Ahh Allah söyletti diyelim inşallah inşallah.. Şuan değilim 6 aylık evliyim bu ikinci denemem olacak nasipse ben de sizin gibi bekliyorum, dualarım sizinleçok teşekkür ederim canımsiz gebe misiniz? dua edin inşallah gebeyimdir
Amin inşallah canım benim.. Sık dişini kaç hafta oldu senin mübarek üç ayların bitmesine kaç hafta kaldıİyiyim kuzum ya. Duygu durumlarim bozuk inanır misin. Bir mutsuzluk bitkinlik hakim ustumde. Hamilelik iyi şükür devam ediyo. Bedenim sağ sağ ruhum ölühiç girmiyorum topiklere de nerdeyse. Bir tuhaf oldum iki haftadır. Su ilk 3 ay geceydi bir . Sizlere de burda güzel haberler vermek nasip olsun birbirinize.
Maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına al kuzumDoktorum pazartesi kan ver deri yine delik deşik olduk Perşembe 145 betaydi şimdi 655 çıkmış
Ben öyle yaptım canım geçen ayHanımlar erken gebelik testini ne zaman yapmaya başlıyorsunuz ,yumurtanın çatladığı günü baz alarak 12. Gün mü ?
Benim de bir aksilik olmazsa 12. Gün 31 aralığa geliyor normalde bekleyecektim ama yeni yıl yeni heyecan diye yapmak istiyorumMaşallah maşallah allah nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına al kuzum
Ben öyle yaptım canım geçen ay
Yoo, ben öyle tükettim. eşim sabah akşam içti.Merhaba çakşırı illa akşam mı tüketmek lazım
Teşekkür ederim cevabın içinYoo, ben öyle tükettim. eşim sabah akşam içti.
Ben foto çekip atıyorum ama tarih bu günün tarihi oluyorBen öyle kaydettim canım ama bir zorunluluğu yok
Ben henüz test yapmadım henüz adette olmadım 2 gün kadar daha beklerim sanırım erken test yapınca stres oluyor bende@yare34 @cilek gezegeni60 K kiboshanim @Shrckl @alyanilKaderim41 @cekubal kelebek_vadisi @aelk letitbee
Hanımlar BAT'a 3 gün kalanlara kadar olan kısmı sizler oluşturuyorsunuz. Ne alemdesiniz var mı test yapan müjdeli haber vermek isteyen
En iyissini sen bilirsin canım yaparsan da bizi haberdar et olur mu?Ben henüz test yapmadım henüz adette olmadım 2 gün kadar daha beklerim sanırım erken test yapınca stres oluyor bende
Tabi tabi okuyorum her gün burayı zaten mutlaka haber veririm bakalım umudum var gibi ama belli de olmuyor işte bu işlerEn iyissini sen bilirsin canım yaparsan da bizi haberdar et olur mu?
En iyisi canım ilişki sıklığı arttıkça libido da ona göre artıyor. Gün içinde koşturmaca oluyor tabi ama ilişkiyi görev olarak değilde rahatlama biçimi olarak görülmeli. Ben mesela ilişki olmadığı zamana kıyasla ilişki olduğu zaman daha rahat ve derin uyuduğumu keşfettimMaşallah size öncelikleBiraz özel konular elbette ama siz artık ablalarım kız kardeşlerim oldunuzi; ben şunu da fark ettim bence ilişki yapıldıkça istenilen bir şey yani ne kadar araya zaman sokarsan o kadar üşeniyorsun. Özellikle gebe kalmak için ilişki sıklığını arttırınca eşimle aramızdaki kimyanın da değiştiğini hissettim. İkimiz de çalıştığından belki her gün olmaz bizim ama gün aşırı ilişkiye sadece çocuk için değil ben evliliğim için de sürdürmek istiyorum. Bu ay olmazsa sat bat ovulasyon takılmadan piki mi kaçırdım çatladı mı falan takılmadan ve çocuğu bir öncelik meselesi yapmadan ilişki sıklığımı gün aşırı değerlendirmeyi ve kafamı rahatlatmayı düşünüyorum. Bu ay da hakeza buna dikkat ediyorum azami ölçüde :)
Regli belirtisi yok şuanda hatta hiç birşey hissetmiyorum sadece biraz fazla göğüs hassasiyetim var ve şişlik var o kadar bekliyorum hayırlısıyla sonucu gecikmeyi bekliyorum test yapmak için@yare34 @cilek gezegeni60 K kiboshanim @Shrckl @alyanilKaderim41 @cekubal kelebek_vadisi @aelk letitbee
Hanımlar BAT'a 3 gün kalanlara kadar olan kısmı sizler oluşturuyorsunuz. Ne alemdesiniz var mı test yapan müjdeli haber vermek isteyen
Kesinlikle katılıyorumEn iyisi canım ilişki sıklığı arttıkça libido da ona göre artıyor. Gün içinde koşturmaca oluyor tabi ama ilişkiyi görev olarak değilde rahatlama biçimi olarak görülmeli. Ben mesela ilişki olmadığı zamana kıyasla ilişki olduğu zaman daha rahat ve derin uyuduğumu keşfettim eşler arasındaki bağıda güçlendiriyor sonuçta evliliğin %80 cinselliktir bence tabi kocada istekliyse
ben bekliyorum testte yapmadım bakalım@yare34 @cilek gezegeni60 K kiboshanim @Shrckl @alyanilKaderim41 @cekubal kelebek_vadisi @aelk letitbee
canım ne yaptın verdin mi kanKan vermeye geldim yoksa kafayı yiyeceğim
Canım hangi tarihte yaptıysan testi o tarhin üzerine gel tekrar pembe artıya tıkla oraya ekleBen foto çekip atıyorum ama tarih bu günün tarihi oluyor