Umarım bebislerimiz bizimledir bu ay salmıştim yumurtlama fln takip etmedim bakalım olursa 1 buçuk yıldan sonra olmuş olacak inşallah 4 gündür akşamları başıma ateşte vuruyor sizdede oluyormuBende de bi kabızlık bi ishal olup duruyor. Gaz ve şişkinlik de var. Hatta işe standart
Umarım bebislerimiz bizimledir bu ay salmıştim yumurtlama fln takip etmedim bakalım olursa 1 buçuk yıldan sonra olmuş olacak inşallah 4 gündür akşamları başıma ateşte vuruyor sizdede oluyormu
Canım bu güzel haber degerlendirerek geçir inşallah bebisin olurKizlar 22. Gun hala pik sanirim degilmi ha gayret catlatmiyim esim pazartesi gelecekilk 30 saniyede cikan bu alelacele yaptim
Canım herkezde aynı belirti olcak diye birşey yok üzulme bu yüzden herkesin vücudu farklı ve henüz hamile oldugumuzu bilmiyoruz bekliyecegizYaşadığım şehir çok soğuk olduğu için ateş pek farkedemiyorum malesef
Degerlendiremiyorum ki esim yokCanım bu güzel haber degerlendirerek geçir inşallah bebisin olur
Sizce Ovülasyon zamanı olduğu için hamile kalırmıyim Şuan alt karnımda içten ağrılarım varHayır canım akışkan krem le beyaz arası bi renk
Degerlend
iremiyorum ki esim yokpazartesi gelecek
Kuzenim en düşük günde hamile kaldı şans işi gibi resmenDegerlendiremiyorum ki esim yokpazartesi gelecek
Merhaba Ovülasyon zamanı birlikte olduk sizce hamile kalır mıyım Şuan alt karnımda ağrı var bir kaç gün önce vajinamda koku oldu Şuan yokEvet kuzum 1.20 de bıraktım en son
HaklısınCanım herkezde aynı belirti olcak diye birşey yok üzulme bu yüzden herkesin vücudu farklı ve henüz hamile oldugumuzu bilmiyoruz bekliyecegiz
Ahh canim hep öyle olur hayatında daha önceki mutluluklarını siler geçer en tepeye yerleşir o silik çizgiKızlar test yaptım çok daha koyu değişik oldum kan vermeye gideceğim inanamıyorum gerçek gibi gelmiyor
Verdim bitanem sonucu bekliyorum 1 saate çıkıcakKan ver kuzucum ya cok belirgin bu cizgi
Ben aslinda 20. Gunde dahil olmak uzere hep degerlendirdim 21. Gun tesadufen ovulasyon yapayim dedim pik cikti nasip artikKuzenim en düşük günde hamile kaldı şans işi gibi resmen
AyyyyAma gerçekkk. Hayırlı olsun
En yakın kuzum hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeHayırlı olsun canım darisi bizim başımıza insallah
Kuzum Allah razı olsun hep dua edicem emin olYaaa çok sevindiiimHayırlı uğurlu olsun canım benim, sağlıklı bir hamilelik diliyorum, sağlıkla kucağına al inşallah bebişini Bize de dua edersen çok seviniriiiz Bi de bat a 8 gün kala akıntın ve belirtilerin nasıldı onu da söyler misin nolur
Kuzum ben ne zaman yumurtladım emin ol anlamadım bu ay bu testlere çok inanmıyorum benim belirtim çok şiş bir alt karın ve akıntı ama bende hiç koku olmadıMerhaba Ovülasyon zamanı birlikte olduk sizce hamile kalır mıyım Şuan alt karnımda ağrı var bir kaç gün önce vajinamda koku oldu Şuan yok
Ayy kuzum benim sat 20 Kasım ağustos sonu Eylül başı ne olucak doktor söyler bence ama gelirim inşallah bir beta sonucum çıksın daAhh canim hep öyle olur hayatında daha önceki mutluluklarını siler geçer en tepeye yerleşir o silik çizgibu arada silik dediysem de gayet net çıkmış seninki. Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşallah. Eylül ayı anneleri sayfamıza bekliyorum seni de
Anladım her yerden hesapladım doğru zamanlar da olmuşKuzum ben ne zaman yumurtladım emin ol anlamadım bu ay bu testlere çok inanmıyorum benim belirtim çok şiş bir alt karın ve akıntı ama bende hiç koku olmadı
O şislik bndede var ek olarak 21 aralıktan bu yana göğüs hassasiyeti ve iğne batma seklindeKuzum ben ne zaman yumurtladım emin ol anlamadım bu ay bu testlere çok inanmıyorum benim belirtim çok şiş bir alt karın ve akıntı ama bende hiç koku olmadı