Tamam kuzum benim bekliyorumBende guvenmiyorum aslinda da bilemedim iste muallakta kaldim devamini da atacagim canim buraya
Ay hadi bakalım hayırlı haberler ver bizeeKrem renginde kuzu beyaza yakın koku da yok hiç özellikle baktım
Erken gebelik testleri 10mg kadar ölçer, normal testleri 25mg kadar ölçer. Prospektüslerde net miktarlar yazar onu kontrol et. Muhtemelen daha yeni yeni oluşuyor kuzum. Hayırlı olsunKızlar bakın erken gebelik testi pozitif diğeri negatif bitane daha yapıcam neden böyle oldu
İnşallah hayırlı haberlerin belirtisidir, amin hepimizeAy hadi bakalım hayırlı haberler ver bizee
Kaşıntı olur ama beyaz olmaz tabi. Bir de kokulu olur
Yok canım yaa maalesef vermiyorum bugün bat günüm test yaptım yok bişey negatifAy hadi bakalım hayırlı haberler ver bizee
Bende yok bişey canım inşallah sende güzel haberler alırızİnşallah hayırlı haberlerin belirtisidir, amin hepimize
Hiç sanmıyorum canım ya olsa çıkardı gelir bi kaç güne reglBat günün geçsin bir kaç gün
Canim senin hcg sifirlanmismiydi baktirdin mi kandanKızlar bakın erken gebelik testi pozitif diğeri negatif bitane daha yapıcam neden böyle oldu
Hadi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bakın erken gebelik testi pozitif diğeri negatif bitane daha yapıcam neden böyle oldu
İnşallah bitanemBende yok bişey canım inşallah sende güzel haberler alırız
Sat bat neye göre yazıyoruzHoşgeldin canım, umarım olmazsın ve seni yazmam
İlyrosey Ovülasyon zamanı korumasız birlikte oldum hamile kalır mıyım ? Sat18 Aralık bat19Ekledim kızlar, her birimize uğur getirsin bol hamişli bir topik olsun ♥
Yumurtanın çatladığı anda spermle buluşursa kalabilirsiniz tabi. Kimi zaman yumurtlamadan önceki birlikteliklerde,kimi zaman yumurtlama gününde olur nasip bu işler hakkınızda hayırlısı olsun inşallahİlyrosey Ovülasyon zamanı korumasız birlikte oldum hamile kalır mıyım ? Sat18 Aralık bat19
Son adet tarihiniz neydi,döngü uzunluğu ne kadar,belki de henüz daha vakit vardırKizlar sanirim bir gebenin testlerinde degil bende sorun yine bundada tam pik olmadi
İnşallah yumurtlama zamanı olmuşuz umarım olur hafif bir ağrım var ama nedeni bu mu bilemiyorumYumurtanın çatladığı anda spermle buluşursa kalabilirsiniz tabi. Kimi zaman yumurtlamadan önceki birlikteliklerde,kimi zaman yumurtlama gününde olur nasip bu işler hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallahİnşallah yumurtlama zamanı olmuşuz umarım olur hafif bir ağrım var ama nedeni bu mu bilemiyorum
İnşallahdöngünüz eğer 28 günden fazlaysa belki daha yumurtlama görmemiş olabilirsiniz bence eğer imkanınız varsa değerlendirmeye devam edin