Yumurtlama takip etmedim ama 13 aralık gösteriyordu program. Adet gecikmesinin birinci günü pozitif gördüm öncesinde kan ve idrarda negatiftiBence gayet iyi maşallah moralinizi yüksek tutunbu arada sizin yumurtlama ne zamandı. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçince pozitif görmüştünüz
Aslında tutabilsek kendimizi erken yapmasak iyi olacak da işte dayanamıyoruz ya ben de bir bakayım inşallah sizinkisi gibi adet gecikmesinde öğrenebilirimYumurtlama takip etmedim ama 13 aralık gösteriyordu program. Adet gecikmesinin birinci günü pozitif gördüm öncesinde kan ve idrarda negatifti
Pcos var mı ?Kizlar asiri modum dustu bu ay ovulasyonda pik goremiyorum kac aydir doktora gidemiyorm merkeze uzagim birde oglum var ne yapsam ne onerrsiniz. Misfirlerm oldugu halde zorlluklarla iki uc gun degerlendirdim yumurtlama zamani ama bilmiyorum umudum yok gibi bu sekilde ovulasyonda tam pik göremeyp hamile kalan gordunuzmu biraz umut ariyorum
Evet ben bir forumda okumustum ay boyunca pik gorememis ama o ay hamile kalmis sadece o testleri baz alip moralini bozma yuzdeyuz dogru sonuclari vermiyorlar her zaman canimKizlar asiri modum dustu bu ay ovulasyonda pik goremiyorum kac aydir doktora gidemiyorm merkeze uzagim birde oglum var ne yapsam ne onerrsiniz. Misfirlerm oldugu halde zorlluklarla iki uc gun degerlendirdim yumurtlama zamani ama bilmiyorum umudum yok gibi bu sekilde ovulasyonda tam pik göremeyp hamile kalan gordunuzmu biraz umut ariyorum
Ay evet kan cektı canımKan çeker gibi bişey olmuşbende orda okudum sonra memlekete döndüm sonra geri geldim derken eşimle tanışıp evlendik, sonra aldım onu benim memlekete taşıdım derken velhasılkelam artık uşakta yaşamıyorum, yaşasam aynı haberleşip aynı doktora falan gidebilirdik . Benim ilk gebeliğim pandeminin ilk zamanlarına denk geldi kuzum. Devlete ilk beta vermek için gittim beta sonucum cıktı mehmet akif şanlıyla yoluma devam ettim doğum dahil. Malum özel hastane de kısıtlı bi il orası.
Hoş geldin canımKızlar merhaba ben yeni katıldım beni aranıza alabilir misiniz
Teşekkür ederim canım
Sende durum ne canımEvet ben bir forumda okumustum ay boyunca pik gorememis ama o ay hamile kalmis sadece o testleri baz alip moralini bozma yuzdeyuz dogru sonuclari vermiyorlar her zaman canim
Öncelikle hoşgeldinlilyrosey Canım ben yeni katıldım biraz geç oldu benim sat5 Aralık bat 3 Ocak. Bu ay çatlatma iğnesi kullandım vurduğum günü saymazsak bugün 17.gün hiç test yapmadım beni ekler misin
Ya teşekkür ederim canım hoşbuldumÖncelikle hoşgeldinSeninle aynıymış sat ve bat tarihlerimiz ben dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı regli bekliyorum şimdi kuzu kuzu hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah hepimizin
Hiç umutsuzluğa kapılma canım herkesin farklı olabiliyor ben bu forumda çok şey okudum imkansız diye bir şey yok geç de olsa hamilelik haberi alanlar oldu inşallah burda isteyen herkes tez zamanda sağlıkla hayırla evlatlarına kavuşurYa teşekkür ederim canım hoşbuldumbüyük ihtimalle ben de regl olcam çünkü belirtilerim var o yüzden test yapmıyorum inşallah senin de geç döllenme olur sonradan pozitifi görürsün
Biz çok aradayız şuan canım ya valla negatif gördüm ya moralim bozuldu bidaha yapmaya cesaretim yok gibiÖncelikle hoşgeldinSeninle aynıymış sat ve bat tarihlerimiz ben dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı regli bekliyorum şimdi kuzu kuzu hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah hepimizin