Kaç gündür devam ediyor adet gibi mi yoksa az az mı geliyorKız adet mi değil mi anlamıyorum ki pıhtısız evet ama kesilmedi de hala
Az az leke şeklindeyse adet değildir dene bence yarın sabahKız adet mi değil mi anlamıyorum ki pıhtısız evet ama kesilmedi de hala
Canım adet kanamasi olsa çoktan cogalmisti şimdiye. Senin bu ya kimyasal ya da yerleşme gibime geldi. Pihtisiz demişsin bir de. İnşallah yerlesmedir canım.Hala pembe hafif hafif kanamalarım devam. Ama pıhtısız
Ria ile ilgili bilgisi olan varsa söylerlerdi illaKızlar benide aranıza alır mısınız? Ben bir kaç gündür yazıyorum buraya ama hiç cevap alamıyorum kimseden
Ben korunmayı bırakmak için dün çok uğraştım ama olmadı (ria var). Özel hastaneye gittim 6.000 TL istedi çıkartmak için ( ben bu kadar para için 1 hafta işe gidiyorum yahu). ASM ni aradım, verme o kadar dedi kadın doğum hastanesine git ücretsiz çıkarırlar dedi gittim kan tahlili istedi verdim bugün çıkaracaktı ama bugün de reglim bittigelecek aya kaldı bizim iş
Birşey sormak istiyorum ben bu ay aslında ovulasyon testi başlıcaktim 10 gün ara ara leke leke kanamam devam etti dedim test yapayım gözle görülür görülmez silik vardı 10. Günü adetimin adetim çoğaldı 16.gunum ve 6 gündür aşırı derece kanamam oldu bugünde pıhtı şeklinde kanamam oldu . Bu kimyasal gebelik mi oluyor acaba anlaiyorsaniz yazarsaniz sevinirim.Canım adet kanamasi olsa çoktan cogalmisti şimdiye. Senin bu ya kimyasal ya da yerleşme gibime geldi. Pihtisiz demişsin bir de. İnşallah yerlesmedir canım.
Ben de buralarda yeniyim.Kızlar benide aranıza alır mısınız? Ben bir kaç gündür yazıyorum buraya ama hiç cevap alamıyorum kimseden
Ben korunmayı bırakmak için dün çok uğraştım ama olmadı (ria var). Özel hastaneye gittim 6.000 TL istedi çıkartmak için ( ben bu kadar para için 1 hafta işe gidiyorum yahu). ASM ni aradım, verme o kadar dedi kadın doğum hastanesine git ücretsiz çıkarırlar dedi gittim kan tahlili istedi verdim bugün çıkaracaktı ama bugün de reglim bittigelecek aya kaldı bizim iş
Benim bildiğim sprialin diğer adı adetliyken takılıyor t şeklinde birşey sağlık ocağında takılıyor.Ben de buralarda yeniyim.ria dediğiniz spiral heralde. Onu çıkartmak için regl mi olmak lazım? İlk defa duydum
TeşekkürlerBenim bildiğim sprialin diğer adı adetliyken takılıyor t şeklinde birşey sağlık ocağında takılıyor.
Bende de şu an gaz var,ağzımda metalik tat,iştahım açık,kramplar giriyor ama tüm belirtileri yaşadığım ay regl olmuştum o yüzden emin olamıyorum. Bugün regle altı gün var test yapma dürtüsü var ama bekleyeceğim en azından üç gün kala varsa silik de olsa belki görürüm diyeBenim hamileliklerimde ilk belirtim aşırı gaz olmuştu acayip bir gaz topluyordum ve gaz sancısı tabi herkeste farklı olabiliyor...
Rabbim kucağınizi boş birakmasin olur inşaallah bol bol dua edin verecek olan hazinesi geniş olan rabbimdir.Bende de şu an gaz var,ağzımda metalik tat,iştahım açık,kramplar giriyor ama tüm belirtileri yaşadığım ay regl olmuştum o yüzden emin olamıyorum. Bugün regle altı gün var test yapma dürtüsü var ama bekleyeceğim en azından üç gün kala varsa silik de olsa belki görürüm diye
Aynen ben kullandım canım hala da kullanıyorumMerhaba gynopol kullanırken ayriyeten folic asitler de kullanılabiliyormu bende de pcos var.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız içinHormon testi için adetin 3. Veya 4. Gününde gelmenizi istiyorlar. Aç karınla gidin
Ne yaptın canım kanama durdu muHafif hafif ağrılarım eskiden de hep olurdu. Şu dönemde de var. İnce ince böyle kasık batmaları
Kız adet mi değil mi anlamıyorum ki pıhtısız evet ama kesilmedi de hala
Rica ederiiimÇok teşekkür ederim cevaplarınız için
Bende gynopola dün başladım vifolic diye bir folic asit kullanıyordum. İkisi birlikte kullanılinca zararı olur mu diye sormak istedim çok teşekkür ederim cevabınız içinAynen ben kullandım canım hala da kullanıyorum
Ay hadi İnşallah bebiş habercisidir bunlar ya dahada günün varmış aslında bencede biraz bekle 6 gün çok erken ama ah o merak yok mu insanı kemiriyor biliyorumBende de şu an gaz var,ağzımda metalik tat,iştahım açık,kramplar giriyor ama tüm belirtileri yaşadığım ay regl olmuştum o yüzden emin olamıyorum. Bugün regle altı gün var test yapma dürtüsü var ama bekleyeceğim en azından üç gün kala varsa silik de olsa belki görürüm diye
Amin isteyen tüm herkes için dua ediyorum vallaRabbim kucağınizi boş birakmasin olur inşaallah bol bol dua edin verecek olan hazinesi geniş olan rabbimdir.
Bende de bir göğüs ucu hassasiyeti yok ama bakalımBenim yumurtlamadan birkaç gün sonra göğüs ucunda aşırı bir ağrı oluyor kimyasllarımda da ikiz gebeliğimde de bu belirti oldu ve beni hiç yanıltmadı şimdiye kadar yumurtlamadan hemen sonra başladığı içinde tutup tutmadığını hemen anlayabiliyorum bide kasıklarda batma
İnşallah ya rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin yüzümüzü güldürsün,aminAy hadi İnşallah bebiş habercisidir bunlar ya dahada günün varmış aslında bencede biraz bekle 6 gün çok erken ama ah o merak yok mu insanı kemiriyor biliyorum
Benimde 12 gün falan var yumurtlamayı geçtim işte bakalım değerlendirmeleride yaptık gerisi Allahu alem Rabbim hayırlısını versin inşallah
Bu arada kızlar acayip bi salgın var kızkardeşim hem korona hem domuz gribi olmuş eşi çocuğu falan hastanede yatıyolar çok kötü ya lütfen dikkat edelim kalabalıklardan uzak duralım mümkünse maske takalım dışardan gelince duşumuzu alalım yeni yıl geliyor herkesin planı vardır mutlaka ama ben iptal ettim kimseye gitmeyi yada kimsenin gelmesini istemiyorum zaten ufak bebeğim var Allah korusun çok korktum bu salgından lütfen sizlerde dikkat edin.....