcak basmalari bel ağrıları başladı hala devam ediyor
Hatta 3. Günümde kalp çarpıntısı oldu bende baya şiddetli şekilde korktum hemsireme mesaj attım ilaçlarla etkisi yok geçecektir mutlaka dedi sabaha geçtiherhalde kendimi çok kastım aman dikkat edeyim diye
Ayni gün olmuşuz kimi yerde transfer günü sayılıyor bende sayıyorum vallaMerhaba sizin yaşadıklarınızın aynısı bende de oldu kalp çarpması dışında kasık agrımda var benimde doktorum günde iki bucuk litre su iç dedi bende o şekilde su içiyorum testi dayanamayıp gece yapmak saçmaydı sürekli vc gidip geldiğim için sabah yapmak daha doğru olurdu moralim bozuldu negatif cıkınca veya öyle inanıyorum bilmiyorum olsa her şekilde silikde olsa cıkardı bence 27 ocakda transfer oldum o gün de sayılır mı bilmiyorum sayarsam 9. Günde test olmuş oluyor negatifti yarın kan testi verecegim kesin sonuç yarın artık
catlatma ignesi 10 gunde filan etkisi geciyor diyorlar yapildiktan sonra. sizin baya olmus yani.Çatlatma ignesinden dolayı pozitif çıkabilir demişsiniz ya bende catlatma iğnesi olmuştum 22 ocak gecesi yaptım 24 ocakta yumurta toplandı 27 ocakta transfer oldu
Anladım, bilmiyordum açıkçası teşekkür ederimcatlatma ignesi 10 gunde filan etkisi geciyor diyorlar yapildiktan sonra. sizin baya olmus yani.
2 Şubatta transfer oldum.Yaa , bilgim yoktu valla
En iyisi kan testini beklemek 2 gün kaldı
Sizin test tarihiniz ne zaman sormuş muydum hatırlayamadım valla
Hakkımızda hayırlı olanı Rabbim hepimize nasip etsin hakkımızda hayırlı olmayanı da gönlümüze razı etsin inşallah sıkmayın canınızı benimde yarın kesin belli olacak ama içimde inanılmaz bir ferahlık var nedenseKan testim de negatif çıktı. Bekleyen herkese pozitif
Üzülmeyin inşallah en kısa zamanda hayırlı haberi alirsiniz, her nasip vaktine esir derler inşallah güzel haberleri çok geçmeden alirsinizKan testim de negatif çıktı. Bekleyen herkese pozitif diliyorum
Az kaldı sizinde2 Şubatta transfer oldum.
14 Şubat test tarihim.
Hem heyecanlıyım hem endişeli.Az kaldı sizindeinşallah güzel haberleri alırız
Progestan iğnesi kullanırken regli kullanırken regli olumadıgını okumustum.Dun geceden beri karın ağrısı var regl olacak gibi sanki ya da midemi usutmusum gibi normal mi acaba yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?