Ahhh keşkeVarsa öyle yöntem alırım bi dal
Kuzum ben de çektirdim adet bitiminden 3 gün içinde çekilmesi gerekiyor diyorlar adet bitti 2. Gün çektirdim anestezi almadan şehir hastanesinde çektirdim çok korkuyordum çok şeyler okudum abartılacak kadar kötü bir şeyi yok anlık acı hissediyorsun sanki yoğun bir gaz ve adet sancısı sonra da hemen geçiyorbende çektireceğim kuzum çektiren arkadaşlar bize bilgi versin :) regl i bekliyorum gelsin de
Tam olmamış gibi ama yarın öğlen saatlerdi bir daha yapın belki iyice koyulaşırKizlar yumurtlamami acaba sondaki bugun yaptigim
Gittin mi canmAyyyy bak heyecanlandım şimdi yaaaa olmadı yarın sabahtan gideyim de kan vereyim
Bende de var regl belirtileri de psikolojiktir diye düşünüyorum. Hala ayın 30 u olmadı bir umut var halaİnşallah kuzum gördüm öyle forumda önce negatif çıkıp sonra pozitife dönen ama regl belirtilerim ben buradayım diyor benim pek umudum kalmadı. Senin olur inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Sağlık olsun Şubat ayın da devamBen yine regl oldum 3.günüm:/
Haaa evet evet ağustos eylül toğiği başkanıydı şimdi hatırladımAfratafrayı biliyor musun oydu
Yok balım yaaaa karnım bütün gün ağrıdı ha regl oldum ha olacağım diye bekledim gelen giden de yok anlamadımGittin mi canm
Canm regl günü bnde öyleydim hatta akıntım oluyor diye peçete koymuştum lavaboya gittiğimde kahverengi ve pembe kan gördüm peçetede ama devamı gelmedi çok şükür normaldir yani korkma sen git kan bak hemenYok balım yaaaa karnım bütün gün ağrıdı ha regl oldum ha olacağım diye bekledim gelen giden de yok anlamadım
İşte o hem bal tarçın çörekotu kürünü yaptı hemde hayıt mı ne işte onu içmişti eşiyle beraberHaaa evet evet ağustos eylül toğiği başkanıydı şimdi hatırladım
Ben de öyleyim işte tuvalete girdim girdim çıktım bütün gün zaten idrar sıkışıklığımda var ama en güzeli kan vermek Allah nasip ederse sabah gitmeye niyetim bakalımCanm regl günü bnde öyleydim hatta akıntım oluyor diye peçete koymuştum lavaboya gittiğimde kahverengi ve pembe kan gördüm peçetede ama devamı gelmedi çok şükür normaldir yani korkma sen git kan bak hemen
Ben bu sabah reglimi olup umutlarımı diğer aya bıraktım ama senden güzel haberler bekliyorumBende de var regl belirtileri de psikolojiktir diye düşünüyorum. Hala ayın 30 u olmadı bir umut var hala
Yaa olsun Rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallahBen bu sabah reglimi olup umutlarımı diğer aya bıraktım ama senden güzel haberler bekliyorum
2si de özelde farklı doktorlaraNerde çekildin yavrum özel devlet ?
Teşekkür ederim canım inşallah acımaz bakalım bende adeti bekliyorum özelde çektireceğim ben inşallah sorun çıkmazKuzum ben de çektirdim adet bitiminden 3 gün içinde çekilmesi gerekiyor diyorlar adet bitti 2. Gün çektirdim anestezi almadan şehir hastanesinde çektirdim çok korkuyordum çok şeyler okudum abartılacak kadar kötü bir şeyi yok anlık acı hissediyorsun sanki yoğun bir gaz ve adet sancısı sonra da hemen geçiyormesela benim iki tüpümde kapalıymış ikinci ilacı veriyorum dedi ikinci ilaçta sağ tüp açıldı sol açılmadı ona rağmen yine çok acı hissetmedim
Git canm o tuvalet varya valla zor yetisiyom bazen sanırsın 9 aylık hamileyim o derece zorluyor beniBen de öyleyim işte tuvalete girdim girdim çıktım bütün gün zaten idrar sıkışıklığımda var ama en güzeli kan vermek Allah nasip ederse sabah gitmeye niyetim bakalım
İnşallah canım benimGit canm o tuvalet varya valla zor yetisiyom bazen sanırsın 9 aylık hamileyim o derece zorluyor benisonucunu merakla bekliyorum inşallah vardır
Bat gelirse bi 21 gün daha incir havuc kürüne devam öbür ay da olmazsa bal tarçın çörek otundan başlayacağım bendeİşte o hem bal tarçın çörekotu kürünü yaptı hemde hayıt mı ne işte onu içmişti eşiyle beraber