Dimi bana da öyle geldi canımCanım biraz az artmış sanki
ama sen yinede doktora bir sor kuzum en iyisini doktor bilirDimi bana da öyle geldi canım
Test yapmaya korkuyorum. Negatif görmekten çok korkuyorum.Olabilir tabi ki yarın ilk idrarla tekrar dene canım bence ben geçen ayki kimyasalımda 7 gün gecikmeyele beta 13 ile öğrendim kırmızılar gelmedikçe umut var
Ay sende ben gibisin canım benim de 30-32 arası. Bugün 30. GünCumartesi sat 29. Gun canim zaten 30-32 o aralarda regl oluyorum erken gebelik testi yapcam cikar herhalde varsa
10 gün oldu 3 kez birliktelik yaşadık iki gün arayla 1.20 negatif çıktı ama çregl olmadım daha var 3/4 gün tahmini
hayırlı olsun kuzum bence cok normal 2 katına çıkmış görünüyor %60 fazlası olması yeterli diye biliyorumKızlar bişi sorucam da ben 28 Aralık'ta beta HCG yaptırdığımda regl günümdü 195 çıktı, bugün yani 3 ocakda tekrar yaptırdım 406 çıktı.. Sizce normal bi değer mi yoksa bı anormallik var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
evet cok moralim bozuldu hatta bu kadar üzülmeme ben bile şaşırdım keyfim yok regli bekleyeceğim buda bana ders oldu :)Canım benden sana tavsiye idrarda çift çizgi görmeden kan verme. İnsanın hakkaten morali bozuluyor
evet verdim 10.gün verdim 1.20 çıktı regli bekleyeceğim moralim çok bozukHaa kan tahlili verdiniz mi siz
Umutlandırmak istemem ama şu an çok erken bebeğiniz varsa bile anca tutunmuştur bu değer çıkması çok normal canınızı sıkmayın ama varsa elinizde regle altı gün yazan erken gebelik testlerini denersiniz ama en azından pazara kadar bir bekleyin test için de derimevet verdim 10.gün verdim 1.20 çıktı regli bekleyeceğim moralim çok bozuk
Canım tebriklerDayanamadım kaset testi de yaptım ben. Oldu galiba
sağol canım bekleyeceğim modum baya düştü hiç test vs yapasım yok desem :) hayırlısı artıkUmutlandırmak istemem ama şu an çok erken bebeğiniz varsa bile anca tutunmuştur bu değer çıkması çok normal canınızı sıkmayın ama varsa elinizde regle altı gün yazan erken gebelik testlerini denersiniz ama en azından pazara kadar bir bekleyin test için de derim
Valla bekleyebiliyorsan yapma tabi canım ama canını da sıkma güzel düşün güzel olsun her şeysağol canım bekleyeceğim modum baya düştü hiç test vs yapasım yok desem :) hayırlısı artık
Er ya da geç öğrenmelisin ama korkunun ecele faydası yokTest yapmaya korkuyorum. Negatif görmekten çok korkuyorum.
Canım sen nasılsın kanamam var yazmışsın iyi misin şimdi ne durumdasınEr ya da geç öğrenmelisin ama korkunun ecele faydası yok
Bugün daha iyiyim canım dün çok kötüydüm karnım çok ağrıdı ben daha önce hiç regl ağrısı ekmediğim için baya zorladı beni. Ben gen ay kimyasal geçirdim 27 aralıkta kanama başladı ama sadece iki gün sürdü ve azdı ama dün öyle bir kanama başladı ki galiba düşüğü asıl şimdi yapıyorum dedimCanım sen nasılsın kanamam var yazmışsın iyi misin şimdi ne durumdasın
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et bol bol dinlenmeye çalış meyveler ye vitamin olsun bir an önce toparlanırsın inşallahBugün daha iyiyim canım dün çok kötüydüm karnım çok ağrıdı ben daha önce hiç regl ağrısı ekmediğim için baya zorladı beni. Ben gen ay kimyasal geçirdim 27 aralıkta kanama başladı ama sadece iki gün sürdü ve azdı ama dün öyle bir kanama başladı ki galiba düşüğü asıl şimdi yapıyorum dedim
yerleşme kanaması olabilir canım kan verdin mi yada erken gebelik testi yaptın mı hiçKızlar ben dün regl olmuştum ama sadece bir gün sürdü bugün gelen yok sizce neden öyle oldu. Bu ay çatlatma iğnesi kullanmıştım
Tamam canım haberdar et insallah korktugun gıbı bısey deılsın canımBugün sorucam canım ama içim içimi yedi bugün olsunda gideyim diye, korkuyorum
Ay canım ben de aynı durumdayım. Döngüm genelde 31-32 bekliyorum öyle ama 0 Umut. Sen ne zamandır deniyorsun?sağol canım bekleyeceğim modum baya düştü hiç test vs yapasım yok desem :) hayırlısı artık