Gecmis olsun kuzucumm kitle aldirmistin dimi. Aman masallah sana tam gaz ilerliyosunAa canım Burdamısın sen de ben ameliyatımı oldum korunmam gerektıgı sure kadar korundum toparlandım geldim dün korunmasız ilişki oldu direk mevzuya daldım heyecandan
Hahaha en iyisini yapmışsınAh biz kadınlarben de yabancı dizilere filmlere sardım vakit geçsin diye
Canim cocuk yapcaz diye de kendimizi mahfetmeyelim birde bunun hamileligi var toparla insallah kendini önce sen iyi ol cunku cocuk koca hamilelikte bebek hepsi sana bakiyor sen hastalaninca sistem çöker.Maşallah maşallahay bizde bu kadar çok değil cocuk hastalandı şimdi ben derken görüşemiyoruz kocam beyle güzel haberlerini alırım bu ay nasipse inşallaaaahhh ❤ kuzum kendime gelemicem yoksa çocuğu düşünmekten bağışıklığım iyice düştü gribim falan çok ağır geçmeye başladı son bi senedir. Hastalanmaktan yoruldum eskiden dipçik gibiydim ama son bi senedir özellikle yataktan yorgun kalkıyorum. Hiç dinç hissedemiyorum kendimi malum sigarada var Allahım şifa olur inşallah da vücudumda biriken toksinlerden arınırım
Bilemiyorum canim akinti kasik batmasi hepsi oldu heralde bitmistir artik catlamalar patlamalar. Bugun degerlendiremem buyuk ihtimalle zaten gec gelecegiz eve, sonraki gunlerde de gec mi olur bilmem artik hayirlisi diyorum.Kuzum yarında değerlendir devam et belli olmaz biliyorsun burada neler gördük
Canım hayırlar olsun ben şehir dışına kardeşimin yanına geldim giremedim buralaraCanım benide eklermisin sat 27 aralık bat 22 ocak tahmini tabi kililyrosey
Merhaba kuzum napıyorsun ne alemdesin seninle aynı gündük ben çok fena grip oldum ev taşıma işim de var bi pik ve çatlama zamanını değerlendirdik o kadar bakalım bekliyorum adetimiBilemiyorum canim akinti kasik batmasi hepsi oldu heralde bitmistir artik catlamalar patlamalar. Bugun degerlendiremem buyuk ihtimalle zaten gec gelecegiz eve, sonraki gunlerde de gec mi olur bilmem artik hayirlisi diyorum.
Ya kimyasal oldu kuzumCanım hayırlar olsun ben şehir dışına kardeşimin yanına geldim giremedim buralara
Iyiyim kuzucumm sen nerelerdesin degerlendirebildik şükür aslinda pik ve catlama yetiyor zaten canim. 7-9 aralik gibi bat senin tam ne zamana geliyordu. Yalniz cok kişi dökuldu gripten kuzum dikkat et ya. Ama bu ay grip olanlar bence hamile kalacak cunku amaan nasilsa regl gelir diye diye kafalar rahatladi hepMerhaba kuzum napıyorsun ne alemdesin seninle aynı gündük ben çok fena grip oldum ev taşıma işim de var bi pik ve çatlama zamanını değerlendirdik o kadar bakalım bekliyorum adetimi
Benimde 9 Aralık kuzum çatlamaya göre 4 Ocak regl tarihim ay ben iki güne kadar iyiydim ama bugün grip baya hissettirdi. Ay kuzu bu ay o kadar umutsuzum ki ev taşıma işi de var hala daha yerleşemedim yorgunluktan sızıp kalıyoruz valla iyice bir yerleşeyim de gene başlarızIyiyim kuzucumm sen nerelerdesin degerlendirebildik şükür aslinda pik ve catlama yetiyor zaten canim. 7-9 aralik gibi bat senin tam ne zamana geliyordu. Yalniz cok kişi dökuldu gripten kuzum dikkat et ya. Ama bu ay grip olanlar bence hamile kalacak cunku amaan nasilsa regl gelir diye diye kafalar rahatladi hep
Ay yanlis yazmisim canimm sat 9 aralik bat 7-9 ocakBenimde 9 Aralık kuzum çatlamaya göre 4 Ocak regl tarihim ay ben iki güne kadar iyiydim ama bugün grip baya hissettirdi. Ay kuzu bu ay o kadar umutsuzum ki ev taşıma işi de var hala daha yerleşemedim yorgunluktan sızıp kalıyoruz valla iyice bir yerleşeyim de gene başlarız
Canım var gibi görünüyor negatif olunca bemmmmmbeyaz çıkıyor. Hayırlı olsuntüm ay boyunca mı gün aşırı denedin?
Ay evet kuzum teşekkür ederim hepımıze başarılar dılıyorumGecmis olsun kuzucumm kitle aldirmistin dimi. Aman masallah sana tam gaz ilerliyosundöngü kisaymis senin hemen harekete gecmekle iyi yapmissin bol bol degerlendir artik
marmara çırası sdffgg allah affetsin güldümAy evet kuzum teşekkür ederim hepımıze başarılar dılıyorumbu arada bısey dıyecem bende kuruluk sorunu var eşim kayganlastırıcı jel almış kullandıktan sonra Marmara çırası gibi yandım sonradan üstünü bi okudum ki kayganlastırıc değilde uyarıcı jel yazıyor şok oldum bu tarz kayganlastırıcı yada uyarıcı jellerin gebeliğe ters bi etkısı olurmu acaba cok yakıcı bıseydı sperm miperm yakmıştır şimdi böle bi talihsızlık yaşadık
Aaa hahaha Allah seni ne güldümAy evet kuzum teşekkür ederim hepımıze başarılar dılıyorumbu arada bısey dıyecem bende kuruluk sorunu var eşim kayganlastırıcı jel almış kullandıktan sonra Marmara çırası gibi yandım sonradan üstünü bi okudum ki kayganlastırıc değilde uyarıcı jel yazıyor şok oldum bu tarz kayganlastırıcı yada uyarıcı jellerin gebeliğe ters bi etkısı olurmu acaba cok yakıcı bıseydı sperm miperm yakmıştır şimdi böle bi talihsızlık yaşadık
Ay sorma bide tam yumurtlama zamanları olur zaten gerginliklerHerkese günaydınlar arkadaşlar, bir 4 gün kadar şehir dışı tatiline geldik. Biriktiriyorum herkesi ekleyeceğim dönüşte. Biz kocamla problemlerimizi hallettik, olan değerlendiremediğim verimli 4 günüme oldu
Bu sabah değerlendirdik bu arada sol kasığımda da yumurtlama ağrısı var ve hala akıntım beyaz belki bir ihtimal yumurtlamam gecikmiştir diye umut ediyorum bakalım