Inan hamilelere hep sordum belirtileri regl olacagim diye tuvalete gidip duruyordum diyorlar ayirici bir tarafi da yokki ya anca bat yaklasinca testten baska caresi yok heralde canim.Belli olmaz canım yumurta çatladıktan sonra da yaşıyor bir süre zaten. Benimde çok ağrım var bu akşam heran regl olacak gibiyim çok garip
Aynen canım çok erken başladı sanki ağrılar bu kadar erken regl olmamında mümkünatı yok. Bekleyeceğim bakalımInan hamilelere hep sordum belirtileri regl olacagim diye tuvalete gidip duruyordum diyorlar ayirici bir tarafi da yokki ya anca bat yaklasinca testten baska caresi yok heralde canim.
Canım sen en iyisi ovulasyonla takıp et ama artimed marka olmasın önumuzdekı ay bir gebenın günlüğünden sıparıs et Ebru Ceylan’ın testlerı cok guvenılır onun testlerıyle takıp et ben onunuzdekı ay onu alacağım bıde kayganlastırıcı jel var onuda satıyor gebe kalmayı kolaylaştırıcı etkısı varmıs en azından ovulasyon testlerını al adetın bıter bıtmez başla kuzumVarmis canim ama oyle her zaman degil bazi aylarda lekelenme oluyordu 3 4 gun suren. Bazi kadinlarda olabilen normal birseymis. Bende bilmedigimden o gunlerde degerlendirmiyordum.
Her sigaradan sonra bi bardak su içerim genelde ama 14 yıl olmuş yarı yaşım kadar..su zor keser artık hacamat şart o yüzdenArada kacak yapiyorum bakalim ama bir iki tane bende. En azindan bol su ic ki temizlensin kuzum Allah sifa versin. Bende calismiyorum suan cocuk da yok ona ragmen hasta olsam ev dandini hemen.
Kuzummm sen devam çalışmalara sağlam bi pik var burdaYa 21. Gundeyim 17. Gun catlama olmustur diyodum tahminen bitane ovulasyon deneyeyim dedim bu cikti ben şok bu ne simdi 1 dkda cikti
Olsun Allah'tan umut kesilmez Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinİyi yapmışsınız canım benım de hep bıseyler çıkıyor valla gun aşırı deniyorduk bugün denememiz gerekiyordu yıne kaldı yarına bakalım tutacakmı ümidim yok pek bu ay bu arada kaçıncı gebeliğin benimde bi kızım var ikinciyi istiyoruz kardeşı olsun dıye
Allah bagislasin brnomkide 3 yasindaAy ne güzel ne kadarlık bebeğin benimki 13 aylık oldu bide genç kızım var ufaklığa bi kardeş olsun istiyoruz
İdrarda hemen çıkmayabiliyormuş canım ben geçenki gebeliğimde 3 gün önce silik çizgiyle öğrenmiştim regl günü kan testi yapmıştım. Beta 93 ile öğrenmiştim.28. günde. İnşallah yine nasip olur da bu sefer sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder rabbim hepimize.Kızlar günaydın. Bir şey okudum yerleşme kanaması olduktan birkaç gün sonra önce kanda çıkarmış sonra idrarda
İnşallah. Ya ben regli olduğumu düşünüyorum ama normalde 4 gün sürerdi. Dün akşam tak diye bir anda kesildi ne lekelenme ne bir şey bazı şeylerden de diyorum acaba olabilir miİdrarda hemen çıkmayabiliyormuş canım ben geçenki gebeliğimde 3 gün önce silik çizgiyle öğrenmiştim regl günü kan testi yapmıştım. Beta 93 ile öğrenmiştim.28. günde. İnşallah yine nasip olur da bu sefer sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder rabbim hepimize.
Enfeksiyon olabilir mi kaşıntı diyince direk o geldi aklimaKızlar merhaba ben bişey soracağım benim 3 4 gündür kaşıntım var akıntı da oluyor ama rengi beyaz krem gibi kokulu da değil neden olabilir sizce
Hiç bilmiyorum ki canım olduysa da bu ay oldu anlamadım başka bi şikayetim de yok sadece kaşıntı varEnfeksiyon olabilir mi kaşıntı diyince direk o geldi aklima
Kız o bende de var 8-10 gündür falan (ovulasyondan birazcık önce başladı ve giderek miktarı arttı, 3 gündür de biraz azaldı miktarı). Kaşıntı az, malum yerin çevresinde. Koku da hiç yok, özellikle kontrol ediyorum. Sebebini öğrenirsen beni de etiketler misinKızlar merhaba ben bişey soracağım benim 3 4 gündür kaşıntım var akıntı da oluyor ama rengi beyaz krem gibi kokulu da değil neden olabilir sizce
Günaydın kuzum. Enfeksiyonda kokulu ve sarı oluyor diye biliyorum ama böyle de mi enfeksiyon olabiliyor ki?Enfeksiyon olabilir mi kaşıntı diyince direk o geldi aklima
Kaşıntı olur ama beyaz olmaz tabi. Bir de kokulu olurGünaydın kuzum. Enfeksiyonda kokulu ve sarı oluyor diye biliyorum ama böyle de mi enfeksiyon olabiliyor ki?
Ben senden hala umutluyum bakalımİnşallah. Ya ben regli olduğumu düşünüyorum ama normalde 4 gün sürerdi. Dün akşam tak diye bir anda kesildi ne lekelenme ne bir şey bazı şeylerden de diyorum acaba olabilir miçünkü burada çok okudum regl gibi çok olup hamile olduğunu öğrenen
Bende çok umutluydum yaBen senden hala umutluyum bakalım
Aynı durumdayız canım çok yoğun bi kaşıntı değil ve aynen malum yerin çevresiKız o bende de var 8-10 gündür falan (ovulasyondan birazcık önce başladı ve giderek miktarı arttı, 3 gündür de biraz azaldı miktarı). Kaşıntı az, malum yerin çevresinde. Koku da hiç yok, özellikle kontrol ediyorum. Sebebini öğrenirsen beni de etiketler misin
Krem renginde kuzu beyaza yakın koku da yok hiç özellikle baktımKaşıntı olur ama beyaz olmaz tabi. Bir de kokulu olur