Umutsuzluk yok daha bata varmış herşey hayrına olsun inşallahKızlar benim BAT'a 7-8 gün var ve kremsi akıntım yapışkan gibi olmaya başladı. Hamilelik ümitlerim kırılmaya başladıHalen arada kasığımda ufak ağrılar oluyor da bu akıntı muhabbeti üzdü ya
Vücudum bana oyun oynuyor.Yaaaa niye böyle oldu acaba
Senin niye böyle oldu ya daha var regleVücudum bana oyun oynuyor.
Kız vallaha bende hiç akıntı bile gelmiyorKızlar benim BAT'a 7-8 gün var ve kremsi akıntım yapışkan gibi olmaya başladı. Hamilelik ümitlerim kırılmaya başladıHalen arada kasığımda ufak ağrılar oluyor da bu akıntı muhabbeti üzdü ya
Regli döngüm değişmiş olabilir kuzum belki normalde çok düzenlidirSenin niye böyle oldu ya daha var regle
Kesinlikle öyle gerçekten yapmıyor gibi düşünüyorum ama sürekli düşünüyorumParlayanGece İstemeden çok stres yapıyoruz ya
Benim dün bat günümdü gelen birşey yok şuanda sabah sağ bacak ve göğüs ağrısıyla uyandımkelebek_vadisi sizde durumlar nasıl?
Çatlaması için havuç tüketKızlar ovulasyon testinde kaç gün pik olma olayı olur neredeyse üç gündür aynı eşit kırmızı çıkıyor testbide aşırı bir şekilde yumurtlama hissediyorum karnım şişti göğüs hassasiyeti var sulu akıntı kasik batmalari bakalım ne olacak
Tamam kuzum teşekkür ederimÇatlaması için havuç tüket
Niye böyle oluyor ki acaba yaKız vallaha bende hiç akıntı bile gelmiyor
İnşallah, inşallah hepimiz için hayırlısı olsun tabi. Hani ne bileyim umudum pamuk ipliğine bağlıymış gibi. Gebelik belirtilerinin başında akıntının artması, sıvılaşması var ama benimki terse gidiyorUmutsuzluk yok daha bata varmış herşey hayrına olsun inşallah
Ayy bu bebekler cok zor oluyor ne gunduz kaldi ne geceUyumak yok bebişleri görene kadarbence akşam değerlendir canım kaçırma bu fırsatı
Evet ben yaşıyorum şuanKızlar ya şu an sağ bacağımdan ayak ucuma kadar bir ağrı girdi kramp gibi değil hiç böyle bir şey yaşadınız mı