Bir gün ara ile canımMerhaba, gün aşırı ne demek acaba? Her gün mü yoksa bir gün ara vermeli mi demek? Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gün ara ile canımMerhaba, gün aşırı ne demek acaba? Her gün mü yoksa bir gün ara vermeli mi demek? Teşekkürler
Ben aylardır kullanıyorum içerik bakımından da hoşuma giden bir ürün. 3 aylık olan paketlerinden aldım 3 aydır kullanıyorum bakalımİyi diyorlar o markaya bakalım,regl olursam aynı gün sipariş vermeyi düşünüyorum. Creavit folic görmüştüm ama incelemedim içeriğini olmazsa onu da alırım aman zaten benimki artık mide değil caddeye döndü ne bulsam yiyiyorum içiyorum
Bebekler bu oncamedin testi bat 6 gun var sizce olabilirmiEki Görüntüle 3361589
Hergun sabah ilk işim oldu artıkAyyy var varr bence koyuluğu takip edip sonrada kan verinnn hemen
Sağlıkla tutunsun inşallahHergun sabah ilk işim oldu artık
İnşallah hissediyorum olucak allah hepimize sağlık evlatlar versinSağlıkla tutunsun inşallah
Amin inşallah. Belirtileriniz neydiİnşallah hissediyorum olucak allah hepimize sağlık evlatlar versin
Yeni yakalamışsınız:) Önemli olan sağlıklı bir şekilde 2 katı artması ki artmış. Takip etmeye devam edin :)Kızlar 2 gün gecikmede 55 ertesi gün 120 beta hcg sizce az mı yoksa iyi bit değer mi? Yükseliş iyi ama beta hcg bana az geldi
Yani ben yumurtlamami akintimdan anladim ama yumurtladiktan sonra akintim durdu kasiklarima batmalar oluyor bide kasiklarimdan makatima kadar ağrı cektim normal gelmediAmin inşallah. Belirtileriniz neydi
Bilemiyorum canım bata baya ağrım oldu ama regl olmadım. Şimdi ağrı kesildi gibi yani çok garip böyle olmazdı hiç bende. 1-2 gün geçikmeyle test yapacağım bakalımBebeğim bekle adetimizi bklemekten başka çaremiz yok stres yapma kndine bnmde var iğne batar şeklinde oldu bugün 7 Ocak bat bnm akıntim var birde göğsümde beyaz beyaz kabarcıklar çıktı hassasligida geçmedi 12 gundur
Aynen canım bakalım üzmeyelim kndimizi bebiş geleceği zamanı bilirBilemiyorum canım bata baya ağrım oldu ama regl olmadım. Şimdi ağrı kesildi gibi yani çok garip böyle olmazdı hiç bende. 1-2 gün geçikmeyle test yapacağım bakalım
Bende daha olmadımBen hala regl olmadım bu arada olacak gibide değilim anlamadım
Test yapmışmiydiniz ben test yaptım negatif çıktı.31. gunumdeyimKızlar 2 gün gecikmede 55 ertesi gün 120 beta hcg sizce az mı yoksa iyi bit değer mi? Yükseliş iyi ama beta hcg bana az geldi
İnş canım benim. Bi garip hissediyorum bu ay. Yapar yapmaz buraya yazacağımEvet bekleyebilirsen daha iyi olur canım ben bekleyememiştim regl'a bir gün kala çıktı benimki eğer farklı bir sancıysa bunu hissediyor insan sende hissediyorsun bence kuzum hayırlı haberlerini bekliyor olacağım burada
Bence gayet iyi maşallah moralinizi yüksek tutun bu arada sizin yumurtlama ne zamandı. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçince pozitif görmüştünüzKızlar 2 gün gecikmede 55 ertesi gün 120 beta hcg sizce az mı yoksa iyi bit değer mi? Yükseliş iyi ama beta hcg bana az geldi
Sizin bu ayın beşinde değil mi bat tarihiniz inşallah güzel sonuçlanır. Benim bata iki gün kaldı ama kaset testlerim negatif çıktı ben de bıraktım regl günümü bekleyeceğim gecikirse 7 ocakta yapacağım testi sürekli negatif görmekten bıktımİnş canım benim. Bi garip hissediyorum bu ay. Yapar yapmaz buraya yazacağım