- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
İnşallah ya forumlarda geziyorum değeri 50 çıkanlar üzülüyor düşük bı değer mi ki 50 anlamadım normalde 5 üstü pozitif degilmiinsallah canim sende pozitifi gorursun yarin inaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya forumlarda geziyorum değeri 50 çıkanlar üzülüyor düşük bı değer mi ki 50 anlamadım normalde 5 üstü pozitif degilmiinsallah canim sende pozitifi gorursun yarin inaniyorum
Canm normal kaset test dimi bu var bnce silik bı şekilde görünüyorKızlar sizce var mı
Eki Görüntüle 3001744
Var inşallah hayırlı olsun canm5 dakika geçince böyle oldu 10.gun bugün
Eki Görüntüle 3001753
Dayanıp yapmayacaktım ama eşimin gazına geldim inşallah kan tahlilinde de güzel çıkar çok teşekkür ederimVar inşallah hayırlı olsun canm
İnşallah canm inşallah hepimizin yüzü güler bu seferDayanıp yapmayacaktım ama eşimin gazına geldim inşallah kan tahlilinde de güzel çıkar çok teşekkür ederim
Amin inşallah, kesinlessinde bi o zaman sevineceğim herhalde bilinçli olarak :) içimde hala anlamsız bi korku varİnşallah canm inşallah hepimizin yüzü güler bu sefer
50 deger dusuk degil canim 20lerde 10kusur degerlerde bile saglikli gebelik yasayanlar var ama onemli olan 2kat yada fazla degerin 2gun sonra yukselmesi dis gebelik yada saglikli oldugunu anlamak icin gerekli benimde degerim suan iyi ama onemli olan katlamasi egerki katlamazsa bunun cokta onemi kalmazİnşallah ya forumlarda geziyorum değeri 50 çıkanlar üzülüyor düşük bı değer mi ki 50 anlamadım normalde 5 üstü pozitif degilmi
bence var canim benimde 8.gunde boyleydi seninde degerin bugun gidip yapsan 50den asagi gelmez benceKızlar sizce var mı
Eki Görüntüle 3001744
Ay deme öyle inşallah tutmuştur. Ben de ne bileyim çok ruhsuz ve duygusuzum ümidim yok yani sebebini bilmiyorum hiçBu benım 2. Transferim hıc bır belırtı yok. Sanırım yıne olumsuz
Ben yarın yapacağım . Yarın tam transferin 7. Günü olacak çıkar demi?Kızlar ne yaptınız kan tahlili yaptınız mı
Evet var canım istersen yarın yine yap artar rengi. Hadi inşallah geliyor minnoş50 deger dusuk degil canim 20lerde 10kusur degerlerde bile saglikli gebelik yasayanlar var ama onemli olan 2kat yada fazla degerin 2gun sonra yukselmesi dis gebelik yada saglikli oldugunu anlamak icin gerekli benimde degerim suan iyi ama onemli olan katlamasi egerki katlamazsa bunun cokta onemi kalmaz
bence var canim benimde 8.gunde boyleydi seninde degerin bugun gidip yapsan 50den asagi gelmez bence
Bende salı günü yapacağım bugün yapmamak için kendimi zor tuttumBen yarın yapmaya karar verdim
Kanda çıkar bence ama erken değil mi biraz daha bekleBen yarın yapacağım . Yarın tam transferin 7. Günü olacak çıkar demi?
3. Gün embriyosu benimki taze transferdi bugün 10. Günüm salı günü test istemişlerdi böyle çıktı işte bugün inşallah 2 gun sonra değerim iyi çıkar o zaman sevinebilirim herhalde50 deger dusuk degil canim 20lerde 10kusur degerlerde bile saglikli gebelik yasayanlar var ama onemli olan 2kat yada fazla degerin 2gun sonra yukselmesi dis gebelik yada saglikli oldugunu anlamak icin gerekli benimde degerim suan iyi ama onemli olan katlamasi egerki katlamazsa bunun cokta onemi kalmaz
bence var canim benimde 8.gunde boyleydi seninde degerin bugun gidip yapsan 50den asagi gelmez bence
Inan bende öyleydimAy deme öyle inşallah tutmuştur. Ben de ne bileyim çok ruhsuz ve duygusuzum ümidim yok yani sebebini bilmiyorum hiç
Yok yok yapmam 2 gün kalmıştı zaten salıya kan testi veririm artık , inanılmaz gergin bi surecmis ya elim ayağım titredi yalan yokEvet var canım istersen yarın yine yap artar rengi. Hadi inşallah geliyor minnoş
Ben salı günü yapacağım. Tarnsferin 12.günü olacak eğer varsa benim değerimin 100ün üzerinde çıkması lazım demi50 deger dusuk degil canim 20lerde 10kusur degerlerde bile saglikli gebelik yasayanlar var ama onemli olan 2kat yada fazla degerin 2gun sonra yukselmesi dis gebelik yada saglikli oldugunu anlamak icin gerekli benimde degerim suan iyi ama onemli olan katlamasi egerki katlamazsa bunun cokta onemi kalmaz
yok canim herkezin farkli cikar kiminin 30 kiminin 70 dedigim gibi onemli olan 2gunde 2kat artmasiBen salı günü yapacağım. Tarnsferin 12.günü olacak eğer varsa benim değerimin 100ün üzerinde çıkması lazım demi
5in uzeri butun rakamlar olumlu yeterki 2gun sonra 2kat artsin canim benim 100 olmasina ragmen acabalik var bendede yarinki degere gore biraz rahatlayacagim sonra kese sonra kalp atisi aslinda kucagimiza alinca acabalar bitecekEvet yapanlar pozitif olanlar değerler nasıl çıkmalı bizi bi aydınlatır mısınız
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz valla. Son iki gün. İyi sabrettimyok canim herkezin farkli cikar kiminin 30 kiminin 70 dedigim gibi onemli olan 2gunde 2kat artmasi
Ahh çok sevindim!5 dakika geçince böyle oldu 10.gun bugün
Eki Görüntüle 3001753