Hm ne güzel keşke bende uyusam..şuan en büyük sorun az iş yapim belimin çok ağırması ve gögüsümün şiş ve hasssasiyetiBuraya yazdıktan sonra annemlere gittiğimiz 1 saatlik gidiş ve 1 saatlik dönüş yolunda uyudum bu aradaEvet canım bende çok uyku yaptı.
Hadi bakalımKızlar hala beklemedeyim
Ay hiç sorun etme güzelim. Bu belirtilerle yaşarım ben yeter ki bileyim o sağlıklı ve iyiHm ne güzel keşke bende uyusam..şuan en büyük sorun az iş yapim belimin çok ağırması ve gögüsümün şiş ve hasssasiyeti
kuşummm benim bu ay iptal sağlık sigortası yaptım bu doğum paketli olanlardan onda da 1 ay gebe kalmama koşulu var :) bu ay dinlenmeye aldım kendimiOlabilir kuzucum. Tez zamanda kavuşalım inşallah bebişl
Kuzum sen neler yapıyorsun basladınızmı değerlendirmelere
sağlıkla gelsin inşallah canımCanım 2 aydır regenesis max kullanıyorum onun haricinde birşey yapmadım
Rabbim hayırlısıyla hamilelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallahKızlar bugün gecikmenin 12.günü. Biraz önce kan testi verdim. Bugün 3-4 gibi sonuç için gidicem. Bana dua eder misiniz bir mucize olsun da çıksın
Yaşadığım şey ne diye merak ettimde ondan sordum teşekkür ederim bilgi için kaç gün sonra teste cikarAdet gününde ya da öncesinde gelir. Çok az açık pembelik şeklinde ya da kahverengi lekelenme şeklinde görenler var. Max. 1.5 gün sürer. 1 ped doldurmaz olduğu rivayet edilir
Canım bence senin testlerde artık çıkması lazım yerleşme kanaması görülmüşse çıkar zaten yapsan. Hayırlı haberlerle inşallahKızlar yerleşme kanamasi yani üstune görme yaşayan var mı nasıl
Yaşadığım şey ne diye merak ettimde ondan sordum teşekkür ederim bilgi için kaç gün sonra teste cikar
Kiminde tek seferlik bir kaç saat kiminde bir iki gün sürüyormuş. Ben ne zaman aha yerleştirme kanaması desem regl oldumKızlar yerleşme kanamasi yani üstune görme yaşayan var mı nasıl
Yaşadığım şey ne diye merak ettimde ondan sordum teşekkür ederim bilgi için kaç gün sonra teste cikar
İnşallah canım herkeseRabbim hayırlısıyla hamilelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallah
Canımm Bhcg baktırdın mı acaba sigorta yaptırırken sigortacın istedi mikuşummm benim bu ay iptal sağlık sigortası yaptım bu doğum paketli olanlardan onda da 1 ay gebe kalmama koşulu var :) bu ay dinlenmeye aldım kendimizaten tam da zamanında olmuş eşim de baya hasta olursa da yine korunmam tabi ama şans artık senin nasıl gidiyor
yok canım istemediler. Zaten hamileysen kadın doğum son adet tarihini gireceği için o da sözleşmeden önceyse direk iptal oluyor.Canımm Bhcg baktırdın mı acaba sigorta yaptırırken sigortacın istedi mi
Anladım canım ben aralık sonunda sigorta yaptırdım da bu hafta da reglimin 3.günü hormon baktırdım tekrar gebelik düşündüğüm için. düşükten dolayı bhcg 6 çıktı doktor normal sınırlarda düşmüş dedi. Ama 5 ten küçük mü olması gerekir illa sigorta sorun çıkarır mı diye de bi tereddüte düştümyok canım istemediler. Zaten hamileysen kadın doğum son adet tarihini gireceği için o da sözleşmeden önceyse direk iptal oluyor.
son adet tarihin sigortadan 16 gün sonraysa hiç bir sıkıntı çıkmaz canım yani bana öyle bilgi verdiler :) ben ocağı mecbur boş geçeceğim çünkü bu ay hamile kalsam son adet tarihim sigortadan önce oluyor. ama tabi bi ihtimal hamile kalırsam da yapacak bir şey yok, kalayım daAnladım canım ben aralık sonunda sigorta yaptırdım da bu hafta da reglimin 3.günü hormon baktırdım tekrar gebelik düşündüğüm için. düşükten dolayı bhcg 6 çıktı doktor normal sınırlarda düşmüş dedi. Ama 5 ten küçük mü olması gerekir illa sigorta sorun çıkarır mı diye de bi tereddüte düştümama son adet tarihim sigortadan 16 gün sonra tabiki
Aynen öyle canım benim hiç olmazsa iptal edilir. Parayla satın alınamayacak bi nimet gerçekten sağlıklı bi gebelik ve evlat o yüzden aynen devamson adet tarihin sigortadan 16 gün sonraysa hiç bir sıkıntı çıkmaz canım yani bana öyle bilgi verdiler :) ben ocağı mecbur boş geçeceğim çünkü bu ay hamile kalsam son adet tarihim sigortadan önce oluyor. ama tabi bi ihtimal hamile kalırsam da yapacak bir şey yok, kalayım da