- 2 Haziran 2023
- 456
- 345
- 39
inşallah kuzum olmazsa da bidahaki ay yine devam :)Merakla bekliyorum canim guzel haberlerini baktim regl gunune az kalmis
Acilde kan vermeyi çok düşündüm ama sırf merakım yüzünden de acildeki doktorları da yormak istemiyorum, bi de gerçekten acil durumu olanlara ayıp edermişim gibi geliyorHic duyma bile doguma kadar daha neler soyleyen olur. Senin iyiligi dusunen şu asamada hamile olmama ihtimalin dahi olsa bu cumleleri kurmaz cunku. Acilde kan vermeyi denesen icin rahat etsin kuzum iyi hissetmiyorum diye giris yapip gebelik suphemde var dersen yaparlar. Hayir yuz tane test yaptin zaten hepsi mi yanlis cikacak belli ki hamilesin ama senin icin rahat eder hic olmazsa.
Bu gerçekten doğru bu arada. Yüksek cinsel istek de ciddi yumurtlama belirtisicinsel ilişkide artış yumurtlama dönemi belirtisi diye biliyorum ama olada bilir bizim çılgın hormonların ne zaman ne yapacağı belli olmaz :)
Ablaların faydalarıiki kızıma güvenip 3.ye öyle niyetlendim. Testini al dayanabilirsen sabah yap 3 gün kala daha kesin oluyor. Ya da bir kaç test al bugünden yapmaya başla
Benimde bat aynı..hadi inşallah paylaşın güzel haberler bekliyoruz
Tebrikler
Teşekkürler canımTebrikleryumurtlamanın üzerinden ne kadar geçti hemencecik beta
Beklemesi çok zor valla darısı bizim başımıza. Tam içimden geçti yok mu pozitif müjdesi ya bi moral gelsin diye. Msjını gördümTeşekkürler canımyumurtlamadan 11 gün falan geçti regliye 4 gün var ya inşallah sağlıklıdır pzrtsi kan vericem inşallah
Hiç morelini bozma hepsi gereksiz fesat insanlar 13 betayla öğrendim gebeliğimi ben kan tahlilimin yanında bile pozitif yazmıyordu ama şimdi 9 haftalığızOha, yuh artık ne bunlar ya??? Tüü onların vicdanına karaktersiz yaratıklar. Bir de arkadaş olacaklar yazıklar olsun. Ne ara insanlar arkadaşının hamileliğini kıskanır hale geldik ya
İster istemez moralim çok bozuldu, zaten daha kan tahlili yaptırmadım için diken üstündeydi şimdi hepten huzursuz oldum
Aman Allahım bu da ne böyle
Oyy Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallahHiç morelini bozma hepsi gereksiz fesat insanlar 13 betayla öğrendim gebeliğimi ben kan tahlilimin yanında bile pozitif yazmıyordu ama şimdi 9 haftalığız
Yaa
Yaa sonuçlarımız aynıTeşekkürler canımyumurtlamadan 11 gün falan geçti regliye 4 gün var ya inşallah sağlıklıdır pzrtsi kan vericem inşallah
Aman Allahım bu da ne böyleçok güzel oldu bu ya hayırlı olsun yeni senenin sürprizi hadi bakalım.
Yaakendim hamileymişim gibi sevniiyorum böyle test görünce bana da umut oluyor heyecan sarıyor hayırlı olsunnnn bize de dua edin
Ay kızlar hepinize çok çok teşekkür ederimYaa sonuçlarımız aynıbenim de yumurtlamadan 13 gün geçti ve ben de pazartesi kan vericem Hayırlı olsun güzelim, sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah
Benimde idrar testi yarın yapasım var ama kan vermeye gidemiyceğim için p.tesi ye dayanabilrsem bekliycemTeşekkürler canımyumurtlamadan 11 gün falan geçti regliye 4 gün var ya inşallah sağlıklıdır pzrtsi kan vericem inşallah
Eşinize kan tahlilinden sonra mı söylyceksinizAy kızlar hepinize çok çok teşekkür ederimdualarımdasınız inşallah ama az önce lavaboda peçeteye silince pembe bi leke geldi inşallah yerleşme kanamasıdır
Rica ederimCevapladığın için teşekkür ederim canım
Adet günleri yapılmadığı için bende iki gün öncesine randevu ayarlayabilmiştim, o yüzden takip etmem kolay oldu ama dediğim gibi hep birkaç gün gecikmeli gelirdi gebelik stresi yapmasam bileBende daha once yaptirdim sirt boyna yakin ve kuyruk sokumuna ama hic regl duzenime dikkat etmedim o zaman gune bakmiyordum acikcasi
Hepimizden kuzumSaol kuzum Allah razı olsun
Hayirli olsun bebisin canim saglikla dogar saglikla buyur insallah
Bizzat canlı örneğiyim ben ilk gebeliğimde bunu yaşadımKızlar tamamen komplo teorisi gibi olacak ama,örneğin bir ay içerisinde iki yumurtlama oldu iki ayrı tarihte ama sonra ilk yumurtlamaya göre regl olundu normal adet gibi ama daha kısa sürdü. İkinci yumurtlamanın buna rağmen tutmuş olmasının imkanı var mıdır sizce