- 8 Ağustos 2023
- 5.492
- 5.731
İnşallah vardırhem var gibi hissediyorum hem yok gibi hissediyorum anlamadım gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardırhem var gibi hissediyorum hem yok gibi hissediyorum anlamadım gitti
Merhaba, Sat ve bat tarihlerimiz aynı. Bende ve cuma test yaptım negatif çıktı cuma yerleşme kanamasına benzer bir kaç saat süren bir kanamam oldu . Bu beni biraz heveslendirdi ama ertesi gün yine negatif gördüm. adet gecikmesini bekliyorum umarım vardır diyorum aynı şekilde senin için de . 3 4 gün sonra yine test yapalım İnşallah olumlu sonuç alırızKızlar merhaba bat 30 Aralık pcos var reglim çok düzenli değil. Bu ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesine gerek görmedi doktorum. 12 ocak gecesi ovülasyonda pik gördüm. 13ünde silikleşti. Cuma günü dayanamayıp test yaptım negatif. Sizce pozitife dönme ihtimali var mı
Böyle bir yazı okumuştumMerhaba, Sat ve bat tarihlerimiz aynı. Bende ve cuma test yaptım negatif çıktı cuma yerleşme kanamasına benzer bir kaç saat süren bir kanamam oldu . Bu beni biraz heveslendirdi ama ertesi gün yine negatif gördüm. adet gecikmesini bekliyorum umarım vardır diyorum aynı şekilde senin için de . 3 4 gün sonra yine test yapalım İnşallah olumlu sonuç alırız
Aa teşekkür ederim . Umarım dış gebelik falan değildir ama test yapmak için 1 hafta bekleyebilirim sanırım. 8 aydır gebelik bekliyorum zatenBöyle bir yazı okumuştum
İnşallah canım,inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip olurİnşallah vardır
İnşallah. Yerleşme kanaması sonrası 4 5 gün beklenmeli gibi söylemiş. onun için attım sizeAa teşekkür ederim . Umarım dış gebelik falan değildir ama test yapmak için 1 hafta bekleyebilirim sanırım. 8 aydır gebelik bekliyorum zaten
Teşekkür ederim yeniden. Umarım hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırızİnşallah. Yerleşme kanaması sonrası 4 5 gün beklenmeli gibi söylemiş. onun için attım size
İnşallah kuzum gördüm öyle forumda önce negatif çıkıp sonra pozitife dönen ama regl belirtilerim ben buradayım diyor benim pek umudum kalmadı. Senin olur inşallah güzel haberlerini bekliyorumMerhaba, Sat ve bat tarihlerimiz aynı. Bende ve cuma test yaptım negatif çıktı cuma yerleşme kanamasına benzer bir kaç saat süren bir kanamam oldu . Bu beni biraz heveslendirdi ama ertesi gün yine negatif gördüm. adet gecikmesini bekliyorum umarım vardır diyorum aynı şekilde senin için de . 3 4 gün sonra yine test yapalım İnşallah olumlu sonuç alırız
Bati bekle canim ne zaman yumurtladigi da bilmiyorsan eger. Bat gunu patlatirsin bir test dahaYa kaçıncı gün olduğunu bilmiyorum ama tahmini bat 30-31 ocak
Sence bende batı bekleyecek göz varmidurBati bekle canim ne zaman yumurtladigi da bilmiyorsan eger. Bat gunu patlatirsin bir test daha
Vardur vardur sabir cek bekle daha heycanli oluyo ya hep ya hic o zamanSence bende batı bekleyecek göz varmidur
İki tane testim var birini yarın ilk idrarla yapam diğerini sonra. Şimdi yarınki testimi bekleyenler var diğer topic de insanları yüzüstü bırakmıyım değil amaVardur vardur sabir cek bekle daha heycanli oluyo ya hep ya hic o zaman
Kuzucum gecmısler olsun saglıkla kucağına al ınsallah endıse etme bol bol yat dinlen Allah’a emanetsın korktuğun gıbı olmayacak insallahÇok sağol canım Allah razı olsun inşallah
Sen naptın yeniden test yaptın mı msjlarını okudumda acaba yerleşme kanaması falanmı oldu senin ya bi kan versene ne olur ne olmaz belki bi sürpriz olur he kuzum
Ayyy şükür kavuşturana canım arkadaşım Allah razı olsun inşallah tutunur yavrukuşum bana... Sende üzülme canım inşallah bidahaki ay duaların kabul olur bende sana dua edicem inşallah Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin sanada
Ah bebişiimmm seni nasıl özledim anlatamam inşallah şu zor günleri atlatıp yine makara yapmak nasip olur bizlere eeee ozaman napıyoduk yumurtlama dönemlerinde adamların yakasına alacaklı gibi yapışıyoruz sapık gibi peşlerinden ayrılmıyoruz yumurtlama dönemi bitincede peçete gibi kullanıp kenara atıyoruz hahhahaha
Burda birinin eşi öyle demişti kendimi kullanılmış hissediyorum demişti ya ne gülmüştüm ozaman
Ben öğlene anca uyanırım ama bakacam etiketle beni bebek güzel bir öğlene uyandır beni,İki tane testim var birini yarın ilk idrarla yapam diğerini sonra. Şimdi yarınki testimi bekleyenler var diğer topic de insanları yüzüstü bırakmıyım değil ama
Kuzu bunda göremedimH hawaii V Vavelya09 ArasaNillGerek Y Yaseminnn35 bugunki testim de bu kontrol cizgisi de soluk ciktiEki Görüntüle 3377709 Eki Görüntüle 3377710
Ben birşeyler gördüm ama galiba testin kendi çizgisiKuzu bunda göremedim
Bizi bu galibalar mahvettiBen birşeyler gördüm ama galiba testin kendi çizgisi
canım 14 gün diye biliyorum benimde 3 aydır düzensiz reglim doktor öyle beklemişti geç döllenme olabilir diyeGeç döllenme beklenen regl den kaç gün sonra belli olur