Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Kızlar bende 2. Kez letu ovitrelleye başladım bu sefer 18.5 mm olmuş yarın ipne vurulacam eşim acilde vurduralım diyor ilkini kendin vurmuştum sizler kendiniz mi vuruyorsunuz?
Canım benim ilk iğnemdi, bilmediğim için acilde vurdurmak istedim. Özel hastanenin aciline gittim 135 tl ye ücretli olarak vurdular

Merhaba kızlar 25 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bende çok fazla yan etki yaptı ağrılı ve sancılı oldu biraz klomen kullandım 25 çatlattık 18 ve 20 cnm ıkı tane yumurtam vardı ama biz birliktelikte biraz sıkıntı yaşadık 36 saat sonra dedi doktorum o sabaha denk geldi ama akşamında birliktelik oldu sonrasında mecbur sebepler den birliktelik bir ıkı gün sonra oldu bu ay olmaz diye düşünüyorduk ama reglim 3 gün gecikti reglim gecikmeden test yaptım merakımdan negatif çıktı suan regli gecikmem var 3 gün ama hafif bel ağrım karın ağrım var bir daha test yapmalımıyım nasıl hareket etmem gerek bilmiyorum sonucu çok merak edıyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…