Değerlendirdiysen sorun yok kuzum biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın bildiği işHahaha inan aklıma gelmedi iki senedir her türlüsünü denediğim içineşim vardiyalı çalışıyo bugunde geceye başlayacak onuda cok yormadan dedim gündüzden halledelim
Kullanıp gebe kalanı çok duydum kuzum dene istersen kullanan kişiler eşiyle birlikte kullanıyormuşEvet kuzum
Ay eşim asla içmez onuKullanıp gebe kalanı çok duydum kuzum dene istersen kullanan kişiler eşiyle birlikte kullanıyormuş
Canım çok güzel zayflamışsın darısı başıma boyunda varmiş senin maşallah boyuna göre kişon çoooooooook iyi keşke benim olsaaaCandy7777 kuzular ben doktorla takip yaptırdığımda bel cevren de biraz geniş kilo verirsen daha iyi olur. Bel cevresi kalınlığı gebeliğe de engelmiş. Sonra grip oldum oğlan havale geçirdi derken 10cm inceldi iştahsızlıktan ama yetmedi galiba yetse sonuc alırdım iki aydır. 1.74 boyundayım 74-75 civarıydım şimdi 68 kiloyum. Ekmeği komple cıkardım hayatımdan . Ilık sirkeli su içiyorum
Aynen kuzum Allahım hayırlısını versin inşallahDeğerlendirdiysen sorun yok kuzum biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın bildiği iş
AhahahaahahCanım çok güzel zayflamışsın darısı başıma boyunda varmiş senin maşallah boyuna göre kişon çoooooooook iyi keşke benim olsaaa
İçirebilirsen içir derim erkekler içinde baya faydalıymışAy eşim asla içmez onu
Karistirsam anlar mı acabaİçirebilirsen içir derim erkekler içinde baya faydalıymış
Ya boya göre kilo normalde aşkım bel cevresine birikiyo benim ilk doğumda çıban gibi enfeksiyon oldu göbek deliğimin altında korse takamadım. Takamayınca saldı alınan kiloda hep oraya gittiCanım çok güzel zayflamışsın darısı başıma boyunda varmiş senin maşallah boyuna göre kişon çoooooooook iyi keşke benim olsaaa
Nasıl bir tadı var bilmiyorum ama deneyebilirsin bebiş uğrunda her yol mübahKaristirsam anlar mı acaba
Kuzu baktım internetten de erkeklere önerilmiyormuşNasıl bir tadı var bilmiyorum ama deneyebilirsin bebiş uğrunda her yol mübah
Test yaptırmadan da içebiliyo mu hayıt suyunu erkeklerİçirebilirsen içir derim erkekler içinde baya faydalıymış
Yaa benimde doğumdan sonra direk göbeğe kilo aldım üç aylık hamile gibiyim bide benimki tam hamile karnı yusyuvarlak sert bazen acaba hamileyimde doktorlarmı fark etmiyor diye düşünüyorumYa boya göre kilo normalde aşkım bel cevresine birikiyo benim ilk doğumda çıban gibi enfeksiyon oldu göbek deliğimin altında korse takamadım. Takamayınca saldı alınan kiloda hep oraya gittiazmettim ama bu sefer kürden dolayı sirkeli su içmedim bat başlarsa yeniden başlıcam ona
Sertse iyi gene benim bıngıl bıngılYaa benimde doğumdan sonra direk göbeğe kilo aldım üç aylık hamile gibiyim bide benimki tam hamile karnı yusyuvarlak sert bazen acaba hamileyimde doktorlarmı fark etmiyor diye düşünüyorum
Evet ağustos topiğinde biri vardı kocasıyla beraber içti hamile kaldı o ay. Onun da kocası test yaptırmadan içmiştiTest yaptırmadan da içebiliyo mu hayıt suyunu erkekler
Evet kuzumKuzu baktım internetten de erkeklere önerilmiyormuş
offf keşke uyusak ve fit olarak uyansakSertse iyi gene benim bıngıl bıngıl
Varsa öyle yöntem alırım bi dalofff keşke uyusak ve fit olarak uyansak
Vardım orda da hatırlayamadım Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklaEvet ağustos topiğinde biri vardı kocasıyla beraber içti hamile kaldı o ay. Onun da kocası test yaptırmadan içmişti
Afratafrayı biliyor musun oyduVardım orda da hatırlayamadım Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla